Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@warita Pořád se kvůli tomu hádáme ale nikam to nevede, když si povídá s návštěvou nebo někde jsme a někdo se zeptá na děti, on mluví jenom o starším a pokud se zeptají na mladšího, už jsem ho slyšela říct „Škoda mluvit". Je mi to strašně líto…
A jinak jste si názorově podobní? Protože tohle bych doma teda nesnesla a neudělala si s tím dvě děti. Fotbal nezaručí chlapáctví.
Nevim jestli je to normalni zatim jsem to nikde nezazila ale me se to normalni nezda, zkusenost nemam ale asi bych zkousela oba kluky zapojovat spolecne pokud asi tak to mladsiho bavit nebude tak proste manzelovi v klidu vysvetlit jak to vidis
Nevim jestli je to normalni zatim jsem to nikde nezazila ale me se to normalni nezda, zkusenost nemam ale asi bych zkousela oba kluky zapojovat spolecne pokud asi tak to mladsiho bavit nebude tak proste manzelovi v klidu vysvetlit jak to vidis
@Russet asi tak. nidky jsem se o sportovní svět nějak nezajímala, a přijde mi to někdy dost ujeté jak ze strany sportovců (nagelované primadonky, jak říkáš), tak ze stran „rádobytrenérů“ od piva nebo televize, a lezou mi krkem i takoví ti zarytí fanoušci, co by své dítě radši zamordovali, pokud by si na sebe vzalo tričko barvy jejich nenáviděného klubu.. ale to je jen moje osobní zaujetí ![]()
@warita Manžel je jinak fajn chlap, proto jsem si ho vzala ale tohle je jeho obrovský nedostatek…
@Mialina On by právě hrozně chtěl tancovat, láká ho balet a celý den mi tančí po bytě
, celkově se nerad „pere“… Budu muset prostě na jeho sebevědomí pracovat jinak a chlapa držet nějak víc zkrátka.
@Russet Jinak si právě s mužem skvěle rozumíme a tohle je jediná třecí plocha…ale ta mě teda fest trápí. ![]()
@Anonymní píše:
@warita Manžel je jinak fajn chlap, proto jsem si ho vzala ale tohle je jeho obrovský nedostatek…
@Mialina On by právě hrozně chtěl tancovat, láká ho balet a celý den mi tančí po bytě, celkově se nerad „pere“… Budu muset prostě na jeho sebevědomí pracovat jinak a chlapa držet nějak víc zkrátka.
@Russet Jinak si právě s mužem skvěle rozumíme a tohle je jediná třecí plocha…ale ta mě teda fest trápí.
Tímhle by se mi tak znechutil, že by asi nějak zapomněla na jiné klady a názorovou souhru
Vždyť to není prkotina. On mu podkopavá sebedůvěru, protože sám je nízký člověk. On by mu měl sebedůvěru dodávat vrchem. Ne ho zesměšňovat.
Příspěvek upraven 26.08.19 v 17:02
@Anonymní píše:
@Mialina On by právě hrozně chtěl tancovat, láká ho balet a celý den mi tančí po bytě, celkově se nerad „pere“… Budu muset prostě na jeho sebevědomí pracovat jinak a chlapa držet nějak víc zkrátka.
@Russet Jinak si právě s mužem skvěle rozumíme a tohle je jediná třecí plocha…ale ta mě teda fest trápí.
Taaak určitě ![]()
@Russet Co říct, budu prostě bojovat a znovu a znovu se syna zastávat a buď to bude lepší, anebo časem rozvod…nechci aby mladší v něčem takovém vyrůstal.
@amylon píše:
Taaak určitě
Taky si nejak neumim predstavit, ze by se tohle neprojevilo trochu drive… v nejake forme.
@warita Maximálně nějaké řeči o gayích když byly akce jako Pride nebo něco na jejich účet u piva s chlapama, ale jinak nic…
Manželovi bych vyřvala díru do hlavy. Taky můžeš zkusit, že jsou to i jeho geny. A moje 2 známé mají kluky baleťáky. Gay není ani jeden z nich. Tvého syna baví prostě něco jiného. Můj syn také zkoušel fotbal a judo. Ani jeden z těchto kontaktních sportů se mu nelíbil Našel se ve volejbale. A tomu tvému zabedněnci bych pustila film Billy Elliot.
Co nejrychleji resit s psychologem, jinak ma kluk slusne zadelano na problem. v okruhu mych nejblizsich jsou lide, kteri si takovym pristupem od rodicu (vzdy rodic stejneho pohlavi!) prosli a dodnes bojuji s tim, ze jim chybi sebeucta, sebevedomi a maji problem se sebeprijetim. Doopravdy to neni p.rdel. Okamzite psycholog i treba rodinna terapie/rodinna poradna. Chlapa nezmenis ale na pristupu k synovi musi pracovat, jinak mu do budoucna fakt ublizi!
@Anonymní píše:
@Russet Co říct, budu prostě bojovat a znovu a znovu se syna zastávat a buď to bude lepší, anebo časem rozvod…nechci aby mladší v něčem takovém vyrůstal.
Jestli on nemá kapánek problém se sebevědomím. I kdyby byl syn gay, má 50% jeho genů. Tak proč se tak čílí? Udělal si ho sám ![]()
Já bych mu řekla, že já zase nebudu žít s homofobem.
Nedovedu si představit, že by někdo, kdo takhle myslí, když vyrůstá v naší zeměpisné šířce, mohl být byť jen průměrně inteligentní.
Jojo, hrozně fajn chlap, teda až na to že je to homofob a zadupává do země duši šestiletého dítěte pro vlastní pocit „chlapáctví“. To není normální aby se šestileté dítě schovávalo před taťkou, mi to rve srdce. A i kdyby byl gay, tak co jako??? ![]()
Nehledě na to že to se fakt neodvíjí od toho, jestli je jemný nebo miluje tanec, pracovala jsem zamlada jako servírka v kavárně která byla i trochu neoficiálně gay bar a ‚zženštilý‘ gay je třeba jeden ze sta a naopak.