Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@andy89 píše:
@bimbama SPOILER!!!…Ma umřít Stefan. psali to na fb
Fakt jo? Ty brďo, tak to jsem nečekala. A to ho teď poprvé po pěti sériích začínám mít docela ráda. ![]()
@andy89 píše:
@bimbama SPOILER!!!…Ma umřít Stefan. psali to na fb
Fakt jo, už jsem viděla na youtube ukázku. To bych teda nečekala.
@bimbama @andy89 NEEEE… on uz konecne dospel! Achjo…
ja chci taky videt ukazku… to mi je lito!
TO jsem jeste nestihla shlednout ale hned vecer se na to vrhnu
@bimbama @nikypiky92 já taky ještě neviděla, ale na fb už jsou i fotky, jak je u něj Caroline
@nikypiky92 píše:
@bimbama @andy89 NEEEE… on uz konecne dospel! Achjo…ja chci taky videt ukazku… to mi je lito!
TO jsem jeste nestihla shlednout ale hned vecer se na to vrhnu
@andy89 píše:
@bimbama @nikypiky92 já taky ještě neviděla, ale na fb už jsou i fotky, jak je u něj Caroline
Jojo, Caroline je u toho. A udělá to Tyler, teda ten nový Tyler.
@bimbama pise mi to, ze video neni v nasi zemi povoleno.uz aby byly titulky
@andy89 píše:
To je divný
, mně to funguje.
@andy89 píše:
Zkus na youtube do vyhledávání vložit toto: Stefan's Death 5×21 The Vampire Diaries SO SAD
Třeba to tak půjde. Je to hned první video.
Jooo uz jsem otevrela FB a videla to…
vsak oni ho urcite nejak vrati. Nebo kdo vi…
@nikypiky92 píše:
Jooo uz jsem otevrela FB a videla to…vsak oni ho urcite nejak vrati. Nebo kdo vi…
Ne asi
uz to zacina pripominat pll s tim ze kdo je naoko mrtvy vubec nemusi byt mrtvy
@aspagi PLL nekoukam tak nevim ![]()
Vcera jsem shledla oboji. TO dobry. Vubec jsem necekala, ze ta bruneta je to co je
zrzku pryc. Doufam, ze H. s miminkem neublizi a Klaus jim nakope zadky. Mam blby pocit, ze to tam Davina pos.re s tim Mikaelem ![]()
TVD taky dobry ale nejak me ta scena konecna neprisla smutna. U Kath me to dokonce dojalo ale ted nic…
asi to prijde dalsim dilem. A uvidime jak to s Enzem, Stefanem a Bonie dopadne ![]()
Holky co koukate Game of thrones… jak se libi?
@nikypiky92 Já teprve dokoukávám Game of thrones. Jsem u třetího dílu druhé série. Takže toho mám ještě hodně před sebou. Ale teď bude končit 4. řada a schválili 5. a 6. řadu, takže to v pauze snad stihnu dokoukat.
@bimbama to je super! A bavi te to? Ja precetla knizky takze jsem zvedava jak to bude v seriale
jinak teda 16.5. Je posledni TVD?