Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čau holky, tak se přiznejte, kdo se začal dívat? Já jsem na to byla velice zvědavá a hodně mi to připomíná Twiling saga (Stmívání) ale je to hezky natočené, takže se stávám fandou tohoto seriálu a od 15:30 v každý všední den hodlám být přikovaná u telky
kdo se přidá? ![]()
![]()
Já se přidááám, sice už na ně koukám v angličtině (takže pro mě trochu problém s tím dabingem), ale na odpolko jak dělané
![]()
A miluju Damona
![]()
Damona jo? Jako kusan to je vo tom žádná, ale je zlej a takový jáá nemám ráda
taky jsem se na to chtěla koukat v aj - je to lepší jak s tím dabingem, ale nebyl čas. Takže si naštěstí nemusím na dabing zvykat
no a takže víš, jak to dopadne co? ![]()
@Natael No já jsem hlavně přečetla všechny díly, ale neřeknu nic
Neboj, on nakonec nebude tak zlej (a já jsem skoro vždycky na tyhle typy) ![]()
Taky se asi stanu posedlou a budu na to čučet
stejně nemám nic lepšího na práci.Jinak s tím stmíváním souhlasím je to tomu podobný.Taky se přiznám,že do Stmívání jsem byla pěkně zažraná…tak uvidíme co nám přinesou Upíří deníky ![]()
A když máte rádi Stmívání, nečetly jste Vampírskou akademii nebo Školu noci? (no jo, těhotenství bylo dlouhé
)
Ja nekoukam, pac je to placene na strankach Nova. Muzete mi nekdo rict angl. nazev, prosim pekne ? ![]()
Já zkoukla první 3 série v originále s českými titulky a líbí se mi to víc než Stmívání. Tam dle mého scénář dost pokulhával. A taky mám radši Damona:-)
téda holky vy mě nalaďujete čím dál víc
jsem zvědavá na zítřejší díl. Teď se zase budu těšit až zkončí víkend, abych mohla koukat - kdepak ne nadarmo se říká, že je televize čertova krabička ![]()
to bude zase manža valit bulvy na co že to zase čumím ![]()
@Natael člověče manžel na to koukal se mnou
A to kromě Top Gearu a pobobnejch věcí na TV moc nečučí.
@lyrica tak jelikož můj manža rád koukal i na Stmívání na tohle by se určitě taky rád podívatl.. Jen je hrozně akční, takže takhle odpoledne pořád něco dělá venku, takže na to jistě nebude mít čas. Jo kdyby to dávali od 20 hod, byl by přikovanej u telky se mnou ![]()
Zkoukla jsem 3 série a totálně mě naštvali že 4 sérii budou dávat až v listopadu.
Akort když to zkončilo táááák zajímavě.