Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AvajBr píše:
Mě se Stmívání líbilo jen v knižní podobě. Filmy mě dost zklamaly, teda přesněji hlavní představitel se mi vůůbec nelíbí![]()
Presne. Knizky Stmivani byly uplne dokonaly. Zfilmovany jsem videla akorat dva dily a na dalsi se uz ani nechci koukat.
Me uz 32 je. No jo no… ![]()
Já se ke knihám nedostala, právě mě to nelákalo, se mi Edward také nelíbí, ale právě díky blbému konci Rozbřesku - jsem MUSELA a nelituji, aspoň mi spousta věcí došla ![]()
holky vy mě štvete, já jsem tady snad jediná, která si myslí, že je to novej serioš a vy tady básníte o Klausovi, Eljahovi a nevím o kom ještě a já jsem jak Alenka v říši divů tady ![]()
Stmívání jsem teď viděla teď Rozbřesk 1 jak porodila toho !mimoně! a chtěla bych vědět jak to k sakru dopadne ![]()
Tak ja uz koukam na prvni dil. Diky vam nemusim truchlit po Zoufalych manzelkach, ktery mi skoncily
![]()
@Weru mi řekněte co byjsme dělaly, kdyby ta televize s těmi seriály nebyla? ![]()
@Natael píše:
@Weru mi řekněte co byjsme dělaly, kdyby ta televize s těmi seriály nebyla?
@AvajBr píše:
Manifee:
Dekuji za obrazek na dobrou noc! Potesil meJeden Damonek by nebyl, prosim, prosim?? Aby to bylo kompletni?
Hezke sny vsem
Tady je ![]()
Brou brou
@Manifee píše:pockej za par serii uvidis. Tady je ochutnavka
Tak ten ma k Vasikovi docela…dooost daleko
![]()