Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@žížala-Julča píše:
Sledujete seriál Ezel?
Takze holky mely pravdu uz sem zase cpes ty svoje nesmysly
@bimbama píše:
Taky souhlasím. Elena mě někdy už vytáčí a ten děj - miluje Damona, nemiluje Damona, miluje Stefana, nemiluje Stefana…
Miluje jen Damona
Stefana miluje Cathrine ![]()
@PajinkaT píše:
No nevím co je na tom pravda s Mattem, ale já bych řekla, že to bude Bonnie, když teď zničili „druhou stranu“… vždyť přece žila jen díky tomu, že byla ta kotva, ne?
Kotva přeci není zničena, nebo jo? ![]()
@pannacotta : No je, podle mě to zničili ti poutníci.. Myslím, že jsem to četla v nějákém spoileru, ale jistá si nejsem..
@bimbama @PajinkaT holkx vy koukaze na revenge? Nebo kdo mi to doporucil mam zkouknuto 1dil a bude to asi zajimave chytlo me to…
Já zase začala koukat na doporučení tady na Teen wolf. Jako u první řady jsem se málem počůrala smíchy a říkala jsem si že to snad vypnu ale už jsem v druhé řadě a je to docela fajn ![]()
@aspagi píše:
@bimbama @PajinkaT holkx vy koukaze na revenge? Nebo kdo mi to doporucil mam zkouknuto 1dil a bude to asi zajimave chytlo me to…
Já koukám
A baví mě to!!!
@aspagi A teď ještě koukám na The 100 - jsou teprve 4 díly odvysílaný, ale taky dobrý!!!
@bimbama píše:
@aspagi A teď ještě koukám na The 100 - jsou teprve 4 díly odvysílaný, ale taky dobrý!!!
Takja zase postupne se dostanu i k tomu uz jsem shlidla i once upon a time a ze zacatku fakt takova pohadka ale joo pecka ma to dej i once upon time in eonderland ten me tak nebavil
@Habinka píše:
Já zase začala koukat na doporučení tady na Teen wolf. Jako u první řady jsem se málem počůrala smíchy a říkala jsem si že to snad vypnu ale už jsem v druhé řadě a je to docela fajn
Zacatrk u teen wolfu je takovej pubertalni a nic moc ale pecka to zacina byt az od 3 serie koukam na to protoze miluju stilesa ![]()
@nemolka
Zadej na ulozto.cz toto: upiri deniky 5×18 cz titulky avi cz
Nejde mi vložit odkaz.
S ulož to neztahuju to bych stahovala celý den koukám na zkoukni to a tam nic vlastně zmizela celá 5 řada vyhazuje mi to jen 4 díly