Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Weru píše:
Holky, Damon bud eporad takovej hajzl?![]()
Nebude, pak bude super. Takovej akorat ![]()
a mně se Damon jako hajzlík líbil, já si nemůžu pomoct
pak to chvilkama byla nuda, jen samá Elena ![]()
Kdyby tam byl Vašík Klausujůů, tak tu televizi vyhodím z okna. Jinak jako ten druhej Klaus je kočičák - vo tom žádná ![]()
@Natael píše:
Kdyby tam byl Vašík Klausujůů, tak tu televizi vyhodím z okna. Jinak jako ten druhej Klaus je kočičák - vo tom žádná
Ale bude to nejvetsi zaporak… ![]()
@Manifee no to snad nééé - kurnik já mám teda vkus na hajzlíky to vám povím, ještě že se udála jedna chyba v mém životě a našla jsem si hodnýho a úžasnýho manžu pod sluncem !!!
![]()
Taky se přidávám
Miluju upíry mám shlédnuty všechny díly v angličtině teda s titulkama
knihy jsem četla a nelíbily se mi ted mě docela baví ty Stefanovo deníky jinak jsem četla vampírskou akademii, školu noci, stmívání a nevim co ještě
a je mi 33 ![]()
@Natael píše:
@Manifee no to snad nééé - kurnik já mám teda vkus na hajzlíky to vám povím, ještě že se udála jedna chyba v mém životě a našla jsem si hodnýho a úžasnýho manžu pod sluncem !!!![]()
Ja to mam stejne. Taky se mi v serialech libi vic hajzlici. A manzela mam taky hodnyho a nejuzasnejsiho
Hajzlika bych v realu nechtela ![]()
@Uncle píše:
Taky se přidávámMiluju upíry mám shlédnuty všechny díly v angličtině teda s titulkama
knihy jsem četla a nelíbily se mi ted mě docela baví ty Stefanovo deníky jinak jsem četla vampírskou akademii, školu noci, stmívání a nevim co ještě
a je mi 33
Vampirskou akademii i skolu noci jsem taky cetla. Taky se mi to libilo. Tech upirskejch knizek je v posledni dobe tolik… ![]()
@Manifee bodeť - mít doma hajzlíka se nevyplácí - člověk když tady někdy čte jak se chovají někteří chlapy k těm svým manželkám či přítelkyním, tak je mi z toho až zle ![]()
@Natael píše:
@Manifee bodeť - mít doma hajzlíka se nevyplácí - člověk když tady někdy čte jak se chovají někteří chlapy k těm svým manželkám či přítelkyním, tak je mi z toho až zle
to jo no ![]()
a pravá krev mě taky nechytla.
Jinak se mi líbí Damon ale páru fandim Stefanovy ![]()
@Manifee jj je jich hodně mám tady i jiný a kdyby jste měli tip na dobrou knížku s upírama vlkodlakama a tak dejte vědět to já tuze ráda ![]()
@Uncle píše:
a pravá krev mě taky nechytla.
Jinak se mi líbí Damon ale páru fandim Stefanovy
Me se prava krev libili akorat ty knizky, ty byli super. Ten serial byl na me nejak moc. Se mi tam hlavne nelibila ta hlavni hrdinka.
@Uncle píše:
@Manifee jj je jich hodně mám tady i jiný a kdyby jste měli tip na dobrou knížku s upírama vlkodlakama a tak dejte vědět to já tuze ráda
tady je seznam paranormal romanci co doporucujou ostatni holky http://www.goodreads.com/…ommendations
@Manifee píše:
Nebude, pak bude super. Takovej akorat
Jeeeeee, ja jsem si to myslela, jsem teprve u 1 ser. 3 dil
a uz jsem to jeho hajzlovstvi nemohla vydrzet, tak jsem potrebovala uklidnit ![]()