Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MaK
5063
19.7.06 09:50

Ahoj holky,
kde jste kdo?

Mahony,doufám,že už je ti líp.Mě bylo takhle zle pár dní minulý týden,fakt jsem skoro nemohla ani chodit.A od tý doby je to fajn,ani ťuk.Tak ti přeju,ať je to taky záležitost jen pár dní :wink:

Žanet,tak to jsou teda dobrý kontroly,já jdu příští týden kooonečně pro tu průkazku.Už ji chciiiii :lol:

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
19.7.06 10:55

Ahoj holky, hezdy den vsem. I kdyz asi priserne teply. A to jsem se domluvila s kamoskou na kafe, tak sned se to tam bude dat prezit :wink: :wink:

A co Misa? Jeste se neozvala, tak snad bylo vcera vsechno v poradku :! :?:

Ja chci taky prukazku, tak snad jestli bude v pondeli vsechno v poradku tak ji konecne dostanu :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
19.7.06 11:01

Huráááá je mi líp :D :D :D . Není to ještě úplně 100% forma, ale jsem v práci :D . „Odborně“ jsem to diagnostikovala jako jednodenní viróza, jejíž následky budu ještě pár dní pociťovat. Jsem jak mátoha, ale jinak je mi o 100% líp jak včera :wink: .

Žanet to teda máte v jů es ej pohodové kontroly. Docela závidím, protože i já si myslím, že nic se nemá přehánět. Ženská je pak zbytečně vystresovaná.

Růžo - tak jak dopadl ultrazvuk??? To ti asi dělali vnější, když chtěli, abys byla hodně napitá co?

Mahony, už opět s roupama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
19.7.06 11:01

Já bych si pro ni měla jít v úterý :lol:
To vedro je příšerný,hnusný,nechutný :x .Dneska odpoledne jedem na návštěvu k mamce a zítra na celý den na koupaliště,protože jinak už bych to asi fakt nepřežila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
19.7.06 11:03

Mah,tak to je fajn,že je ti líp :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
19.7.06 11:17

Ani jsem se vám kvůli své sebelítosti nad svým zbědovalým stavem nepochlubila, že jsme prozradili existenci mlaďocha manželovým rodičům. Já ještě nechtěla, ale Petr to už psychicky nevydržel :D . Radost byla veliká, korunovaná babiččiným výkřikem, že se snad :D přeci jenom dožije pravnoučátka od svého nejstaršího vnuka :D . Padla lahev myslivce a manžel se naparoval jako páv!
Tento víkend nás čeká to samé v bledě modrém u mých rodičů. Táta si nedávno stěžoval, že si snad ty vnoučata bude muset udělat sám, tak nic jiného než radost a lahev kalvádosu nečekám :D .

Mah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
19.7.06 11:29

Hahahaha…
Mahony… u nás to oznámení proběhlo podobně. Byla jsem vlastně docela ráda, že jako těhotná nemohu pít :D
Manžel se z obou návštěv ještě dva dny poté zotavoval :x

Tyto okamžiky jsou krásné. Já možná udělám ze své prababičky praprababičku ?!?

• Citovat
  • Upravit
1999
19.7.06 11:32

Mahony ja jdu az zitra rano, uz ted jsem nervozni a jakmile dorazim do prace dam vedet jak to dopadlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
19.7.06 11:52

Růžo, tak to špatně čtu 8) . Buď v klidu, určitě bude vše OK. Ale taky přiznávám, že jsem byla před utz pekelně nervózní. To si asi prožijeme každá, ten strach aby bylo vše tak, jak má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
19.7.06 12:41

Tak koukám jak jsme se hezky rozrostly :P vítám nové těhulky Rytu a Kačku :!
Oren , buď klidná, mě se taky začalo dělat mnohem lépe. Nevolnosti pominuly, ale nějak jsem neustále totálně vyčerpaná. Protože to v práci zatím nehodlám říkat, beru si každý den půl dne volna a dávám se doma dohromady… a tiše doufám, že i tahle slabost brzy přejde.
Mahony , tu úděsnou noc ti nezávidím, ale je fajn, že ti je líp. To sdělování rodině je docela sranda. Hezké je jak mají všichni radost :wink: :P , my jsme si i zaslzeli :wink: Žanet , no konečně! To je super, že jste slyšeli srdíčko. S těma prohlídkama ti to trošku závidím, myslím že já se z nich za chvilku picnu :wink: :P
Ruzo , držím zítra pěsti. A závidím, mě to čeká až příští čtvrtek - takže nekonečné čekání.

Holky a ještě jeden dotaz do placu :wink: Jak zvládáte práci? Jste některá na neschopnosti? A jak dlouho budete zůstávat v práci? Já mám pocit, že jestli budu takhle unavená ještě týden, tak se zastřelím 8O :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
19.7.06 12:50

Ahoj všem,
jsem ráda že se tak pěkně rozrůstáme a že se všem našim bříškům daří! :)
Já jsem tento týden zase doma a konečně mi je trošku lépe, ale až na to jídlo. Ráno jsme úplně v pohodě, spíme s Haničkou tak do půl osmé a potom se dokážu i pořádně nasnídat, to je ale poslední jídlo, které do sebe dostanu. :( Potom mi stačí vidět obrázek s jídlem a zvedá se mi žaludek, s bídou dokážu sníst nějaké ovoce. Ale uklidňuje mě, že s Haničkou to bylo úplně stejné - za první tři měsíce těhotenství jsem zhubla tři kila a pak jsem přibrala za celé těhotenství jen 9 kg (a to Hanička rozhodně nebyla žádný prcek, vážila 3,54 kg). Tak snad bude vše v pořádku.
Jo a nás oznamování dalšího přírůstku čeká u manželových rodičů až příští týden, ale moc se nám do toho nechce! Když jsme jim zhruba před dvěmi lety sdělovali novinku o Haničce, tak to tchýně komentovala slovy: „No vy budete mít dítě? No konečně (po 12-ti letech společného soužití)! Ale jsem moc zvědavá, jak vy dva to zvládnete!“ 8O No a zvládáme to myslím dobře! Tak držím palce, ať u vás všech dopadne oznamování této veliké radosti lépe než u nás!
Držím palce!
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
19.7.06 13:04

Ahoj holky!

Zuziko - v práci to zvládám jak se dá. Ale jak přijdu domů tak si většinou musím tak 1/2 hodinky zdřímnout. A pokud jdu spát později než v deset, tak jsem druhý den skoro nepoužitelná. Ale doufám, že to přejde, chtěla bych chodit do práce co nejdýl. Samozřejmě pokud nebudou komplikace.

Jinak oznamování rodičům u nás proběhlo asi podobně. Sfoukli jsme to naráz, protože jsme oboje rodiče pozvali k nám pod záminkou prohlížení fotek z dovolené :D . A taky u toho samozřejmě padla lahev.
 Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
19.7.06 13:12

Ahoj Zuziko,
můj názor na práci nejen pro tebe, ale i pro ostatní.
Když mi doktorka sdělila, že budu mít dvojčátka nechala mne hned a automaticky na rizikovém - vypsalal mi neschopenku a ani se mnou nedebatovala o tom, co dělám a zda mohu do práce. Prý je to automatické.
No a já tedy doma 1 týden ležela. Měla jsem nějaké komplikace a hrozně jsem se bála, že o ně přijdu - tak jsem zalehla, jak doktorka zavelela. Ani ne po jednom týdnu jsem začala být totálně psychicky vyčerpaná. Od rána do večera jsem nedělala nic jiného, než jsem četla o tehoteství, problémech, no prostě o všem..... a začala jsem mít šílený stres - hned jsem na sobě všechno hledala a jen se bála. Také mi začalo být hodně špatně a den byl pro mně jak rok.
Po týdnu jsem šla do práce a tam vše oznámila.Vím, že to asi všechny nemáte jako já… ale z reakce jsem byla naprosto okouzlená. Začali se starat, s majitelem jsem se dohodla na flexibilní prac době, dostala jsem domů software k práci i doma. Koupili mi pohovku a po obědě mne nutí si jít povinně lehnout :D :D
Chtěla jsem to také držet v tajnosti, ale nyní vím, že se zachovali maximálně dobře.
Otevřeně a přátelsky se už připravujeme na můj odchod i na případný předčasný odchod. Myslím, že i firma ocenila, že jsem byla otevřená a tuto radost dneska všichni sdílejí se mnou. :P :P Takže holky, pokud máte dobrou práci a kolektiv - nebojte se a uvidíte, že se vám budou snažit ulevit a pomoci :-))
Přeji všem aby to proběhlo podobně jako u mne!!

• Citovat
  • Upravit
1999
19.7.06 13:16

Ja pracuju, jsem utahana ale zvladam to - jsem kancelarska krysa. Horsi je ze uz nestiham behat s psiskama ty maratony co jsme behali driv :D
Ale je vedro tak se jim stejnak ven moc nechce.
Jinak jsem zhubla i kdzy jim normalne ale ja nejsem zadna twigy tak je to v pohode :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
19.7.06 13:34

Ahoj holky.
Prave sem byla zamluvit svatebni saty, vcera jsme byli v restauraci dohodnout podrobnosti, tak uz alespon neco mame hotovy, uff. Co se tyce unavy, tak to u me jde, jsem jen rychle udychana. Ale vic me trapi bolest hlavy z tech veder, piju jak duha a moc to nezabira, v pondeli pomohl podvecerni 30min spanek.
O prckovi u nas zatim nikdo nevi, v patek jdu k Dr. (snad mi taky uz konecne daji prukazkuuu) a hned jedeme na dovolenou, takze to rodicum rekneme asi ten dalsi tyden, v praci to taky oznamim a ostatni se to dozvedi az na svatbe. :wink:
Jinak doma zatim moc zustat nechci, stejne sem cely den v kanclu u PC, tak to jde.
Mahony … sem rada, ze jsi prezila noc hruzy a doufam, ze uz te nic podobnyho neceka. :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí