Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já nevím. Spíše mě tato série nebaví. Ten Liam je hrozně ošklivý. Ještě že ho poslala E do kopru.
Mě nová 6 série Upířích deníků baví určitě mnohem víc než 5 série. Ale víc mě baví TO samozřejmě. Jen to v těch deníkách zbytečně moc zamotávaj, ale už se těším až vrátěj Bonie zpět…nevim možná by se mi i líbíla s Damonem, už jen kuli tomu aby na**ali Elenu
![]()
No už by se jako mohla vrátit…nejkrásnější věta od Damona, že se nevrátil pro Bonie kuli Eleně ale kuli Bonie, konečně taky jednou Elena utřela
![]()
@Verččaa píše:
No už by se jako mohla vrátit…nejkrásnější věta od Damona, že se nevrátil pro Bonie kuli Eleně ale kuli Bonie, konečně taky jednou Elena utřela![]()
To se mi taky líbilo
![]()
Mohla by no.. podle ukázek by snad i měla, ale kdo ví
možná je minulost..
No, tak včera jsem zkoukla deníky 6×09, moc mě to teda nebavilo, přišlo mi to jako úplně zbytečný díl, akorát se to snaží natahovat, jako ta holka jak se vydávala za příbuznou Stefana a Damona?! Na co tam vůbec byla, když to bylo stejně falešný?
Na konci mi teda bylo líto Bonnie, ale já si stejně myslela, že to tak snadný nebude a určitě se ještě nevrátí. No tak nějak doufám, že s touto šestou sérií už seriál ukončí, už je to moc dlouhý a nemá to šťávu.
Naopak musím pochválit „poslední“ díl Originals ( ted bude pauza, další díl až v lednu), děj je rozjetý, zajímavý a baví mě to. Setkání Klause a Hayley s Hope bylo dojemný, až jsem měla slzu v oku
akorát teda mimo děj - Rebekah vypadá nějak divně, měla na některých záběrech hrozně žlutý vlasy a má nějaký jiný obočí, takový šedavý a silnější, moc jí to nesluší, dřív se mi líbila víc
A Hayley ta zas začíná být jako slušná reklama na hlad, když začínala v TVD tak se mi moc líbila, ale ted je hrozně vyzáblá, jak běžela z auta za Hope, tak měla nožičky jak párátka potažený kůží, možná proto mi i scéna s Elijahem přišla hrozně asexuální, bylo to jako kdyby po něm skočil kostlivec
já nevím, co to s těma babama je, proč se vždycky nějaká sexy holka musí vyhladovět na neatraktivního kostlivce?! foto pro srovnání, děs ![]()
@Ashia naprosto souhlasím! Taky se mi strašně líbila zpočátku ale ted je nějaká pohubla
u Reb jsem si ani nevšiml a nějaké změny
já ještě poslední dil TVD neviděla. Nějak se mi ani nechce už na to koukat
jojo také souhlasím, nějak nemám moc chuť na to koukat
Holky, prosím Vás TVD 6×11 bude kdy, nevít, mají ted nějakou pauzu?
@pannacotta píše:
Holky, prosím Vás TVD 6×11 bude kdy, nevít, mají ted nějakou pauzu?
23.1. bude