Upíří deníky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1419
25.11.14 09:16

Já nevím. Spíše mě tato série nebaví. Ten Liam je hrozně ošklivý. Ještě že ho poslala E do kopru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
26.11.14 11:16

Mě nová 6 série Upířích deníků baví určitě mnohem víc než 5 série. Ale víc mě baví TO samozřejmě. Jen to v těch deníkách zbytečně moc zamotávaj, ale už se těším až vrátěj Bonie zpět…nevim možná by se mi i líbíla s Damonem, už jen kuli tomu aby na**ali Elenu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
26.11.14 22:10

@Verččaa moje řeč… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
7.12.14 20:23

AHoj, tak co, myslíte že se v 10 díle vrátí Bonnie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
8.12.14 10:49

No už by se jako mohla vrátit…nejkrásnější věta od Damona, že se nevrátil pro Bonie kuli Eleně ale kuli Bonie, konečně taky jednou Elena utřela :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie8951
9.12.14 09:46
@Verččaa píše:
No už by se jako mohla vrátit…nejkrásnější věta od Damona, že se nevrátil pro Bonie kuli Eleně ale kuli Bonie, konečně taky jednou Elena utřela :mrgreen: :mrgreen:

To se mi taky líbilo :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
131
9.12.14 10:22

Mohla by no.. podle ukázek by snad i měla, ale kdo ví :D možná je minulost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
12.12.14 13:49

No, tak včera jsem zkoukla deníky 6×09, moc mě to teda nebavilo, přišlo mi to jako úplně zbytečný díl, akorát se to snaží natahovat, jako ta holka jak se vydávala za příbuznou Stefana a Damona?! Na co tam vůbec byla, když to bylo stejně falešný? :) Na konci mi teda bylo líto Bonnie, ale já si stejně myslela, že to tak snadný nebude a určitě se ještě nevrátí. No tak nějak doufám, že s touto šestou sérií už seriál ukončí, už je to moc dlouhý a nemá to šťávu.

Naopak musím pochválit „poslední“ díl Originals ( ted bude pauza, další díl až v lednu), děj je rozjetý, zajímavý a baví mě to. Setkání Klause a Hayley s Hope bylo dojemný, až jsem měla slzu v oku :mrgreen: akorát teda mimo děj - Rebekah vypadá nějak divně, měla na některých záběrech hrozně žlutý vlasy a má nějaký jiný obočí, takový šedavý a silnější, moc jí to nesluší, dřív se mi líbila víc :) A Hayley ta zas začíná být jako slušná reklama na hlad, když začínala v TVD tak se mi moc líbila, ale ted je hrozně vyzáblá, jak běžela z auta za Hope, tak měla nožičky jak párátka potažený kůží, možná proto mi i scéna s Elijahem přišla hrozně asexuální, bylo to jako kdyby po něm skočil kostlivec :lol: já nevím, co to s těma babama je, proč se vždycky nějaká sexy holka musí vyhladovět na neatraktivního kostlivce?! foto pro srovnání, děs :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
12.12.14 14:15

@Ashia naprosto souhlasím! Taky se mi strašně líbila zpočátku ale ted je nějaká pohubla :( u Reb jsem si ani nevšiml a nějaké změny :) já ještě poslední dil TVD neviděla. Nějak se mi ani nechce už na to koukat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majulis
19.12.14 10:26

@Ashia

jojo také souhlasím, nějak nemám moc chuť na to koukat

• Citovat
  • Upravit
24603
11.1.15 11:14

Holky, prosím Vás TVD 6×11 bude kdy, nevít, mají ted nějakou pauzu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
11.1.15 11:42
@pannacotta píše:
Holky, prosím Vás TVD 6×11 bude kdy, nevít, mají ted nějakou pauzu?

23.1. bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
11.1.15 23:01
@erefka píše:
23.1. bude

díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit