Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bimbama píše:
Já se těším, jak Caroline prý vypne tu lidskost. Tak to by mohlo být dobrý.
Joo a proc ji ma vypnout?
@aspagi píše:
Joo a proc ji ma vypnout?
Asi někoho zabijou..??? Nevím.
Tak jsem dnes shledla jak TO tak i TVD. V TO me dost prekvapil Elijah jak zapil T nebo jak mu rikali
takovy drson a konecne taky v tricku
tu zrzavou c.uzu by uz mohli zabit. Je mi strasne nesympaticka
jinak dil aspon dle me v pohode. TVD byl pro me slabsi odvar. Ta Elena je na pest. Fakt pubertacka. Mam radost, ze ji konecne Damon kopl do pr.dky
ted bude urco zase ubrecena a nebude vedet jestli je Stefan ten pravy nebo Damon…
omg a furt dokola
@aspagi @bimbama jste se tu zminovali, ze ma umrit Matt ne? Tak asi proto vypne lidskost
tedaaa ja ji mam rada ale takovou jaka je ![]()
@nikypiky92 Prý Matt, ale nevím. Každopádně by mě to dost mrzelo. Mám ho ráda.
@bimbama jj Matt je v pohode. Takovy bezkonfliktni typek
koukala jsem, ze uz je new TO akorad bez titulku?? Nebo nekde ke stahnuti jsou?
diky ![]()
Jak jsem se dostala do Upříích deníků, když ani nevím, co to je? ![]()
Promiňte dámy, zdravím vás a zase pádím jinam ![]()
Tak TVD slabota, Elena už mi tam totálně leze krkem, a celkově o těch poutnících je to o ničem, nejdřív jsou nejmocnější původní, pak Silas a ted oni, pořád tam někoho cpou…TO bezva, tam mě teď nejvíc rozčiluje Marcel, se pořád někam sere:))A ta zrzavou pupinu už by taky mohly zapíchnout, nejlépe kdyby jí zapích Klaus
Snad už dneska budou titulky ![]()
@Verččaa píše:a to jsi viděla v englické verzi v češtině ještě né?
Tak TVD slabota, Elena už mi tam totálně leze krkem, a celkově o těch poutnících je to o ničem, nejdřív jsou nejmocnější původní, pak Silas a ted oni, pořád tam někoho cpou…TO bezva, tam mě teď nejvíc rozčiluje Marcel, se pořád někam sere:))A ta zrzavou pupinu už by taky mohly zapíchnout, nejlépe kdyby jí zapích KlausSnad už dneska budou titulky
Tak nový díl TO se mi líbil a Klaus opět dokázal, že je v něm lidskost, laskavost…
TO se mi taky celkem líbilo
Bylo mi hrozně líto kněze..
No a pak té Eve
Ollie nechápu ho, až na to příjdou, že za ten útok může on… to bude ródeo..!! Blbeček! Elijah byl v tomhle díle super!! ![]()
Ta čarodejnice mi už leze krkem! No a Marcel mi v tomhle díle ani něják nevadil.
TVD : No tak konečně se potvrdilo to co jsem psala - Bonnie umíra.. chudák ![]()
Poutníci mě už neuvěřitelně serou. Ten děj už je prostě totál na ho*no. Enza mi bylo dost líto
Jsem zvědavá, kdy Stefan řekne Damonovi, že ho zabil…
A v tomhle díle se mi Elena líbila ![]()
TO zase moc pěkný a napínavý díl. TVD jsem ještě neviděla, nějak se musím přemlouvat, abych si to pustila.
@bimbama TO se mi taky libilo. Konecne Elijah dostal polibek juhuuuu
ta frajerka co je clenkou za lidi mi je strasne nesympaticka… k certu s ni
fakt se mi ten dil libil az na to, ze asi Davina bude chtit spolupracovat s Mikaelem
hloupa na to je dost ![]()
TVD mi tentokrat ani nevadilo. Celkem v pohode dil. Jsem zvedava jak to dopadne s Tylerem
![]()
Taky už jsem TVD viděla. Tento díl jakž takž ušel. No a jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet s těma poutníkama. Jinak Tyler už je teda asi mrtvej, ne? To už asi nejde nějak vrátít??? ![]()