Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bimbama jj TO se mi libi taky vice. Akorad by uz mohli pozabijet Mikaela a spol. At uz tam to zacne byt taky o necem novem
jsem zvedava jak to dopadne s Elijahem
chudacek.
Co je s Bonn? Nebo pockat… radeji si to zkouknu ![]()
@nikypiky92 Jojo, podívej se.
No, ten Mikael mě taky štve. Asi to bude napínavý, když si na konci vyndal ze sebe ten nůž. A Klasu - ten je prostě stále úžasný.
@bimbama achjo… takze ted budou dalsi dily o tom jak dostat Bonn zpet. Doufam, ze aspon Stef nebude takovy id.ot
uz se docela tesim na setkani Alarica s Damonem
kazdopadne me to stejne porad nejak nebavi ![]()
Jinak jako ten Mikael je fakt hustej v tomhle, ze to zvladl ze sebe dostat, kdyz si vzpomenu na Klause jak se trapil. Doufam, ze to zase nedostane
jinak jj je porad uzasny. Jak mel tu chvilku s Cami tak nevim proc ale proste jsem si rikala at se nepolibi, ze se mi k nemu nehodi ![]()
@nikypiky92 Nehodí se k sobě. Já stále doufám, že bude s Caroline
![]()
@bimbama vid? Kdyby se nastvala a odjela z TVD do TO. Se divim, kdyz maji tolik fanousku, ze to nejak ti scenaristi nevymysli
![]()
@nikypiky92 Já stále doufám. A fakt bych byla nadšená, kdyby to tak dopadlo. Oni se k sobě neuvěřitelně hodí.
Čau čau čáááu
![]()
já na to už koukám jen kvůli Eleně a Damonovi přeju si happy end… pokud nebude asi to nedokoukám
prostě mi už vadí jak nikde neudělaj šťastný lidi co k sobě patřej aspoň n apár dílů furt nějaká akce!
TO- supeer
ale Mikael mě taky těžce neba!!:D Klaus a Caroline ![]()
tak se zase mějte potřebovala jsem se sněkym podělit o pocity
![]()
Já dnes zkoukla TVD, s TO má trochu zpoždění, no doufám, že se to nějak trochu víc hne
Stefan na mě od začátku této řady působí jako nesympatickej idiot, Elena je trapná, Caroline hysterická, Jeremy k ničemu… Zajímavý byly akorát ty scénky s Bonnie a s Damonem. No Damon už je zpět, tak uvidíme co dál, zaujalo mě, že Alaric nedokázal ovlivnit tu doktorku!? Vsadím, že nějakým záhadným způsobem ztratil schopnost ovlivnění a nedokáže ted Eleně vrátit vzpomínky na Damona, no zkrátka nás fanoušky „Deleny“ určitě pěkně potrápěj a jen tak ta lovestory zpět nebude ![]()
@Ashia Jo, s tou doktorkou by mě to taky zajímalo, proč ji nešlo ovlivnit. Ale třeba v sobě měla sporýš.
@Ashia jooo taky me to s tou doktorkou prekvapilo. Bez tak bude urcite zla. Alaric pokud si vzpominam nemel moc stesti na zensky. Jooo pravda Car zacina byt hysterka
a Jeremy je pravda, ze zatim se vubec neprojevil. A ten typek co dela do Eleny mi je nesympaticky.
@Ashia píše:
Já dnes zkoukla TVD, s TO má trochu zpoždění, no doufám, že se to nějak trochu víc hneStefan na mě od začátku této řady působí jako nesympatickej idiot, Elena je trapná, Caroline hysterická, Jeremy k ničemu… Zajímavý byly akorát ty scénky s Bonnie a s Damonem. No Damon už je zpět, tak uvidíme co dál, zaujalo mě, že Alaric nedokázal ovlivnit tu doktorku!? Vsadím, že nějakým záhadným způsobem ztratil schopnost ovlivnění a nedokáže ted Eleně vrátit vzpomínky na Damona, no zkrátka nás fanoušky „Deleny“ určitě pěkně potrápěj a jen tak ta lovestory zpět nebude
Přesně
Taky si myslim, že jí nebude moct jen tak vrátit vzpomínky, no ten Eleny nápadník je otřesnej, mě se tam začíná líbit Enzo
…a TO jsou suprový, jen mě tam začíná rozčilovat Haely a totálně otravná je ta Cami, jak Klausovi podlejzá a hrozně nenápadně ho balí a přitom vrzá s Marcelem ![]()
Tatia, nebo jak?
To má být jako dvojnice Katherine, nebo co?
Dělají si z nás pr…???
Já se na to snad přestanu dívat… ![]()
@A-N-I-S Kathrine není první dvojnice přece, za 1000let jich bylo několik. Elena byla poslední a všechny jsou dvojnice Amary.
@A-N-I-S Tatia je ta co Klaus s Elijahem kdysi milovali ne? Ta co z její krve jejich matka udělala to kouzlo na upíry…zmiňovali to kdysi dávno, už nevím ve který řadě, když byl Damon se Stefanem na večeři u Klause, v den kdy se ta jejich matka vrátila, mluvili tam o ní jako o předkovi Eleny…
Ahoj, tak co jste říkali na poslední díl? Mně se celkem líbil ![]()