Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše:
Horší je, že si nedělám srandu
Ale, i tak je to hezký a roztomilý. ![]()
Dobrou noc.
@Černá Madonna píše:
Aha, tak to už chápu. Ženě se máš dívat vždy jen do očí.
Takový oční kontakt dělá divy.
Jak se má chlap správně koukat aby nebyl za čumila co děsně vejrá ale za charismaťáka co se podíval a dané se podlomily kolena? ![]()
@Veselej kluk píše:
Jak se má chlap správně koukat aby nebyl za čumila co děsně vejrá ale za charismaťáka co se podíval a dané se podlomily kolena?
To je něco zvláštního a neuchopitelného mezi nebem a zemí.
Je to cítit už při prvním pohledu, který vyzařuje z takových očí. Ať už je to u muže nebo u ženy.
Je to hodně individuální.
Každý to vnímáme jinak. ![]()
@Černá Madonna píše:
Možná.
Já jsem vytrvalá, když mi o někoho opravdu hodně jde a zaujme mě od prvního okamžiku, jen tak to nevzdávám.
A není překážkou ani to, jestli je zrovna zadaný nebo ženatý.
Ale, snad je mou omluvou to, že se jedná o čistě spontánní a nijak neplánovaně tzv. osudové setkání.
Bych u zadané nebo vdané hodil zpátečku. Pro mě ten boj o něčí srdce (případně nejen srdce) není. Je to už moc přesvědčovací a není tam ta vyvolenost z obou stran. To ti nevadí?
@sobospaly píše:
Bych u zadané nebo vdané hodil zpátečku. Pro mě ten boj o něčí srdce (případně nejen srdce) není. Je to už moc přesvědčovací a není tam ta vyvolenost z obou stran. To ti nevadí?
Je to vše jen platonické a v duševní rovině.
Na obou stranách.
Otevřeně bych nikdy neusilovala o něčí srdce, pokud by byl zadaný.
Ale, je hezké vidět a cítit to napětí a tajemno mezi námi, když se třeba jen někde náhodně potkáme. ![]()
@Černá Madonna píše:
Je to vše jen platonické a v duševní rovině.
Na obou stranách.
Otevřeně bych nikdy neusilovala o něčí srdce, pokud by byl zadaný.
Ale, je hezké vidět a cítit to napětí a tajemno mezi námi, když se třeba jen někde náhodně potkáme.
Ty jsi koketa! ![]()
@sobospaly píše:
Ty jsi koketa!
To tedy nejsem.
Je to jen s ním. S nikým jiným to u mě není.
![]()
@Černá Madonna píše:
To tedy nejsem.
Je to jen s ním. S nikým jiným to u mě není.![]()
A ty jsi zadaná?
@sobospaly píše:
A ty jsi zadaná?
Já nejsem.
Kdybych byla, bylo by to hodně nežádané. ![]()
@Černá Madonna mám to naprosto stejně jako ty, ale i když jsem čekala roky, tak mi to nikdy nevyšlo..
proto nevídat a mám klid..zrovna teď " ukončuji" další můj neúspěch a budu končit v práci, abych nevídala dotyčného..
![]()
@sonnaaa píše:
@Černá Madonna mám to naprosto stejně jako ty, ale i když jsem čekala roky, tak mi to nikdy nevyšlo..proto nevídat a mám klid..zrovna teď " ukončuji" další můj neúspěch a budu končit v práci, abych nevídala dotyčného..
![]()
Já vím, je to prostě pech.
Srdci a hlavě se jen tak poručit nedá.
Tak snad se ti na něj podaří časem zapomenout. ![]()
@Černá Madonna ano, poručit se nedá..proto raději už teď budu koukat jen do země, aby se mi to znovu nestalo..
děkuji ti a tobě ať se kdyžtak zadaří.
no nic, jdu si raději vzít čokoládu.. ![]()
@Černá Madonna píše:
Já nejsem.
Kdybych byla, bylo by to hodně nežádané.
Tak si dej pozor na to, aby ti jeho stará nevydrápala oči.
Třeba patří mezi ty, co to doma řeknou jako téma k rozhovoru, a ona si tě pak najde.
@sobospaly píše:
Tak si dej pozor na to, aby ti jeho stará nevydrápala oči.Třeba patří mezi ty, co to doma řeknou jako téma k rozhovoru, a ona si tě pak najde.
To snad ne.
To už by udělala dávno. ![]()
@Černá Madonna píše:
To snad ne.
To už by udělala dávno.
Na vydrápání očí je času vždycky dost. Musí se najít vhodné místo, kde nejsou kamery a chodí málo lidí.