Poradna duly
Jana Čurdová
Já jsem, holky, zvědavá, jesli budete mít holčičky nebo chlapečky. Zdá se mi, že je teď nějak překlukováno. Rodí se sami kluci. Nezdá se vám? Alespoň tady u nás.
Evi gratuluju..no a kdyz teda cekas chlapecka tak nam rekni jak se citis,jaky mas chute,co vlasy,plet atd..at vime kdo co cekame ![]()
Marty prosim o zmenu jmen v tabulce..Rozarka - Tibor
Ahoj Sandul, taky moc díky a zkusím popsat mé chutě a stav
Přibrala jsem 4 kg, do 8. týdne mi bylo zle, pleť byla strašná, teď už je to o dost lepší! Vlasy mi hodně padaly, hlavně při mytí jsem pořád musela čistit sifon a to vyčesávání…hrůůůza, teď se to taky o hoooodně zlepšilo a tolik nevypadávají. Přibírám do bříška a chutě mám na sladké. Ale že by to byly zase nějaké extra přehnané chutě, tak to ne. Ale čokoládíčku nebo gumové medvídky…ty neodmítnu
![]()
ÚNORŇÁTKA 2008
Těhulka/rok narození/bydliště/termín porodu/co to bude/jména/sestřičky a bratříčci + narozeninky
AJJAA /1979/Ostrava/ TP dle PM 15.2.,TP dle UTZ 18.2. /zatím překvápko/Viktorie nebo ?/Adámek, 10. 5. 2005 ANLEA /1980/Kladno/ TP 17.2.2008 /zatím překvápko/Nela(Václava) nebo Václav/Alenka, 25.12.2001 ANN /1980/Jičín/ TP 15.2.2008 /zatím překvápko/ EMANKA /1971/Slaný/ TP 4.2.2008 /překvápko/Ema nebo Šimon/Bára, 28.11.1997 ENDY /1976/Praha/ TP 11.2.2008 /překvápko/Šárka nebo ? ENKAL /1986/Praha/ TP 22.2.2008 /překvápko/Iva nebo ?/ Standík, 29.8.2006 E.V.A. /1980/Bílovec/ TP 29.1.2008 /chlapeček/Matěj FYZIKARKA /1981/Kroměříž/ TP 24.2.2008 /překvápko/Lukáš nebo Lucie LUCIÁŠ /1981/Ostravsko/ TP 22.2.2008 /zatím překvápko/Adélka-Anetka nebo Vojtíšek-Kubíček MÁRTY /1980/Praha/ TP 21.2.2008 /zatím překvápko/Adélka nebo Matěj MOSE /1968/Praha/ TP 18.2.2008 /překvápko/ještě jsme se nezačali dohadovat/Alžběta,7.11.1992 a Václav,10.4.1990 PETULINKAS /1982/Rohov/ TP 17.2.2008/ zatím překvápka - dvojčátka/Míša a ? SANDULA /1981/Strakonice/ TP 25.2.2008 /zatím překvápko/Rozárka nebo Tiborek
Márty píše:
NEKECEJ!!!!!Co se stalo? V kolikátým byla?Šmudlinka malá…
Nevim..ale cekala to v dubnu..prej zacala spinit,pak krvacet a tak u dr zjistili ze plod je velkej jenom na 8tt a nebije mu srdicko..tak ji ceka revize.
e.v.a. píše:
Ahoj Sandul, taky moc díky a zkusím popsat mé chutě a stavPřibrala jsem 4 kg, do 8. týdne mi bylo zle, pleť byla strašná, teď už je to o dost lepší! Vlasy mi hodně padaly, hlavně při mytí jsem pořád musela čistit sifon a to vyčesávání…hrůůůza, teď se to taky o hoooodně zlepšilo a tolik nevypadávají. Přibírám do bříška a chutě mám na sladké. Ale že by to byly zase nějaké extra přehnané chutě, tak to ne. Ale čokoládíčku nebo gumové medvídky…ty neodmítnu
![]()
Nooo,to rikam furt..budu mit holku s pindourem
E.V.I. podle tvojeho popisu budu mít kluka. Mám úplně stejný „příznaky“ jako ty
![]()
V tom případě já čekám holku… nebo něco mezi… ale stejně to spíš vidím na kluka ![]()
Sandula píše:Márty píše:Nevim..ale cekala to v dubnu..prej zacala spinit,pak krvacet a tak u dr zjistili ze plod je velkej jenom na 8tt a nebije mu srdicko..tak ji ceka revize.
NEKECEJ!!!!!Co se stalo? V kolikátým byla?Šmudlinka malá…
Ty bláho SANDUL, já tyhle zprávy snad před tim pondělkem radši nebudu číst. Budu mít z toho všeho noční můry… ![]()
Márty, no tak. Bude to dobrý uvidíš… Mishi je mi líto…
Tak snad bude všechno v pořádku a za chvíli bude těhu zas…
A jinak pro Ty co chtěly počasí - u nás začalo svítit sluníčko a já mažu z práce, takže bóžííí ![]()
Teda holky,
jsme se sešly partička učitelek.
E.v.a. já učím na druhém stupni, matematiku a fyziku a třídnictví mi zůstalo, teď jsou děti v 7.třídě.
Dnes jsem si měla volat na výsledky triplíků a budou až v pátek, ach jo.
Sandul, tak to je blbý s Mischi, člověk aby se pořád bál.
A počasí, zima, už neprší, ale zima.
Holky, chodíte některá na plavání nebo cvičení pro těhotné?