Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bimbama ty blaaaaaho
. No cekam si na TVD a TO, ted momentalne koukam jen Teen Wolf no a urcite se tesim jeste na The 100 a True blood. Teda pokud budou new dily. Orphan Black? O cem to je? Videla jsem jednou film Orphan
treba to je podle toho
![]()
@nikypiky92 Je to o klonech. Ale je to fakt napínavý. A Chasing life to je docela novinka, ale mě se to líbí. I The Last Ship.
@PajinkaT píše:
Nové série budou : TVD - 3.10
TO - 7.10
super na moje narozky. nejlepsi darek ze vsech
![]()
Já chtěla ještě zkouknout předchozí serie ale jsem teprv na konce 4. tak nevim jestli mám na ten nový díl koukat ale asi jo ![]()
@bimbama píše:
Už jste viděli? Nějak jsem nepochopila ten závěr…
tez jsem nepochopila ten zaver damon a bony se cpou livancema ![]()
Tak jsem to zkoukla. Moc me to nebavilo. Strasne utahany to s Elenou.
ten konec? Taky nechapu… asi to bude nekde tam kam je to pohltilo ![]()
@nikypiky92 píše:
Tak jsem to zkoukla. Moc me to nebavilo. Strasne utahany to s Elenou.ten konec? Taky nechapu… asi to bude nekde tam kam je to pohltilo
me elena uz vylozene pije krev stal se z toho emo serial tzv nezapomente si ziletku nez si pustite dalsi dil
@aspagi Mě se tam nejvíc líbí Caroline. Ta je super. Jinak Elena mě taky vytáčí, stejně jako Pretty little liars. ![]()
@bimbama píše:
@aspagi Mě se tam nejvíc líbí Caroline. Ta je super. Jinak Elena mě taky vytáčí, stejně jako Pretty little liars.
jo caroline je bozi jako vzdy a klaus by tam opet za ni mohl zajit na navstevu jak je rozdelili tak to dost pohnojili ach jo. a taky uz me stve ze tam nejsou zadny flashbacky moc jako navrat do minuloati coz na zacatcich bylo ze
@aspagi ty flashbacky me nechybi…
a Klaus at zustane v TO
ne ze by se mi spolu nelibili ale uz je to ohrany. Ted bych dala sanci Stefanovi. Ale ten je asi ted s nakou jinou…
. Nevim.. kazdopadne aspon za me Car + Klaus uz ne ![]()