Urážlivý výbušný přítel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silverine247
30.7.20 10:14
@Anonymní píše:
A nechat si rikat ty vole je ok? Rikala jsem mu to opakovane at si an to dava bacha ze se mi to nelibi. A nakonec jsem spatna ja ze naznacim pohlavek. A on odchazi jako urazeny i kdyz mi rika vole.

A uvědomuje si to vůbec, že to říká (v tu chvíli)? Asi méně než ty, která reagujes fackou, nemyslíš? ;) Bohužel z mého pohledu ten, kdo reaguje neadekvatne, jsi ty. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
30.7.20 10:16
@Jana525 píše:
A on te tak oslovuje? To prece neni osloveni, to se proste spis jen tak rika jako takova hlaska mezi reci.
Muzu se zeptat v jake souvislosti ti to presne rika?Prijde mi jestli to neprehanis, jsi jak nejaka pani ucitelka.

Rozmohl se nám tu takový nešvar… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1243
30.7.20 10:18

Mně teda vůbec nepřijde, že by to zakladatelka předháněla :? Vždyť co udělala? Naznačila pohlavek a jindy že srandy vztáhla ruku k jeho tváři? No a co, nebylo to myšleno nějak zle a ani ho doopravdy neuhodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
30.7.20 10:19
@Darkandeep píše:
Mně teda vůbec nepřijde, že by to zakladatelka předháněla :? Vždyť co udělala? Naznačila pohlavek a jindy že srandy vztáhla ruku k jeho tváři? No a co, nebylo to myšleno nějak zle a ani ho doopravdy neuhodila.

S timhle absolutne nesouhlasim, to do vztahu dvou partneru proste nepatri!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
30.7.20 10:20
@Darkandeep píše:

Ty bys byla v pohodě s tím, kdyby ti partner naznačoval, že ti jednu natáhne? 8o

• Citovat
  • Upravit
34473
30.7.20 10:21
@Anonymní píše:
A nechat si rikat ty vole je ok? Rikala jsem mu to opakovane at si an to dava bacha ze se mi to nelibi. A nakonec jsem spatna ja ze naznacim pohlavek. A on odchazi jako urazeny i kdyz mi rika vole.

Nepřeháníš to trochu? Přestaň se brát tak vážně, kdyby tě chtěl urazit, řekne ti něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
30.7.20 10:22
@Silverine247 píše:
Ty bys byla v pohodě s tím, kdyby ti partner naznačoval, že ti jednu natáhne? 8o

Při hádce, kde by to bylo vyloženě myšleno agresivně by to nebylo v pohodě, ale v tomhle případě na tom nic tak hrozného nevidím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
30.7.20 10:22

Mám přítele, který pracuje ve fabrice a ty vole si s chlapama říkají běžně… A občas to tedy řekne i mně, ale vůbec si to neuvědomuje. To není oslovení, to je jen taková slovní vložka… Pořád lepší, než když naši mládežníci (spíše mládežnice) užívají ve stejném kontextu ty p*čo… A že jich na škole máme… Ale náznak pohlavku už teda pro mě přes čáru je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
30.7.20 10:23
@Jana525 píše:
S timhle absolutne nesouhlasim, to do vztahu dvou partneru proste nepatri!

Násilí do vztahu nepatří, ale tohle přece není žádné násilí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.20 10:23
@Darkandeep píše:

Dekuji. Tak taky premyslim jestli to nebere jako ze ho stavim do podrazene role. Ale my kdyz jsme byli maly a neco jsme provedli tak nas nebyli ale jen nam pohrozili. A kdyz to jeste udelam s usmevem “ala nemyslim to vazne, ale ses peknej lump” tak jako pardon. Nereknu jak tu nekdo psal ze by on naznacoval ze mi jednu streli, tak zalezi jak. Kdyz by se tvaril nasrane a naprahnul se z dalky a zarazil se kousek prede mnou tak ne. To by se mi vazne nelibilo. Ale kdyby to udelal jak ja tak proc ne. Doopravdy bych ho nikdy neuhodila!

• Citovat
  • Upravit
Janli
30.7.20 10:24

Jemu to “ty vole” ujíždí mimoděk, nedělá to schválně, takže dělat kvůli tomu dusno není úplně na místě. Zato ty to pohlavkování děláš naprosto s rozmyslem a cíleně i když víš, že mu to silně vadí. Zamyslet byste se měli nad sebou oba, ale ty fakt nemáš být proč uražená.

• Citovat
  • Upravit
9918
30.7.20 10:25
@Anonymní píše:
Dekuji. Tak taky premyslim jestli to nebere jako ze ho stavim do podrazene role. Ale my kdyz jsme byli maly a neco jsme provedli tak nas nebyli ale jen nam pohrozili. A kdyz to jeste udelam s usmevem “ala nemyslim to vazne, ale ses peknej lump” tak jako pardon. Nereknu jak tu nekdo psal ze by on naznacoval ze mi jednu streli, tak zalezi jak. Kdyz by se tvaril nasrane a naprahnul se z dalky a zarazil se kousek prede mnou tak ne. To by se mi vazne nelibilo. Ale kdyby to udelal jak ja tak proc ne. Doopravdy bych ho nikdy neuhodila!

A ty jsi teda jeho maminka nebo jak? Tohle mi delat partner, tak se mi absolutne zhnusi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
30.7.20 10:25

Když víš, že spouštěč je náznak pohlavku, tak to nedělej. Já teda takovou „srandu“ neuznávám. Prostě máš přítele, který tohle nemá rád ani ve srandě. Popravdě se mu nedivím. Nikdy mě nenapadlo svému chlapovi-kterémukoliv naznačovat, že ho za něco plesknu-byť je náznakem-přijde mi to dost trapný.
Prostě mu opakuj, ať ti neříká vole, ale ne tím tvým blbým způsobem-náznakem trestu.
To, že kamarádky něco blekotají-ty jim u toho svítíš, že víš přesně, jak to mezi nimi je?
BTW taková „sranda“ mi přijde spíš na 15+ než na 30+

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
30.7.20 10:26

Jako na jednu stranu se nedivím, že ho to vytočilo, dávat si pohlavky opravdu do vztahu nepatří, řešila bych vše domluvou, ale na druhou stranu jeho reakce byla opravdu nepřiměřená a ta agrese v něm očividně je, takže já bych od něj dala asi ruce pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
30.7.20 10:26
@Anonymní píše:

Uvědomuješ si vůbec, že on není malý smrad a ty jeho matka, co ho má vychovat?? Co to tu meleš za kraviny :roll: divím se, že ti neřekl jiným pohlavím skotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí