Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zaridte si poradnu![]()
Tak pro radu sis sem přišla, ne? Akorát ti nevoní, že jsme tu tvého partnera sborově nepomluvily a chybu našly taky v tobě.
@Anonymní píše:
Tak asi je to o povaze. Ja mu maminku rozhodne delat nechci. Nasili rada nemam. Chapu vas jak to myslite, ze ho zliskate. To uz bylo takove zoufale upozorneni kdyz domluva nestaci. Kdyz se jen urazim a odejdu tak vetsinou ani nepochopi kvuli cemu sem se nastvala. Vazne se neberu. Ale proste driv mi vole nerikal a ted je to kazdy den.
Pak jsem to špatně pochopila, protože jsi to udělala ve chvíli kdy jsi to myslela vážně. Já to vážně nemyslím a můj muž do mě šije, aby tuhle reakci viděl.
Pak to vnímal jako agresi a na agresi reagoval a neumíte komunikovat.
@Šarlota4 píše:
@Altavista neni to mimo misu. Me se zase stalo, ze me kolega takhle radoby vtipne postuchoval. Ne bylo to ponizujici, nejsem jeho kamos v teplakach. Dostal ceres. Jedinej kdo me muze placat je muj manzel a to v posteli. Amen
Jenže já nejdu za kolegou a nezačnou ho bouchat
Do mě šil velmi dlouho šéf a toho nesetřu jak malého kluka, že bychom toho nechali nefungovalo, měl nějakou dobrou náladu, takže jsem ho pak štouchla do paže, že stačí. Měl radost, víckrát se to neopakovalo.
Navíc jsem extrémně nekontaktní.
@Silverine247 A ty bys byla v pohodě, že tě NEUSTÁLE oslovuje jak si nepřeješ?
@terien Ne lepší je si nechat všechno líbit a držet klapačku.
@Anonymní píše:
Zaridte si poradnu![]()
Tu ale potrebujes ty. Nebo spis psychologa. Co bys rekla tomu, kdyby pri kazdem tvem hloupem chovani se rozmachl a zastavil ti svou pest pred tvou bradou nebo okem? Myslis, ze pak by ses konecne prestala chovat hloupe? Tohle je uplne totez jako tve naznacovani facky nebo pohlavku a myslet si, ze te vychova. Zamysli se nad sebou ![]()
@Chytrak píše:
Tu ale potrebujes ty. Nebo spis psychologa. Co bys rekla tomu, kdyby pri kazdem tvem hloupem chovani se rozmachl a zastavil ti svou pest pred tvou bradou nebo okem? Myslis, ze pak by ses konecne prestala chovat hloupe? Tohle je uplne totez jako tve naznacovani facky nebo pohlavku a myslet si, ze te vychova. Zamysli se nad sebou
Tak vy jste to ocividne nepochopil… ani jsme zde nepsala ze to delam pri kazdem jeho hloupem chovani a o pesti a oku zde take nebyla rec. To by se mi nelibilo a proto bych to nekomu take nedelala. Tohle bylo neco uplne jineho. Od vas si radit nenecham. Diky
@Anonymní píše:
Tak vy jste to ocividne nepochopil… ani jsme zde nepsala ze to delam pri kazdem jeho hloupem chovani a o pesti a oku zde take nebyla rec. To by se mi nelibilo a proto bych to nekomu take nedelala. Tohle bylo neco uplne jineho. Od vas si radit nenecham. Diky
Takže pěst ne, ale lepanec by byl cajk?
@terien píše:
Takže pěst ne, ale lepanec by byl cajk?
ja mu nedala lepanec… ![]()
Právě tohle"ty vole" je zlozvyk neví, že to říká. Tvoje reakce není normální. A jeho reakce na tvoji reakci taky není přiměřená. U něho to vidím na něco si nese z minulosti a proto vyletí. Odnačit zlozvyk bude na dlouho. Po každým vole bych řekla „vole, vole a stádo nikde“. Aby mu došlo, že to řekl. Aby pak při každým tvým prudším pohybu nestartoval.
@Anonymní píše:
ja mu nedala lepanec…
Vždyť jsi to sama psala ![]()
Tak ja odchazim z konverzace, je zde na me az moc ruznorodych myslenkovych nazoru. Nechte si od svych partneru vse libit, uzivejte nasili v sexu jak zde nekdo psal ze tam je to ok, nechte si nadavat do volu pripadne jim to oplatte horsi nadavkou ![]()
@Anonymní píše:
ja mu nedala lepanec…
Vždyť jsi v úvodu psala:
Jenze kdyz srovnam svuj zahlavek jaky byste dali malemu ditku, nebo jak maminky plesknou dvoulete dite pred prstiky s tou jeho reakci, tak mi to neprijde umerne.
Tak dala nebo nedala? Jakej je rozdíl mezi naznačením „pořádného lepanec“ a „záhlavku malému dítěti“? ![]()
@Bafonek píše:
@Silverine247 A ty bys byla v pohodě, že tě NEUSTÁLE oslovuje jak si nepřeješ?
Ale on neoslovuje jí.
Určitě bych volila jinou formu vyjádření nesouhlasu než ho pleskat jak jeho matka.
Zaridte si poradnu