Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Daniel Gillies (Elijah Mikaelson) a jeho manželka Rachael Leigh Cook (Taková normální holka) očekávají příchod druhého potomka.
Už mám zkouknuto
TVD no za mě nic moc, jen ten Kai je takovej psychopat už by ho mohli vyřídit a na Bonie nějak zapoměli
TO za mě super jen mě štve, že se tam moc neřešila ta Rebeka.
Holky kouká tady ještě vůbec někdo? U posledního TO 2×13 jsem ani pomalu nedejchala ![]()
@Verččaa já koukam… Dnes jsem zrovna shledala TO. Jako pecka! Takže prcek bude asi hybrido-carodej? ![]()
Jinak u TVD nooo doufám, ze z Kaie neudelaji chudinku
a asi budu jediná koho mrzí, ze Jer odejde ![]()
Poslední TVD za mě dost nuda, Kai tam nebyl, Bonie tam nebyla…ale bylo hodně smutný to s tou Caroline mámou to jo.Jsem velký zastánce Klaroline ale přeju to teď Car a Stefanovi.TO je tak napínavý, každý díl je lepší a lepší… ![]()
@Verččaa to s tou maminkou Car jsem pěkně probrecela (vlastni zkušenost)
každopádně mi ten díl přišel taky nudný.
TO už je ke stáhnutí s titulkama? Ted nás bude čekat i pauza, ze?
Tak co novy díl? Asi budu jediná ale nejsem nadšená, ze Car vypne lidskost. K ní mi to prostě nesedí a zklamali me
tajné jsem doufala, ze by dorazil Klaus ale to jsem moc fantasirovala
každopádně super, ze je Bon zpět ![]()
Taky mě moc nenadchlo že bude Car „špatná“, ale uvidíme, třeba to zvládnou udělat zajímavě
Doufám že Kai zůstane v seriálu, podle mě tam teď chybí opravdový padouch co Klaus odešel a Damon už je vlastně taky štěňátko ![]()
Já jsem na Car zvědavá jaká bude jako zla, aspoň to trochu oživý, ten Kai se mi moc líbí je to padouch jak má být, jem mi příde, že taky nějak zkrotnul…No a v To jsem zvědavá na tu Freyu, myslela jsem, že bude hodná ale asi nééé, nebo třeba pak bude…
@erefka tenhle páteční díl se mi líbil! Teda byla jsem i naštvaná ale jinak fajn. Trošku me překvapila Bonn ale tak chápu, ze sineco zažila tak se chtěla pomstít. Jinak Stef a Car?? No comment.
@nikypiky92 já asi nemám díl, který by se mi nelíbil, Stef se mi nelíbí jak mění Car, aspon nebyla taková jak všichni. Jsem zvědavá co ta mamka tam vyvede. a ta pauza se mi nelíbí ![]()