Urážlivý výbušný přítel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7571
30.7.20 11:15
@Anonymní píše:
Tak vy jste to ocividne nepochopil… ani jsme zde nepsala ze to delam pri kazdem jeho hloupem chovani a o pesti a oku zde take nebyla rec. To by se mi nelibilo a proto bych to nekomu take nedelala. Tohle bylo neco uplne jineho. Od vas si radit nenecham. Diky

Ale to ja dobre vim, ze jsi to nepsala. Samozrejme ze pest je neco jineho nez otevrena dlan. Ale jde prece o ten princip a ten je stejny.

Ani naznacovani agrese neprivede druheho ke kyzene zmene chovani, do vztahu to nepatri. A je uplne jedno jak to bylo casto. Samozrejme pokud ti vadi osloveni, ty vole, tak by ho smerem k tobe pouzivat nemel. Ale je otazka jestli to vubec chce menit/ nahradit jinym slovem. Naznacovanim pohlavku toho ale rozhodne nedocilis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
30.7.20 11:16
@Anonymní píše:
Tak ja odchazim z konverzace, je zde na me az moc ruznorodych myslenkovych nazoru. Nechte si od svych partneru vse libit, uzivejte nasili v sexu jak zde nekdo psal ze tam je to ok, nechte si nadavat do volu pripadne jim to oplatte horsi nadavkou :mrgreen:

Holka ty tech problemu budes mit asi mnohem vic, vid? Ty ten zivot asi vidis hodne cernobile. Navic chapes veci doslovne, jako klidne bych si urcitou diagnozku tipla, ale tady nic psat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
30.7.20 11:17

@Silverine247 A ona ho nepleská jen naznačuje. Ale my nesmíme ani naznačovat… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
30.7.20 11:18
@Anonymní píše:
Tak ja odchazim z konverzace, je zde na me az moc ruznorodych myslenkovych nazoru. Nechte si od svych partneru vse libit, uzivejte nasili v sexu jak zde nekdo psal ze tam je to ok, nechte si nadavat do volu pripadne jim to oplatte horsi nadavkou :mrgreen:

Děkujeme paní učitelko, nashledanou! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
16694
30.7.20 11:20

S mužem se také z legrace pošťuchuji, ale nenávidím jakýkoliv náznak kolem hlavy. Hlava je prostě citlivé místo. A seřvu klidně i svého syna, když se mě snaží šimrat na tváři. Takže pro mě je i náznak naprosto nepřijatelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
30.7.20 11:20
@Anonymní píše:

Ano, násilí v sexu je o. k., když se líbí oběma, to je novinka, viď :lol: máš trochu problém sama se sebou, ale slyšet to nechceš, takže good luck :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
30.7.20 11:23

Zakladatelko, nejsi vůbec přístupná jiným názorům než je ten tvůj. To je pak s tebou těžký. Napíšeš příspěvek a pokud se odpovědi na něj neshodují s tvou pravdou, tak začneš útočit. Místo toho, aby ses zamyslela nad tím, jestli v tom není kousek pravdy, a jestli by třeba aspoň za pokus nestálo přestat naznačovat pohlavky, pleskance a já nevím jak jinak bychom to v tom slovíčkaření ještě mohli nazvat.
Sedněte si s přítelem, vyříkejte si to a uvidíte, jestli se někam posunete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.20 11:33
@Rosebery píše:
Zakladatelko, nejsi vůbec přístupná jiným názorům než je ten tvůj. To je pak s tebou těžký. Napíšeš příspěvek a pokud se odpovědi na něj neshodují s tvou pravdou, tak začneš útočit. Místo toho, aby ses zamyslela nad tím, jestli v tom není kousek pravdy, a jestli by třeba aspoň za pokus nestálo přestat naznačovat pohlavky, pleskance a já nevím jak jinak bychom to v tom slovíčkaření ještě mohli nazvat.
Sedněte si s přítelem, vyříkejte si to a uvidíte, jestli se někam posunete.

Ano premyslim jestli to nebylo pres caru a nechci mu delat maminku takze neco si k srdci vezmu. Proto jsem sem psala abych znala nazor treti strany. Ale delate tu ze me narusenou osobu. Neznate me ani jeho a uz tu nekteri pisi jak je nas vztah toxicky. Po par odstavcich zde jsou i taci experti co by stanovili nejakou diagnozu. Bylo naivni sem psat. Stejne si to budeme muset vyresit mezi sebou jen my dva. Diky bohu.

• Citovat
  • Upravit
17308
30.7.20 11:37

Tvůj partner je měkáč! Moje žena mě normálně škrtí, svazuje, bičuje, lije horký vosk… A já nakonec poděkuji. Chlapi jsou dneska hrozné slečinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
30.7.20 11:39
@Anonymní píše:

Možná by bylo fajn přestat se urážet, když tady nečteš, co jsi čekala - něco ve stylu
„máš pravdu, je příšernej, ty jsi cajk, ON se má přijít omluvit“ atd.

Kupodivu tady zase tak moc různorodých názorů nečtu - většina se shoduje, že jeho oslovování „vole“ není v pohodě, tvoje reakce " výchovné naznačení pohlavku" taky ne.

A z čeho jsi vydedukovala ten zbytek, jak si ostatní nechají vše líbit, užívají násilí, nechávají nadávat případně oplácejí horšími nadávkami? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
30.7.20 11:44

@Dája999 možná to, jak jsem napsala, že když mě muž moc provokuje a cíleně k tomu jde, že ho „zliskam“ nevím jak to pacickovani lépe popsat ;) Jdu svému vysokému taekwondistovi s druhým danem říci, že na něj používám násilí, ale bojím se, že se toho chytne a bude chtít na oplátku k obědu aspoň smažený sýr 😂

• Citovat
  • Upravit
4705
30.7.20 11:53
@Altavista píše:
@Dája999 možná to, jak jsem napsala, že když mě muž moc provokuje a cíleně k tomu jde, že ho „zliskam“ nevím jak to pacickovani lépe popsat ;) Jdu svému vysokému taekwondistovi s druhým danem říci, že na něj používám násilí, ale bojím se, že se toho chytne a bude chtít na oplátku k obědu aspoň smažený sýr 😂

Aha, tak to možná mělo být to násilí, máš pravdu.  :pankac:

Zakladatelka by možná taky pacičkovala, kdyby k tomu měla podobně nastavený protějšek, Jenže nemá, je potřeba se s tím smířit.

A ty padej obalovat, když si můžeš pacičkování užívat, zaslouží si odměnu! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
30.7.20 11:56
@Anonymní píše:
Ano premyslim jestli to nebylo pres caru a nechci mu delat maminku takze neco si k srdci vezmu. Proto jsem sem psala abych znala nazor treti strany. Ale delate tu ze me narusenou osobu. Neznate me ani jeho a uz tu nekteri pisi jak je nas vztah toxicky. Po par odstavcich zde jsou i taci experti co by stanovili nejakou diagnozu. Bylo naivni sem psat. Stejne si to budeme muset vyresit mezi sebou jen my dva. Diky bohu.

Já ti žánou diagnozu nestanovuju, ani nepíšu, že máte toxický vztah.
Jen bude asi potřeba, přestat používat náznaky pohlavků. To, že ty to bereš a vnímáš nějak(náznaky z dětství, s úsměvem,…)neznamená, že přítel to má stejně. Navíc srovnáváš vztah-rodič+dítě a partner+partner.
Tohle prostě ženský svým chlapům ve vztahu ani nenaznačují, prostě se jedná jinak, když chceš, aby ti neříkal ve větách vole.
To, že ti tady píšeme, že je to špatně ale neznamená, že tvůj chlap by se neměl snažit své „vole“ omezit, když ví, že tobě to vadí. Jen tím myslíme to, že naznačovat pohlavek chlapovi je víc za hranou než to, že mu ujíždí vole.

Prostě si v klidu sednout a probrat to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
30.7.20 12:12

@Rosebery ona nic nesrovnava, Pro ni je to normalni. neco se naucila v detstvi a to bude delat cely zivot, pokud se tedy nenauci jine typy vzorcu chovani behem zivota a nezacne je kopirovat. Svet je proste pro ni velmi cerno bily, ma naucene urcite vzorce a urcite nazory na zivot a tech se drzi. Uz jeji veta, „je tady na me moc rozdilnych nazoru“, hodne vyjadruje.
Neni schopna mit empatii k ostatnim lidem, proto ani nemuze chapat, proc jejiho partnera rozciluje naznak fyzickeho trestu. Za to ma ale ohromnou empatii ke sve osobe, takze jeho jakekoliv chovani vuci sobe, ktere ji vadi, vnima velmi silne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
30.7.20 12:13

Tulipánko, ty jsi mu dala malý pohlavek? No ty kokso, to si ho teda pěkně urazila… jak říkáš jako malé děcko sis ho postavila do laťe. To by byl naštvaný každý chlap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí