Upíří deníky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
6.7.14 20:39

Čaute holky, prosím muže mi někdo vysvětlit Saylese? Nějak jsem ten konec nepochopila? on byl propojenej s Ketrin, a proč se převtělil do Stefana? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
6.7.14 21:34

@Sagi77 : Nepřevtělil se do nikoho- On byl původní, Stefan je jeho dvojník, stejně jako je Elena dvojníkem Kathrine… A jako původní „Stefan“ se zamiloval do původní Kathrine (už si nepamatuju jak se jmenovala a Kathrin byla její dvojník a dvojník Kathrin je Elena) a do toho zradil „Katsias“ bo jak se jmenovala. Už si to moc nepamatuju..Promin ale už si to moc nepamatuju jak přesně to bylo…

• Citovat
  • Upravit
629
7.7.14 08:36

Myslím, že se jmenovala Amara :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
8.7.14 09:42

@PajinkaT jj Amara to byla…no a já už konečně vím, proč mi byl ten bílý pejsánek tak povědomý…zdravím JH :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
8.7.14 10:16

@A-N-I-S : Jéé mě to cvrnklo až teď.. :D Také zdravím :)

• Citovat
  • Upravit
PajinkaT
8.7.14 10:17
@Anonymní píše:
Ahoj já jsem Andrea chtěla jsem se jen tak seznamit a popovídat si třeba o seriálu upiřích denicích ty je máš prý taky ráda tak jestli pudes mit chut si pokečat tak my napis napis my prosím na ***@seznam.cz tak zatím ahoj budu moc ráda :)

: Zajímavé, nechápu proč bych měla psát na e-mail abych si s někým pokecala o seriálu, když o něm kecáme tady.. :D :D Logika :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
194
8.7.14 10:20

Holky ahoj, já jsem velký fanda upířích deníků, ikdyž jsem vždycky říkala, že ne, že to určitě bude blbost, měla jsem ráda právě Stmívání, pak jsem se jednou nudila tak jsem si to našla online, a už to mám všechny serie včetně té páté zkouknuto asi tak 3× :) kdybyste nějaká chtěla, tady je link na online, první 2 serie jsou v češtině, pak už v angličtině :)

http://www.sledujuserialy.cz/…pire-diaries

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
8.7.14 10:22
@Sagi77 píše: Čaute holky, prosím muže mi někdo vysvětlit Saylese? Nějak jsem ten konec nepochopila? on byl propojenej s Ketrin, a proč se převtělil do Stefana? :think:

Ahoj, Silas je 2000 let starý dvojník Stefana, Stefan má pak ještě jednoho dvojníka, Toma, ten se tam ukáže jen v jednom díle. Silas se do Stefana nepřevtělil, je to jeho dvojník, jako je Elena dvojnicí Kathrine. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
8.7.14 10:24
@Natael píše:
@Anýsek18 to už tak bejvá, hold si budeme muset počkat, ani nevím, kolik sérií má nova zakoupených, doufám, že všechny 3 jak píšeš.

Holky nemusíte koukat na TV, já koukám online, zdarma. :) tady je link: http://www.sledujuserialy.cz/…pire-diaries

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
8.7.14 10:28
@andy89 píše:
@bimbama myslím, že spíš zabijí, vždyť to tak řeší skoro u všech. jsem zvědavá, kdo to bude

Jestli chcete, viděla jsem všechny díly nejmín 2krát, na týhle stránce jsou všechny serie a podle posledního dílu mi je jasné, kdo v 6. řadě nebude :/ :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
8.7.14 14:38

@Mona111111 : Takže za 1) není jisté, kdo v S6 nebude, jelikož nám tam neukázali, že zemřeli a navíc v TVD je možné všechno…
za 2) Dabing je naprosto katastrofální.
za 3) Stačí napsat jeden příspěvek a v něm všechno a né 4 a z toho 2 skoro stejné.. ;)

• Citovat
  • Upravit
1419
8.7.14 16:59
@PajinkaT píše:
@Mona111111 : Takže za 1) není jisté, kdo v S6 nebude, jelikož nám tam neukázali, že zemřeli a navíc v TVD je možné všechno…
za 3) Stačí napsat jeden příspěvek a v něm všechno a né 4 a z toho 2 skoro stejné.. ;)
:pankac: jj… :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
9.7.14 09:21

A proč byl teda tak dlouho uvězněnej? když ostattní dvojníci vesele běhají po světě? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
9.7.14 19:37
@PajinkaT píše:
za 3) Stačí napsat jeden příspěvek a v něm všechno a né 4 a z toho 2 skoro stejné.. ;)

Tak za 1) byl to jen můj názor, kdo tam nebude ;)

1. dabing je sice katastrofální, ale dá se to přežít, pokud by někdo chtěl dívat od začátku do konce online ;)
  2. nejsem tu tak dlouho, tak sorry a nebud hned tak protivná ;) :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
9.7.14 22:55

@Mona111111 : Protivná? Pouze jsem ti odpověděla na tvůj příspěvek.. nevidím tam nic čím bych měla být protivná ;-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!