Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak holky tvd neak jsem zameskala jakej je aktualne novy dil?
@aspagi píše:
Tak holky tvd neak jsem zameskala jakej je aktualne novy dil?
5×20 a docela dobrý.
@aspagi mne se docela libil. Nebylo to tak utahany. Ale ten dej s poutniky me nebavi spise jsem zvedava jak to dopadne s druhou stranou a libi se mi, ze na to neopomneli i v TO
@bimbama no treba to bude jak tenkrat s Elenou ale vlastne nemaji tu dyku…
vsak oni urco na neco prijdou
jop Klaus byl bozi. A ten jeho usmev. Jak ho hodil potom miminku
no sladkyyyy
@nikypiky92 Mě se taky líbilo to jemný propojení mezi TO a TVD. Myslím, že série TO skončí dost napínavě, protože asi přijde Mikael a budeme do září čekat.
@bimbama píše:
@nikypiky92 Mě se taky líbilo to jemný propojení mezi TO a TVD. Myslím, že série TO skončí dost napínavě, protože asi přijde Mikael a budeme do září čekat.
Jeste ani 1×20 to jsem nevidela uf
@aspagi píše:
Jeste ani 1×20 to jsem nevidela uf
To musíš rychle dohnat. Klaus tam byl sladkej.
@andy89 píše:
Na FB stránkách píší, že poslednì díl bude 16.5.2014
Aha, tak je to možný. Tak tam, kde koukám, to asi nemají dopsaný
Tak to se omlouvám za zmatky.
@bimbama to je dobrý, už jsem se lekla, že nebude na co koukat
i když 2 díly jsou také málo ![]()
Ahoj holky, nemate prosim nekdo upiri deniky, ale knizky? nemuzu sehnat nikde na
netu 10,11,12,13 dil ke stazeni…zdarma…:-) moc dekuji za odpoved ![]()
Tak TO jsem zkoukla a za mě snad nejhezčí a nejnapínavější díl. Klase mi je tááák líto doufám, že tý zrzavý sviňuši urve hlavu a tý Moniqe taky!!
Jsem si řikala, že když tam zařvalo teď tolik upírů, tak chudák Bonie až přez ní jako přes kotvu budou přecházet…
A na TVD kouknu zítra, a co jsem tak zatím slyšela, konec se mi určitě líbit nebude páč už vim kdo umře
![]()
@Verččaa píše:
Tak TO jsem zkoukla a za mě snad nejhezčí a nejnapínavější díl. Klase mi je tááák líto doufám, že tý zrzavý sviňuši urve hlavu a tý Moniqe taky!!Jsem si řikala, že když tam zařvalo teď tolik upírů, tak chudák Bonie až přez ní jako přes kotvu budou přecházet…
A na TVD kouknu zítra, a co jsem tak zatím slyšela, konec se mi určitě líbit nebude páč už vim kdo umře
![]()
Kdo??? Prosím, napiš… S upozorněním, že je to spoiler, kdyby to někdo vědět nechtěl