Upíří deníky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2165
31.5.12 23:23
@Weru píše:
Holky, Damon bud eporad takovej hajzl? :think: :mrgreen:

Nebude, pak bude super. Takovej akorat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
1.6.12 08:20

a mně se Damon jako hajzlík líbil, já si nemůžu pomoct :mrgreen: pak to chvilkama byla nuda, jen samá Elena :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
1.6.12 08:52

Kdyby tam byl Vašík Klausujůů, tak tu televizi vyhodím z okna. Jinak jako ten druhej Klaus je kočičák - vo tom žádná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
1.6.12 08:53
@Natael píše:
Kdyby tam byl Vašík Klausujůů, tak tu televizi vyhodím z okna. Jinak jako ten druhej Klaus je kočičák - vo tom žádná :-)

Ale bude to nejvetsi zaporak… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
1.6.12 09:02

@Manifee no to snad nééé - kurnik já mám teda vkus na hajzlíky to vám povím, ještě že se udála jedna chyba v mém životě a našla jsem si hodnýho a úžasnýho manžu pod sluncem !!! :-D :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
1.6.12 09:14

Taky se přidávám :lol: Miluju upíry mám shlédnuty všechny díly v angličtině teda s titulkama :) knihy jsem četla a nelíbily se mi ted mě docela baví ty Stefanovo deníky jinak jsem četla vampírskou akademii, školu noci, stmívání a nevim co ještě :roll: a je mi 33 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
1.6.12 09:19
@Natael píše:
@Manifee no to snad nééé - kurnik já mám teda vkus na hajzlíky to vám povím, ještě že se udála jedna chyba v mém životě a našla jsem si hodnýho a úžasnýho manžu pod sluncem !!! :-D :-P

Ja to mam stejne. Taky se mi v serialech libi vic hajzlici. A manzela mam taky hodnyho a nejuzasnejsiho :srdce: Hajzlika bych v realu nechtela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
1.6.12 09:22
@Uncle píše:
Taky se přidávám :lol: Miluju upíry mám shlédnuty všechny díly v angličtině teda s titulkama :) knihy jsem četla a nelíbily se mi ted mě docela baví ty Stefanovo deníky jinak jsem četla vampírskou akademii, školu noci, stmívání a nevim co ještě :roll: a je mi 33 :)

Vampirskou akademii i skolu noci jsem taky cetla. Taky se mi to libilo. Tech upirskejch knizek je v posledni dobe tolik… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
1.6.12 09:22

@Manifee bodeť - mít doma hajzlíka se nevyplácí - člověk když tady někdy čte jak se chovají někteří chlapy k těm svým manželkám či přítelkyním, tak je mi z toho až zle :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
1.6.12 09:24
@Natael píše:
@Manifee bodeť - mít doma hajzlíka se nevyplácí - člověk když tady někdy čte jak se chovají někteří chlapy k těm svým manželkám či přítelkyním, tak je mi z toho až zle :cert:

to jo no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
1.6.12 11:48

a pravá krev mě taky nechytla.
Jinak se mi líbí Damon ale páru fandim Stefanovy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
1.6.12 11:52

@Manifee jj je jich hodně mám tady i jiný a kdyby jste měli tip na dobrou knížku s upírama vlkodlakama a tak dejte vědět to já tuze ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
1.6.12 12:24
@Uncle píše:
a pravá krev mě taky nechytla.
Jinak se mi líbí Damon ale páru fandim Stefanovy :roll:

Me se prava krev libili akorat ty knizky, ty byli super. Ten serial byl na me nejak moc. Se mi tam hlavne nelibila ta hlavni hrdinka.

@Uncle píše:
@Manifee jj je jich hodně mám tady i jiný a kdyby jste měli tip na dobrou knížku s upírama vlkodlakama a tak dejte vědět to já tuze ráda :)

tady je seznam paranormal romanci co doporucujou ostatni holky http://www.goodreads.com/…ommendations

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
1.6.12 13:47
@Manifee píše:
Nebude, pak bude super. Takovej akorat :)

Jeeeeee, ja jsem si to myslela, jsem teprve u 1 ser. 3 dil :mrgreen: a uz jsem to jeho hajzlovstvi nemohla vydrzet, tak jsem potrebovala uklidnit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
1.6.12 13:49

@Manifee Děkuji moc hned to projedu :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí