Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teda naštvali mě, že nechali Jo umřít
chudák Alarick
Kai šel asi tak snadno zabít protože byl i upír?
no nevím, nějak mi ten konec vadil, a i ten úplnej závěr, jak tam jel Mat v policejním aut
ě a Damon byl na té věži, to mělo být co?
To by mě taky zajímalo, co měl být ten konec, ale prý to byla budoucnost a dozvíme se to v 7×01 a to 9.10. ![]()
@nikypiky92 tak já třeba game of thrones sleduju ale jináč moc nevím
@erefka jee! Jsi mi pripomnela, ze už je new díl
taky sleduju. Jinak ted asi začne PLL a TW tak mezitím zkouknu tohle no.
@nikypiky92 Jé na TW se těším
Jinak taky koukám na GoT, OUaT, Revenge, Bones, Greys anatomy ( většina má ale taky pauzu až do podzimu), tak ve volných chvílích jsem začala koukat na první sérii Lost ![]()
@Habinka OUaT taky! Ten konec? Jsem už zvědavá na další díly!!! Lost? Ty jo to jsem nikdy nedokoukala
ted jsem začala Bratrstvo neohrozenych ale moc me to nebaví
@erefka PLL - Prolhane krásky TW- Ten Wolf (Vlci mladě myslím) ![]()
@nikypiky92 Jo to máš pravdu, ten konec byl zajímavej a jsem zvědavá na Emmu ![]()
Ještě chci zkusit Once upon a wonderland, nekoukáš i na to?
Tak jsme viděla poslední díl upířích deníků a musím říct, že mě to fakt nenadchlo. Jak je možné, že o Kaiově smrti se Elena neprobrala, když to kouzlo pomine po smrti čarodějky, tady čaroděje? A o čem jako bude další série? A Caroline je taky trubka, měla se vrhnout na Stefana a bylo by to ok. Všechno se točilo kolem Eleny a co jsou s Ianem rozejitý, tak už to fakt nejiskří. Chudák Alarik, to je fakt na to hodit si mašli.
Já koukám na The good wife, Skandál, House of cards, ale to už máme dokoukaný, to je parádní.
Prosim nemate někdo blesk ze dne 2.1.2015?je to pro kamarádku ma moznost vyhrat milion ve hre milionova pout. nutne to potřebuje manzel ji opustil a ona zustala sama s dvouma detma a prozatím bydli u me…dekuji