Upíří deníky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5847
30.3.14 20:07

Jeste jsem nevidela dnes jdu na to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
31.3.14 16:08

Já jsem zvědavá, jaká vyplyne zápletka v TVD s tím Markosem (bojím se, aby to nebylo podobné/stejné jako se Silasem, protože zatím to tak vypadá :roll: ).Taky doufám, že Markos v TVD bude táák zlobit :cert:, že se do MF vrátí Klaus, aby mu dal na prdítko a ukázal, kdo je tady šéfík :jazyk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
1.4.14 13:55
@PajinkaT píše:
Delena už mi leze na nervy. To je věčně jo budem spolu, ne nemůžeme být spolu, ale jo budem spolu… pořád dokola :/
Jinak mě se z celého dílu nejvíc líbila scéna Stefan a Car. Začínám si tu dvojici zamilovávat čím dál víc. Ale já zase doufám, že je nedají dohromady, mohlo by tam být alespoň jedno upřímné kamarádství :) Stefan už mi nepříjde ufňukanej, jak teď není s Elenou. Enzo? No co k němu, alespoň víme, že má slabinu..
Jo a co s Bonnie? To teď bude umírat? Vím, že v tom rozhovoru řekli, že se druhá strana rozpadne, tak to jsme teď asi viděli ne? Jak z „ní“ vylezl ten Marcus bo jak se má jmenovat.. :/
No a Liv a Luke, zajímavá dvojka. Jeremy si opět bude hrát na hrdinu :roll:
Jo a v tomhle díle mi ani něják nevadil Tyler a Matt byl frajer :) :)
@andy89 : No Tylera taky moc nemusím, ale to co předvedl v TO se mu ani nedivím, po tom všem co mu Klaus udělal se to dá i pochopit… :nevim: :nevim:

Jo Delena ať už jde někam, pořád dělaj Zagorky oba dva… :mrgreen: No mě to celkově s těma dvojníkama vůbec nebaví, takhle zezadu mi ten Markos přišel jak Enzo :nevim: Car a Stefan se mi taky líbí, i když jsem stoprocentně pro Klause :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
1.4.14 21:20

@Verččaa : Že jo, mě taky připomněl Enza…

• Citovat
  • Upravit
929
3.4.14 20:43

Holky na co koukáte, když jsou u TVD a TO ty pauzy? :mrgreen: nějak nevím co by stálo za to, s podobnou tématikou nebo prostě něco zabavnýho. Není třeba Teen wolf až moc „teen“? :) U TVD už mi občas lezou na nervy ty jejich teenage problémy a fakt, že se všechno pořád točí jen kolem Eleny :lol: TO jsou rozhodně lepší, jsou takový dospělejší :palec: poradte prosím, večer v TV děs a běs, do knih se nějak nemohu začíst a nevím na jaký seriál kouknout. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
4.4.14 03:59

@Ashia Tak hodně nás tady kouká na Pretty little liars (teď má dva a půl měsíce pauzu). Já se teď dívám na Revenge - napínavý a za mě super seriál (ale bez upírů, vlkodlaků apod.). Teď je nový seriál The 100 - zatím se to jeví taky dobře.
Líbil se mi dost i Dexter, The Middle (taková oddychovka), dívám se na Star crossed, ale to až taková pecka není (alespoň pro mě).
A holky tady sledují plno dalších seriálů.
Za sebe bych asi nejvíc doporučila Revenge, případně The 100 (dneska bude třetí díl první série).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
4.4.14 04:12

@Ashia Co takhle True Blood? Je to taky o upírech a rozhodně se tam neřeší teen problémy.. :) Vlastně je tam i dost sexu.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
4.4.14 07:28
**@Annie87:
@Ashia Co takhle True Blood? Je to taky o upírech a rozhodně se tam neřeší teen problémy.. :) Vlastně je tam i dost sexu.. :lol:

True Blood je super :D nemůžu se dočkat 7. Série

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
4.4.14 07:32
@bimbama píše:
No to by bylo naprosto IDEÁLNÍ!!!

Nooo to bych rada :srdce: car a klaus :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
4.4.14 07:34
@PajinkaT píše:
Delena už mi leze na nervy. To je věčně jo budem spolu, ne nemůžeme být spolu, ale jo budem spolu… pořád dokola :/
Jinak mě se z celého dílu nejvíc líbila scéna Stefan a Car. Začínám si tu dvojici zamilovávat čím dál víc. Ale já zase doufám, že je nedají dohromady, mohlo by tam být alespoň jedno upřímné kamarádství :) Stefan už mi nepříjde ufňukanej, jak teď není s Elenou. Enzo? No co k němu, alespoň víme, že má slabinu..
Jo a co s Bonnie? To teď bude umírat? Vím, že v tom rozhovoru řekli, že se druhá strana rozpadne, tak to jsme teď asi viděli ne? Jak z „ní“ vylezl ten Marcus bo jak se má jmenovat.. :/
No a Liv a Luke, zajímavá dvojka. Jeremy si opět bude hrát na hrdinu :roll:
Jo a v tomhle díle mi ani něják nevadil Tyler a Matt byl frajer :) :)
@andy89 : No Tylera taky moc nemusím, ale to co předvedl v TO se mu ani nedivím, po tom všem co mu Klaus udělal se to dá i pochopit… :nevim: :nevim:

Hele o jakym dile to mluvis jsem neak zazrana do onceupon a time a nestiham…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
4.4.14 08:57

@bimbama @Annie87 @andy89 díky za tipy holky :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
4.4.14 11:55

@Ashia : Teen wolf je tak půl na půl je to z Teen prostředí a kromě pár románků to úplně teen není.. :) Já to třeba zbožňuju nejlepší je zatím 3série. Jinak třeba Bitten (new seriál) ten je taky o vlkodlacích, ale nehrajou tam „teen“. Pak Lost girl, Game of thrones, Arrow, Once upon a time, Under the dome. :)

@aspagi : Mluvím o 5×17

• Citovat
  • Upravit
3950
4.4.14 22:29

Kdy je další díl TVD?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
5.4.14 04:08
@nemolka píše:
Kdy je další díl TVD?

18.4.2014

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chodící-mimino
5.4.14 17:22
@PajinkaT píše:
@Ashia : Teen wolf je tak půl na půl je to z Teen prostředí a kromě pár románků to úplně teen není.. :) Já to třeba zbožňuju nejlepší je zatím 3série. Jinak třeba Bitten (new seriál) ten je taky o vlkodlacích, ale nehrajou tam „teen“. Pak Lost girl, Game of thrones, Arrow, Once upon a time, Under the dome. :)@aspagi : Mluvím o 5×17

Miluji tyhle seriály :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí