Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Silverine247 píše:
Tak on by asi malokdo ocekaval, ze ho partnerka bude chtit vychovavat pohlavky, ze, takze nejake upozornovani dopredu je dost mimo misu.
Tak teď už snad mají jasno. Zakladatelka si to jistě vezme k srdci a už ho nebude plácat, teď ještě, aby i on ji přestal titulovat jako zvířátko.
@Venetia píše:
A to není vychováváni, chování se jako k dítěti?
Mně to přijde jako z příručky pro matky, co neuznavaji tresty.
Ne, fakt není. Tohle ti doporučí i psycholog. Pokud se potřebuješ zbavit takovýho zlozvyku, jako je používání “vole, jakoby, vlastně” apod, tak je to dost účinný. Samozřejmě za předpokladu, že ten postižený si to uvědomuje a sám se toho potřebuje zbavit. Taky jsme to s manželem dělali a já jsem fakt ta poslední, co má potřebu chlapa vychovávat.
Že chlapovi občas ujede vole, když je zvyklý, se mi nezdá moc důležitý. Ale že žena chce svého partnera pohlavkovat a dávat mu facky, je ujetý. Jsem zvědavá, co by řekla, když by ji dal pohlavek nebo facku on. Chlap taky potřebuje nějakou základní úctu a tohle mi přijde hodně přes čáru…
@Anonymní píše:
A ja uz si rikala ze sem asi divna ja a chovam se jak mala ze ze srandy naznacim pohlavek. Ze sem moc rozjivena. Magor neni. Je fakt hodnej, ale tohle bych od nej vubec necekala, proto me to tak prekvapilo a vydesilo. Si rikam jestli ho nekdo jako maleho nebil.
Ano, To si říkáš správně. By me zajímalo kdyby on ze srandy naznačil pohlavek, tak už by tu byl za násilníka kdo ví co jeste. Hlavně ze se mas jak obhájit.
@Capelucia píše: Že chlapovi občas ujede vole, když je zvyklý, se mi nezdá moc důležitý. Ale že žena chce svého partnera pohlavkovat a dávat mu facky, je ujetý. Jsem zvědavá, co by řekla, když by ji dal pohlavek nebo facku on. Chlap taky potřebuje nějakou základní úctu a tohle mi přijde hodně přes čáru…
A jakou úctu, když on ji nemá k tobě
@Silverine247 píše:
@VenetiaTo jsi vydedukovala z toho, že chytil blbý zlozvyk?
To jsem vydedukovala z toho, jak s ní mluví
Tak on by asi malokdo ocekaval, ze ho partnerka bude chtit vychovavat pohlavky, ze, takze nejake upozornovani dopredu je dost mimo misu.