Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aspagi Spíš by Caroline mohla ke Klausovi. Mě se spolu líbí. A Klause já ráda. Moc ráda. Jsem zvědavá na TO. Docela se těším. V úterý uvidíme.
Také jsem stále pro to, aby Car šla za Klausem do TO.
No deníky, první díl nic moc, Elena mě neskutečně vytáčí, a vůbec nemusim tu Liv a toho jejího bráchu. Mnohem víc se těším na TO. Už se mi po Klausíkovi a jeho sexi hlase stejská
![]()
Na TO se rozhodne taky tesim!! Jj kdyby sla Car do TO tak to by slo
Jinak teda new dil TO zacina zitra?
Jj zítra, jen nevim kdy budou ke stažení s českýma titulkama, asi ve čtvrtek ![]()
@Verččaa píše:
Také jsem stále pro to, aby Car šla za Klausem do TO.No deníky, první díl nic moc, Elena mě neskutečně vytáčí, a vůbec nemusim tu Liv a toho jejího bráchu. Mnohem víc se těším na TO. Už se mi po Klausíkovi a jeho sexi hlase stejská
![]()
Jo ta Liv a brácha se mi taky nelíbí. Nějak tam nepatří.
Holky zdravím
už se těším na druhý díl
Jinak jen tak mimochodem, zkoukla sem deníky od začátku a pamatujete jak v prvním dí Damon posílal, nebo? byl? vrána??
a ještě říká, že u mí trik s mlhou
Co to jako bylo? nějaký jeho čarodějný bo upírský schopnosti? už se to tam snad nikdy neukázalo
![]()
@katiiik
to uz si ani nepamatuji…
![]()
Jinak musim rici, ze se mi novy dil TO libil o dost vice nez TVD.
co vam?
@nikypiky92 Mě taky. A ten začátek byl krásnej. Jinak už minulá série TVD nebyla pro mě zajímavá. TO je zatím jednoznačně lepší. TVD by už měli ukončit.
@bimbama s tim souhlasim. Kdybych nebyla zvedava kde jsou Bonnie a Damon tak uz ani na to nekoukam. Kdo vi… treba necim prekvapi
jako Elena mi nikdy extra nevadila ale uz mi prijde trapna.
no a TO parada. Jen doufam, ze Hayley nebude ufnukana jako Elena
uz se tesim na new dil. Videla jsem nejakou ukazku tak jsem zvedava ![]()
Já myslím že tam bude mladá Bonie a nějak se naučí kouzlit a bude to pak umět i „stará“ Bonie a dostanou se zpátky ![]()