Upíří deníky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1419
2.11.14 17:40

@bimbama jj TO se mi libi taky vice. Akorad by uz mohli pozabijet Mikaela a spol. At uz tam to zacne byt taky o necem novem ;) jsem zvedava jak to dopadne s Elijahem :oops: chudacek.
Co je s Bonn? Nebo pockat… radeji si to zkouknu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
2.11.14 17:42

@nikypiky92 Jojo, podívej se.
No, ten Mikael mě taky štve. Asi to bude napínavý, když si na konci vyndal ze sebe ten nůž. A Klasu - ten je prostě stále úžasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
2.11.14 23:25

@bimbama achjo… takze ted budou dalsi dily o tom jak dostat Bonn zpet. Doufam, ze aspon Stef nebude takovy id.ot :D uz se docela tesim na setkani Alarica s Damonem ;) kazdopadne me to stejne porad nejak nebavi :?
Jinak jako ten Mikael je fakt hustej v tomhle, ze to zvladl ze sebe dostat, kdyz si vzpomenu na Klause jak se trapil. Doufam, ze to zase nedostane :roll: jinak jj je porad uzasny. Jak mel tu chvilku s Cami tak nevim proc ale proste jsem si rikala at se nepolibi, ze se mi k nemu nehodi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
3.11.14 05:22

@nikypiky92 Nehodí se k sobě. Já stále doufám, že bude s Caroline :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
3.11.14 13:16

@bimbama vid? Kdyby se nastvala a odjela z TVD do TO. Se divim, kdyz maji tolik fanousku, ze to nejak ti scenaristi nevymysli :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
3.11.14 13:42

@nikypiky92 Já stále doufám. A fakt bych byla nadšená, kdyby to tak dopadlo. Oni se k sobě neuvěřitelně hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
3.11.14 20:46

Čau čau čáááu :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
8o 8o já na to už koukám jen kvůli Eleně a Damonovi přeju si happy end… pokud nebude asi to nedokoukám :lol: prostě mi už vadí jak nikde neudělaj šťastný lidi co k sobě patřej aspoň n apár dílů furt nějaká akce!

TO- supeer ;) ale Mikael mě taky těžce neba!!:D Klaus a Caroline :pankac:

tak se zase mějte potřebovala jsem se sněkym podělit o pocity :oops: 8) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
3.11.14 22:00

Já dnes zkoukla TVD, s TO má trochu zpoždění, no doufám, že se to nějak trochu víc hne :) Stefan na mě od začátku této řady působí jako nesympatickej idiot, Elena je trapná, Caroline hysterická, Jeremy k ničemu… Zajímavý byly akorát ty scénky s Bonnie a s Damonem. No Damon už je zpět, tak uvidíme co dál, zaujalo mě, že Alaric nedokázal ovlivnit tu doktorku!? Vsadím, že nějakým záhadným způsobem ztratil schopnost ovlivnění a nedokáže ted Eleně vrátit vzpomínky na Damona, no zkrátka nás fanoušky „Deleny“ určitě pěkně potrápěj a jen tak ta lovestory zpět nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
4.11.14 04:55

@Ashia Jo, s tou doktorkou by mě to taky zajímalo, proč ji nešlo ovlivnit. Ale třeba v sobě měla sporýš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
4.11.14 13:36

@Ashia jooo taky me to s tou doktorkou prekvapilo. Bez tak bude urcite zla. Alaric pokud si vzpominam nemel moc stesti na zensky. Jooo pravda Car zacina byt hysterka :roll: a Jeremy je pravda, ze zatim se vubec neprojevil. A ten typek co dela do Eleny mi je nesympaticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
5.11.14 08:49
@Ashia píše:
Já dnes zkoukla TVD, s TO má trochu zpoždění, no doufám, že se to nějak trochu víc hne :) Stefan na mě od začátku této řady působí jako nesympatickej idiot, Elena je trapná, Caroline hysterická, Jeremy k ničemu… Zajímavý byly akorát ty scénky s Bonnie a s Damonem. No Damon už je zpět, tak uvidíme co dál, zaujalo mě, že Alaric nedokázal ovlivnit tu doktorku!? Vsadím, že nějakým záhadným způsobem ztratil schopnost ovlivnění a nedokáže ted Eleně vrátit vzpomínky na Damona, no zkrátka nás fanoušky „Deleny“ určitě pěkně potrápěj a jen tak ta lovestory zpět nebude :mrgreen:

Přesně :kytka:Taky si myslim, že jí nebude moct jen tak vrátit vzpomínky, no ten Eleny nápadník je otřesnej, mě se tam začíná líbit Enzo :P…a TO jsou suprový, jen mě tam začíná rozčilovat Haely a totálně otravná je ta Cami, jak Klausovi podlejzá a hrozně nenápadně ho balí a přitom vrzá s Marcelem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
6.11.14 14:33

Tatia, nebo jak? 8o To má být jako dvojnice Katherine, nebo co? :nevim: Dělají si z nás pr…??? :jazyk: Já se na to snad přestanu dívat… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4552
6.11.14 15:59

@A-N-I-S Kathrine není první dvojnice přece, za 1000let jich bylo několik. Elena byla poslední a všechny jsou dvojnice Amary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
6.11.14 16:30

@A-N-I-S Tatia je ta co Klaus s Elijahem kdysi milovali ne? Ta co z její krve jejich matka udělala to kouzlo na upíry…zmiňovali to kdysi dávno, už nevím ve který řadě, když byl Damon se Stefanem na večeři u Klause, v den kdy se ta jejich matka vrátila, mluvili tam o ní jako o předkovi Eleny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie8951
11.11.14 06:22

Ahoj, tak co jste říkali na poslední díl? Mně se celkem líbil :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat