Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6512
7.8.07 01:06
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
7.8.07 01:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
7.8.07 01:46

Tak já jsem tak kapku zdrhla :-)
Přišel drahouš z práce a vybíráme stále TV pro Sáru a nemůžem se rozhodnout… :nevim:
Jdeme ještě koukat…tak papa :-)
Jo a na sraz klíďo dorazím i do Třebíče :-) Jak říkám,pokud to nebude 10 h. cesty,tak stačí zadat datum,čas a místo a jsme tam celá Petisakovic výprava :pankac:
Dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
7.8.07 05:39

Dobre ranko.

Meli jsme po ockovani veselou noc, uz vam NIKDY NIC nenapisu, co se chvaly tyce, pac se to pak uplne otoci. :roll: Jenik ted jeste spi a ja vezu manzu fuc. Takze budu mit dnes auto, ze bych nekam podnikla vylet??? :nevim: Nejak nevim kam. :?

No celej vecer jste kecaly o urazech, tak nemusim reagovat, jen Jeje … videjko skouknu a tesim se. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
7.8.07 06:21

Tak uz sem doma, cestou zpet me malem naboural debil, co je v zatacce v protismeru, hovado, ja se tak lekla, no nastesti to vybral. :roll:

Jeje … video pekny pekny :!

Jo a musim vam rict, ze ma Jenik osm kilo, kde to sakra bere. 8O 8O :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
7.8.07 06:49

Luci u nas noc taky krusna a rano jsem vezla manzu na bus ve ctyri. Doufam, ze Ondra jeste usne a ja se trosku vyspim.
Co se delo? Dneska jsem taky na hexinu..

Pet uplne jednoduse - predem si uvarim maso, ve vyvaru rozdelam smetanu (zakysanou, obycejnou nebo jenom mliko). Dam kopr, povarim, zahustim moukou, vrazim do toho nakrajeny maso a dochutim. Pokud nedelam s masem, tak to rozdelam ve vode a davam vetsinou kostku bujonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
7.8.07 06:52

Ahoj holky,

bojuju se svou závislostí a zatim je to dobrý. Už ani nemám večer potřebu koukat, co se tu děje. Se alespoň víc věnuju chlapům.

Len: mrzí mě, že jsi kvůli mě přišla o ohrádku, ale jaksi mi nebylo dopřáno přihazovat a tak jsem se nezúčastnila aukce. Prostě mohu začít až po týdnu. Nechápu princip, ale je to tak. Počkám si, třeba tam bude někdy jiná. Radši ale budu koukat na bazaru, abych ti nelezla do zelí :wink:

Jeje: mi tam samo budeme mít internet, už kvůli internetovýmu bankovnictví. Manžel už to ani jinak neumí než z domova. Nebude to ale hned. Než nám sem zavedli ADSL, tak to trvalo 3 měsíce :?

Jinak u nás je vše OK. Ta moje malá láska se na mě jen a jen usmívá. Zintenzivnil v poslední domě své vískání, tak si i něco při něm udělám, páč o něm stále vim :lol: . Dneska jdem na poslední hexa, tak doufám, že jsem ho dneska nepochválina naposledy.

Jeje: jak to máte teď s tou reakcí po očkování proti tubeře. Martinovi se teď během týdne ten pupen zvětšil do stejné velikosti co má Terezka, tak na to koukám jak bluma. Ty ale s tim nic neděláš, že? No uvidim, co mi dneska řekne doktorka.
Musim zjidtit co dělat, když to praskne 8O . I když já vim co první udělám. Nejdřív se pobleju a pak vomdlim 8O 8O 8O

Jinka příběh o šikovném skautíkovi mě fakt pobavil :wink: :lol:

plavání: představ te si, že jsem se tedy chtěla s Martínkem přihlásit na to plavčo dětí a oni mi řekli, že maji totál vyprodáno a na příští kurz mě nechtěji. Tda alespoň tak nějak to od nich vyznělo. Budeme muset tedy trenovat doma. Včera jsem byli opět v aquaparku a Martin má z toho hluku trochu děs. Vždy mu chvilku trvá než se na to aklimatizuje. A včera tam bylo fakt narváno a ještě čersvě měnili vodu a tak byla trochu studená. Rozhodně tedy neměla těch slibovaných 31°C. Prostě příště si musíme vybrat jiný den.

Už mě jinak nic nenapadá, tak si vypiju svůj čajík a půjdu to tu trochu poklidit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
7.8.07 06:54

Vse nej vsem oslavencum

Safra ja vzdycky odeslu prispevek a zapomenu poprat. Maminy nebijte me sim :-(

Luci Jenik je kusanec, ja tipuju Ondrase tak sedm kilo max :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
7.8.07 06:58

Jooo taky preju vse nej oslavencum. :srdce:

Ruzi … no Jenik se v noci budil, asi 4× coz teda nepamatuju, i blbe usinal, porad plac ze spani… no sileny. A vstaval kolem ty sesty, tak s nim v osm zalehnu a bude, pac sem docela nevyspala. :roll: Osm kilo je desny, vid?? :roll: :roll:

Pipi … neboj nevomdlis… :-) Jak to praskne, ma se to cely poradne vymackat a davat 24hod kazde dve hodiny framikoin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
7.8.07 06:59

Pipi ted ti takhle vylezlo to ockovani jo? 8O A uz jste to meli zahojeny? To je docela sila :roll: Neboj, jako spravna matka zachovas chladnou hlavu, pupen osetris a slozis se az potom :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
7.8.07 07:01

Luci proste chlapcovi chutna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
7.8.07 07:01

Dobre rano,

holky diky za heslo, vyzkousim…ted jsu docist vcerejsek, zda se mi toho nejak hodne… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
7.8.07 07:04

Lili … vecer je cely o urazech, to prelitnes ani nevis jak. :lol:

Holky nenapada vas jak uchovat pro Jenika ostruziny na zimu??? :nevim: Zmrazit-ale co pak s nima? Nebo dzem, ale zase mu nechcu davat zbytecne cukr. Ze bych to pak treba michala do jogurtu. No ja fakt nevim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
7.8.07 07:13

Bry ranko,

predne vse nejlepsi oslaveneckum - ja si vzdycky zavzpominam, jak jsme pred par mesici netrpelive cekaly na dalsi prirustky :lol:… A vcera jsem dokonce vzpominala, co bylo pred rokem…

My delali dzem z ostruzin a asi je taky zkusim hodit na mraz…

A koukejte se pekne vsechny vyjadrit ke srazu, nezakecavejte to!!! JEDE SE DO TREBICE!!!! Jasne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
7.8.07 07:15

Kdyz do trebice, tak do trebice :! Tak at Jeje sezene hotel a jedem. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí