Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bimbama píše:
To by mě zajímalo, co ta čarodějka Liv s tím nechutným bratrem chystají.
Souhlasim. Ten Luke je divny a doooost me prekvapili. Ten Enzo jak si mysli, ze ma sanci u Car
i kdyz jeho hlas se mi taky libi ale to je tak vse…
jinak za me dil nic mocc ![]()
@nikypiky92 píše:
Souhlasim. Ten Luke je divny a doooost me prekvapili. Ten Enzo jak si mysli, ze ma sanci u Cari kdyz jeho hlas se mi taky libi ale to je tak vse…
jinak za me dil nic mocc
Jak říkal Caroline: „Prý máš ráda přízvuk“
No, ale na Klausův nemá.
Ahoj holky chci vám opravdu moc poděkovat protože jsem se tu díky vašim příspěvkům dozvěděla o seriálu TO a ted už jedu jeden díl za druhým
dík moc
![]()
@adika009 píše:
Ahoj holky chci vám opravdu moc poděkovat protože jsem se tu díky vašim příspěvkům dozvěděla o seriálu TO a ted už jedu jeden díl za druhýmdík moc
![]()
@bimbama píše:
Teda, to ani neříkej
Zo vis klaus uz tam nehraje a mam zase godne uceni uf a dotoho cvicim a vubec mam dalsi x serialu obcas si vsimnu malyho a uklidim
@bimbama píše:
Jak říkal Caroline: „Prý máš ráda přízvuk“No, ale na Klausův nemá.
To rozhodne ne ![]()
Holky vy uz asi mate chodici prcky, ze? Ja teda musim malou hlidat snad nonstop a furt neco nestiham… furt by se nosila na rukou
@adika009
taky jsem se tady o TO dozvedela ![]()
@nikypiky92 píše:
To rozhodne ne
Holky vy uz asi mate chodici prcky, ze? Ja teda musim malou hlidat snad nonstop a furt neco nestiham… furt by se nosila na rukou@adika009
![]()
taky jsem se tady o TO dozvedela
Jo me malej chodi ale to je dvojnasobni hlidani dneska jsem uplne hotova a nestiham taktez nic
Holky, sorry že vám sem lezu, ale nevíte proč není TVD 5×17 ke stažení nebo mají zase pauzu nebo co sa zas děje, šak jsem se těšila jak blb na nový díl a není nikde ![]()
Tak jsem videla novy dil a moc me nebavil zase furt zachrana eleny nic novyho
Tak Rebekah se asi vrátí do TO.
http://www.serialzone.cz/…e-originals/
@bimbama to by bylo skvělé protože v TO jsem si jí opravdu oblíbila ![]()
@adika009 píše:
@bimbama to by bylo skvělé protože v TO jsem si jí opravdu oblíbila
Taky ji mam rada
@bimbama píše:
Tak Rebekah se asi vrátí do TO.
http://www.serialzone.cz/…e-originals/
To je škoda že odchází, měla jsem jí ráda ![]()