Všichni kolem mají děti, my se snažíme - už jsem z toho zoufalá :

Anonymní
27.2.12 19:18

Už jsem z toho zoufalá :(

Už dlouho se snažíme o miminko (přes 2 roky) a stále nic, dr. semnou nic nedělá a rve do mě prášky při kterých se snažit nesmíme. Všichni kolem mě jezdí s kočárkem nebo ukazují fotečky z UTZ a já furt nic :( uvažuji nad změnou dr. ale vím že se mnou není něco v pořádku a bojím se že budem muset přistoupit na umělé oplodnění, jen o tom nemám žádné informace a vlastně ani o ceně.
Nechci se stím nikomu svěřovat, ani manželovy co mě trápí. Tak děkuju že jsem mohla alespon tady…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6260
27.2.12 19:20
Anonymní píše:
Už dlouho se snažíme o miminko (přes 2 roky) a stále nic, dr. semnou nic nedělá a rve do mě prášky při kterých se snažit nesmíme. Všichni kolem mě jezdí s kočárkem nebo ukazují fotečky z UTZ a já furt nic :( uvažuji nad změnou dr. ale vím že se mnou není něco v pořádku a bojím se že budem muset přistoupit na umělé oplodnění, jen o tom nemám žádné informace a vlastně ani o ceně.
Nechci se stím nikomu svěřovat, ani manželovy co mě trápí. Tak děkuju že jsem mohla alespon tady…

A co takhle zmenit dr? A co jsou to za prasky, pri kt. se nesmite snazit ?
Promluv si s manzelem, nedus to v sobe. PSychika je desna mrcha a treba to ma za „vinu“ i ona. Znam to, co je snazit se o m iminko. Sice nee, tak dlouho, ale znam to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
27.2.12 19:21

Zadej si do vyhledávače Centra asistované reprodukce a z toho,co ti vyjede si můžeš vybrat. Mají na stránkách i ceníky za služby,takže můžeš i porovnávat. Kolik by vás to stálo,ti ale konkrétně nikdo neřekne,záleží na tom,co všechno byste potřebovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
27.2.12 19:26

Já bych změnila doktorku. Nemusí být špatná, ale prostě se na to dívá třeba jen svým jedním pohledem. Hodně kamarádkám změna gynekologa pomohla, možná to bylo i v psychice, často trochu jiná léčba, která jim očividně víc vyhovovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.12 19:26

Jsem obědnaná k novýmu dr. ale až za dva týdny, tak uvidím co mi řekne ale bojím se že to bude běh na dlouhou trať :(
Pokouším se na to nemyslet ale někdy to na mě padne

• Citovat
  • Upravit
65398
27.2.12 19:27

Popovídej si s manželem......a najděte se nejbližší centrum asistované replrodukce a jděte ;)
Mají víc možností,vyšetří vás a uvidíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
YDA
28
27.2.12 19:27

řešila jserm stejný problém ,měla jsem nadbytek prolaktinu,dostala jsem léky a během měsíce se zadařilo,snažili jsme se 4 roky ,pokud se rok nedaří otěhotnět,měla by jste chodit do antisterilní poradny,tam s vámi začnou řešit veškerá vyšetření vás i partnera.hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
27.2.12 19:28
Anonymní píše:
Jsem obědnaná k novýmu dr. ale až za dva týdny, tak uvidím co mi řekne ale bojím se že to bude běh na dlouhou trať :(
Pokouším se na to nemyslet ale někdy to na mě padne

Je to tezke, to kazdopadne, ale vysledek stoji za to. Ver mi!
Je dobre, ze prejdes jinde… Ale taky bych se sverila manzelovi, proc to dusit v sobe, kdyz je to zalezitost VAS dvou ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131

Přece se snažíte o miminko s manželem oba, takže on by měl být ten první, komu se svěříš ;) Rozhodnutí, zda umělé ano či ne je vás obou, takže to stejně budete muset probrat…do centra asistované reprodukce ani nemusíte mít doporučení, takže se stačí jen objednat. Já to taky tak udělala, nebyla jsem spokojená s přístupem gynekologa, tak jsem šla rovnou do caru…tam je přístup na jedničku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
Petra Z píše:
Popovídej si s manželem......a najděte se nejbližší centrum asistované replrodukce a jděte ;)
Mají víc možností,vyšetří vás a uvidíte

Souhlasiim… Neboj se to resit radikalne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
27.2.12 19:30

Neboj se, vím, že se to říká, ale věř si. Dopadne to dobře. Podle mě jsi dobře udělala se změnou dr. A možná tě to potěší, ale kamarádka jedna chodila asi dva měsíce na ultrazvuky a před ovulací, po ovulaci a já nevím co všechno…Podotýkám k nové dr. a prostě jí pomohla jen tím, že jí opravdu téměř přesně řekla, kdy má ovulaci, aby se zadařilo a opravdu snad ten třetí měsíc těhotná byla. Má krásnou zdravou holčičku. I zrušila vyšetření v centru té asistované reprodukce, moc se jí do toho nechtělo a ještě že to udělala.......Nechci tě nijak chlácholit, ale to je konkrétně ze života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
27.2.12 19:30

já bych určitě změnila gyndaře, já otěhu ale potratila, pak byli jiné problémy zdravotní a prostě to nešlo, pořád jsem poslouchala jak na to nemám myslet a bla bla. klasický kecy, zkusili jsme naprosto vše, vč. léčitele(většího hajzla jsem nezažila) jet na dovolenou, bylinky a vitamíny jsem rvala do sebe i manži vrchem spodem, manžu jsem hnala na spermiogram, my byli takový cvoci že jsem zkusila i zaříkávání protože mi jedna dobrá duše řekla že možná nemám tu správnou snažící auru že si mám dát pod polštář dudlík a dětské ponožečky, prostě nesmysli neskutečné, z odstupem času hledím že jsem snad byla v agonii nebo co. jediný co mě nenapadlo udělat bylo změnit dr., každý toho mýho chválil a i mě se zdál fajn ale pak odjel pracovně pryč a já si musela najít novýho, tak jsem šla na vstupní prohlídku k jiné dr. a té jsem řekla co a jak, ona ihned mi vzala stěry,krev na HP, mrkla na tvar dělohy atd.nasadila utrogestan. no a výsledek byl že mi našli nějakýho bacila či co v pochvě, prý mám moc kyselou sliznici což dělá nějaká breberka či co, že prý zabiju kyselostí spermoše nebo co, dala mi antibiotika, jako berličku utrogestan na udržení a lup ho za měsíc jsem tam šla že jsem těhu!! ty stěry co mi dělala nejsou ty běžné co se dělají na gyndě,jsou to nějaké speciální stály mě 3 stovky plus 2 stovky odběr krve ale za 5 stovek jsem konečně zjistila co to bylo asi, taková kravina a najednou to šlo ani jsme nestačili zírat jak rychle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
27.2.12 19:47

no já bych si nechala od gynekologa vypsat žádanku do CAR-centrum asistované reprodukce.Nejlepší je GENNET,je na Praze 7.nebo si rovnou dej do vyhledávače www.gennet.cz a tam jistě budou kontakty a zavolej.oni ti udělají pořádné vyšetření a zjistí,kde je problém.
jinak me lékařka říkala,že dva roky se pokoušet o dítě je v normě..
jinak jeden pokus jsem spočítala byly doplatky cca 30 tisíc.hodně doplácíš za hormony a potřebné ukony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.12 19:57

A na kolik cca vyjde vyšetření?

• Citovat
  • Upravit
19131
27.2.12 20:11
Anonymní píše:
A na kolik cca vyjde vyšetření?

vyšetření tě nic nestojí, jen regulační poplatek 30 kč ;) A doporučení mít nemusíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí