Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem zvědavá, jaká vyplyne zápletka v TVD s tím Markosem (bojím se, aby to nebylo podobné/stejné jako se Silasem, protože zatím to tak vypadá
).Taky doufám, že Markos v TVD bude táák zlobit
, že se do MF vrátí Klaus, aby mu dal na prdítko a ukázal, kdo je tady šéfík
![]()
@PajinkaT píše:
Delena už mi leze na nervy. To je věčně jo budem spolu, ne nemůžeme být spolu, ale jo budem spolu… pořád dokola :/
Jinak mě se z celého dílu nejvíc líbila scéna Stefan a Car. Začínám si tu dvojici zamilovávat čím dál víc. Ale já zase doufám, že je nedají dohromady, mohlo by tam být alespoň jedno upřímné kamarádstvíStefan už mi nepříjde ufňukanej, jak teď není s Elenou. Enzo? No co k němu, alespoň víme, že má slabinu..
Jo a co s Bonnie? To teď bude umírat? Vím, že v tom rozhovoru řekli, že se druhá strana rozpadne, tak to jsme teď asi viděli ne? Jak z „ní“ vylezl ten Marcus bo jak se má jmenovat.. :/
No a Liv a Luke, zajímavá dvojka. Jeremy si opět bude hrát na hrdinu
Jo a v tomhle díle mi ani něják nevadil Tyler a Matt byl frajer![]()
@andy89 : No Tylera taky moc nemusím, ale to co předvedl v TO se mu ani nedivím, po tom všem co mu Klaus udělal se to dá i pochopit…![]()
Jo Delena ať už jde někam, pořád dělaj Zagorky oba dva…
No mě to celkově s těma dvojníkama vůbec nebaví, takhle zezadu mi ten Markos přišel jak Enzo
Car a Stefan se mi taky líbí, i když jsem stoprocentně pro Klause ![]()
Holky na co koukáte, když jsou u TVD a TO ty pauzy?
nějak nevím co by stálo za to, s podobnou tématikou nebo prostě něco zabavnýho. Není třeba Teen wolf až moc „teen“?
U TVD už mi občas lezou na nervy ty jejich teenage problémy a fakt, že se všechno pořád točí jen kolem Eleny
TO jsou rozhodně lepší, jsou takový dospělejší
poradte prosím, večer v TV děs a běs, do knih se nějak nemohu začíst a nevím na jaký seriál kouknout. Díky ![]()
@Ashia Tak hodně nás tady kouká na Pretty little liars (teď má dva a půl měsíce pauzu). Já se teď dívám na Revenge - napínavý a za mě super seriál (ale bez upírů, vlkodlaků apod.). Teď je nový seriál The 100 - zatím se to jeví taky dobře.
Líbil se mi dost i Dexter, The Middle (taková oddychovka), dívám se na Star crossed, ale to až taková pecka není (alespoň pro mě).
A holky tady sledují plno dalších seriálů.
Za sebe bych asi nejvíc doporučila Revenge, případně The 100 (dneska bude třetí díl první série).
@Ashia Co takhle True Blood? Je to taky o upírech a rozhodně se tam neřeší teen problémy..
Vlastně je tam i dost sexu.. ![]()
**@Annie87:
@Ashia Co takhle True Blood? Je to taky o upírech a rozhodně se tam neřeší teen problémy..Vlastně je tam i dost sexu..
True Blood je super
nemůžu se dočkat 7. Série
@bimbama píše:
No to by bylo naprosto IDEÁLNÍ!!!
Nooo to bych rada
car a klaus ![]()
@PajinkaT píše:
Delena už mi leze na nervy. To je věčně jo budem spolu, ne nemůžeme být spolu, ale jo budem spolu… pořád dokola :/
Jinak mě se z celého dílu nejvíc líbila scéna Stefan a Car. Začínám si tu dvojici zamilovávat čím dál víc. Ale já zase doufám, že je nedají dohromady, mohlo by tam být alespoň jedno upřímné kamarádstvíStefan už mi nepříjde ufňukanej, jak teď není s Elenou. Enzo? No co k němu, alespoň víme, že má slabinu..
Jo a co s Bonnie? To teď bude umírat? Vím, že v tom rozhovoru řekli, že se druhá strana rozpadne, tak to jsme teď asi viděli ne? Jak z „ní“ vylezl ten Marcus bo jak se má jmenovat.. :/
No a Liv a Luke, zajímavá dvojka. Jeremy si opět bude hrát na hrdinu
Jo a v tomhle díle mi ani něják nevadil Tyler a Matt byl frajer![]()
@andy89 : No Tylera taky moc nemusím, ale to co předvedl v TO se mu ani nedivím, po tom všem co mu Klaus udělal se to dá i pochopit…![]()
Hele o jakym dile to mluvis jsem neak zazrana do onceupon a time a nestiham…
@Ashia : Teen wolf je tak půl na půl je to z Teen prostředí a kromě pár románků to úplně teen není..
Já to třeba zbožňuju nejlepší je zatím 3série. Jinak třeba Bitten (new seriál) ten je taky o vlkodlacích, ale nehrajou tam „teen“. Pak Lost girl, Game of thrones, Arrow, Once upon a time, Under the dome. ![]()
@aspagi : Mluvím o 5×17
@PajinkaT píše:
@Ashia : Teen wolf je tak půl na půl je to z Teen prostředí a kromě pár románků to úplně teen není..Já to třeba zbožňuju nejlepší je zatím 3série. Jinak třeba Bitten (new seriál) ten je taky o vlkodlacích, ale nehrajou tam „teen“. Pak Lost girl, Game of thrones, Arrow, Once upon a time, Under the dome.
@aspagi : Mluvím o 5×17
Miluji tyhle seriály ![]()