Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je primitiv a buran, kluka je mi líto. Asi musíš být tvrdší. Jak k manželovi tak k prarodičům. Nestrpěla bych to.
Fakt lepší slušný a citlivý gay než chlapáckej buran, co ubližuje vlastnímu synovi.
Řekla bych tchánovcům, že buď s tím upřednostňování a blbymi řečmi přestanou nebo tam nebudu s dětmi chodit. Můžeš jim dát přečíst nějakou knihu nebo říct názor lékaře /psycholga na jejich chování, na to jednodušší lidi slyší.
A chlapovi bych navrhla psychologa a poradnu, dojdi tam i sama a nech si poradit.
Jestli se před vlastním otcem syn schovává a nechce s ním být, tak je to vážný a měla bys to řešit.
@Anonymní píše:
Maminky, raději anonymně, budu zde pojednávat o rodině. V případě nerespektování anonymu smazat.
Mám synka, letos mu bude 6 let. Je pohybové nadaný a takříkajíc jako z gumy. Muž si maloval, že bude kluka brát na fotbal nebo aspoň na hokej, ale ten se na několika prvních trénincích obou sportů rozplakal a pořádně se ani nezapojil, nechce. Povahově je hodně jemný a citlivý, rozumí si spíš s holkám, je kreativní. Chlap je ale naštvaný, pořád ho za to peskuje a výrazně priveleguje staršího osmiletého, dává to hodně okatě najevo a jeho rodiče- děda s babičkou taky, každou chvíli slyším jak do malého hučí aby se choval jako chlap a on an těch návštěvách už jenom potichu sedí, kouká do země a nemluví. Když je muž v práci a jsme doma, je to normalni veselý kluk, moc milý, ale když přijde domů, je zalezlý v pokoji. Muž se ohání tím že nebude vychovávat bu*eranta. Máte nějakou zkušenost s něčím podobným, že by muž uprednostnoval jedno dítě před druhým? Jak jste to řešili když normální rozhovor nepomohl? Nebo teda dělat něco se synem aby nebyl sám sebou? Jsem z toho špatná a nevím co mám dělat…
Můj otec také nechtěl z kluka vychovávat buzeranta, tak už je přes dvacet let mrtvý. ![]()
Tak to je opravdu silná káva
jen proto, že v šesti letech nechce dělat „chlapske“ sporty
přitom balet i tanec je na fyzičku mnohem tvrdší, než nějaký priblbany fotbal. Můj malý včera projezdil v herně půlhodinu s růžovým kočárkem a panenkou ![]()
@Bídžej píše:
Tak to je opravdu silná kávajen proto, že v šesti letech nechce dělat „chlapske“ sporty
přitom balet i tanec je na fyzičku mnohem tvrdší, než nějaký priblbany fotbal. Můj malý včera projezdil v herně půlhodinu s růžovým kočárkem a panenkou
To je mile. Mela jsem kolegyni v praci, jeji synek mel ve skolce prevazne holcicky a rad si s nima hral. U nich samozrejme vedly panenky, takze kdyz se syna zeptala, co chce na vanoce, pral si barbinku. Kolegyne nehrotila, spolecne z katalogu vybrali nejakou, co se synovi libila. Plus nejake lego a auticko do rovnovahy. Za mne normalni pristup. Moje dcera ma taky sirokospektralni zaber u hracek, tak se to snazim podporovat.
Co je tak strašně chlapského na fotbalu?
Jeden z nejnudnějších sportů na koukání podle mě.
Tvůj muž je primitiv, asi si s ním musíš fakt důrazně promluvit.