Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@petulkas mne to nepřijde špatný. I bez Eleny je to fajn. Ale zatím se to moc nerozjizdi. Mohli by už aspon trošku upřesnit o co jde s tou otevřenou ranou. A co TO koukas?
@petulkas čím ti je ho líto? Možná mi něco uniklo.. Jinak mne se to líbí akorad new postavy mi jsou teda nesympaticky.
@petulkas no tak to mohl očekávat
bylo jasný, že mu Hayley nepodekuje a neobejme kolem krku
ale matka roku teda taky není ![]()
Holky, kde na to koukate? Myslim upiri deniky.Rada bych si koukla tu sedmou radu a nemuzu to najit
A taky bych rada koukla The Originals od jednicky.Diky ![]()
@Haku píše:
Holky, kde na to koukate? Myslim upiri deniky.Rada bych si koukla tu sedmou radu a nemuzu to najitA taky bych rada koukla The Originals od jednicky.Diky
Na topserialy.sk jsou všechny díly s českými titulky ![]()
Diky moc.Dnes to zkusim vecer a dam vedet jestli se zadarilo
![]()
@Natael píše: Čau holky, tak se přiznejte, kdo se začal dívat? Já jsem na to byla velice zvědavá a hodně mi to připomíná Twiling saga (Stmívání) ale je to hezky natočené, takže se stávám fandou tohoto seriálu a od 15:30 v každý všední den hodlám být přikovaná u telkykdo se přidá?
Měla jsem stažený všechny díly, akorát teď ns tu sedmou sérii už prdim viděla jsem pár dílů a nějak mě to nechytlo.
Jinak supr ty první díly jsem viděla několikrat a klidne bych si je pustila znova
s
Ahoj, myslíte, že vyjde 9. série upířích deníků?
Po tom, co se stalo v osmé sérii by to chtělo něco povzbudivého ![]()