Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sisi137 píše:
@Manifee já bych chtěla doporučit prosííímjá spíš čtu než koukám
Ja ctu teda v anglictine, tak sem hodim anglicke nazvy, ale to si podle nich kdyztak dohledas jak je to v cestine, vid
Jinak jestli mate ctecku, tak vam pripadne i muzu poslat ebooks ![]()
a pak mam kdyztak i tipy na nejaky neupirsky, ale taky dobry
Děkuji
přes Twilight ságu jsem se do upírů „zamilovala“
dnes jsem dočetla 2. díl se Sookií a přemýšlím, jestli si půjčit další(četlo se to dobře, ale abych se „nepřejedla“) a Vampírskou akademii a Školu noci mám zapsanou ![]()
@Manifee píše:
Ja ctu teda v anglictine, tak sem hodim anglicke nazvy, ale to si podle nich kdyztak dohledas jak je to v cestine, vidJinak jestli mate ctecku, tak vam pripadne i muzu poslat ebooks
![]()
a pak mam kdyztak i tipy na nejaky neupirsky, ale taky dobry
- Sookie Stackhouse (to je serial True Blood, ale v knizni podobe je to fakt super)
- House of Night
- Vampire Academy
- a klasika Twillight Saga
Pro me neni anglictina zadnej problem ![]()
uups to nebylo pro me
![]()
Příspěvek upraven 22.06.12 v 17:50
@Manifee píše:
jasny, to chapu. Se trema detmaNo kdyby sis nasla cas, tak ti muzu nejaky doporucit. Vetsinou maji i jen tak 150 stranek. Ale jsou nebezpecny. Jakmile se do nich zactes, tak se od nich nebudes chtit odlepit!
Se dvema
. Ja bych je potrebovala pak i vytisknout, pokud je mam cist na PC ![]()
Aspon vim, co si koupit za knizky v CR. Vidis, ja vlastne ctu, kdyz jsme u nasich, stahla jsem tam 3 knizky za 2 tydny. Tak to zvladnu ![]()
@Sisi137 píše:
A dobrými neupírskými také nepohrdnu
tak tady jsou nejaky tipy, ale je to seznam knizek, co mi byl doporuceny, cetla jsem z toho akorat Hunger Games a Percyho a ty byli super ![]()
@Weru píše:
Tak u z mam vsechny dily VD sjety
Weru, tak už mám zkouknuto taky ![]()
Kdy že mají dávat další díly? V říjnu? To je ještě sakra daleko! ![]()
A jako líbilo by se mi, kdyby byla s Damonem a ne s tim divnym a ukňouranym Stefanem ![]()
No a asi jsem trošku přišla na chuť Klausovi..něco na něm je, ale na Damona nemá ![]()
@Uncle
To teda ![]()
A v listopadu pak ještě Rozbřesk 2, na to jsem taky hodně zvědavá.
@Dragobella píše:
Weru, tak už mám zkouknuto taky
Kdy že mají dávat další díly? V říjnu? To je ještě sakra daleko!
A jako líbilo by se mi, kdyby byla s Damonem a ne s tim divnym a ukňouranym Stefanem
No a asi jsem trošku přišla na chuť Klausovi..něco na něm je, ale na Damona nemá
Taky se mi vic libilo, kdyby byla s Damonem. Ja zase prisla na chut damonovi ![]()
@Dragobella píše:
Weru, tak už mám zkouknuto taky
Kdy že mají dávat další díly? V říjnu? To je ještě sakra daleko!
A jako líbilo by se mi, kdyby byla s Damonem a ne s tim divnym a ukňouranym Stefanem
No a asi jsem trošku přišla na chuť Klausovi..něco na něm je, ale na Damona nemá
Me se Klaus taky nelibil hned od zacatku. Az od doby kdy se mu zacala libit Caroline ![]()
@Manifee
Ty jo a víš že mě taky. Jak ukázal, že by taky mohl mít nějaký city, kdyby to Caroline opětovala, tak jsem si řekla, že by nemusel bejt úplně ztracenej případ ![]()
@lyrica píše:![]()
![]()
Já se přidááám, sice už na ně koukám v angličtině (takže pro mě trochu problém s tím dabingem), ale na odpolko jak dělané![]()
![]()
A miluju Damona![]()
Mám to uplně přesně jako ty
Doslova a do písmene, jak ten dabing na houby, tak miláček Damon
![]()
Mám to dokoukané až do konce třetí série a nemůžu se dočkat září
co ty?