Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Stres několik dní předem? Já uklízím, vařím a dělám domácí práce každý den/ ob den. Nebo myslíš velký předvánoční úklid? Velké vaření a pečení na vánoce?
@Anonymní píše: Více
To několik dní vůbec nic neděláš? Nějak tomu nerozumím.
@arinecka píše: Více
Myslím něco většího, klasika jako prani, nádobí, vysati je v pohodě. Myslím vytirani, koupelna wc, třídění věci, lednice,…
Kde ten anonym, co zakládá všechny nové diskuse, bere ta témata?
Příště bude neurol před vstupem na záchod?
@rmot Každý není evidentně spisovatel, přestože by chtěl být
.
@Kelsey1 píše: Více
No na mě to fakt působí, že se někdo snaží, aby e-mimino „žilo“, ale bohužel kvantita zabíjí kvalitu. V té záplavě dementních denně zakládaných diskusí anonymy a uživateli s deseti napsanými zprávami potom úplně zanikne občas založené opravdové téma, kde by někdo chtěl opravdu pomoct a na nějaké téma pokecat.
@Anonymní píše: Více
Tak to nedelej. Ja jsem letos tak utahana z prace, ze na to prdim. A taky mi doslo, ze v zivote jsou dulezite vztahy a pohoda, ne uklid.
Tvl, z práce má úzkosti a musí brát neurol. Nejsem líná - jsem nemocná. Diagnóza je úplně na všechno.
@JancaS84 píše: Více
Teď anonym přemýšlí, co k tomu dovymyslet jako protiargument.
@hanka.br. píše: Více
Však proto mají psychiatrické a psychologické ordinace na pojišťovnu na pořadnícich 800 lidi. Lidé s opravdu závažnými problémy se pak kvůli tomu často ani nedostanou na řadu.
K nám na větší úklid chodí paní. Ona si vydělá, já se nepředřu a jsme všichni spokojení. Běžný úklid si dělám průběžně, jak se mi zrovna chce.
Příspěvek upraven 20.12.25 v 12:27
@MartinaIrena píše: Více
Bohužel. A to teprve dorůstá celá generace sněhových vloček. ![]()
Ahoj holky,
mám syna 4 a půl roku a partnera. Žijeme v pronajatém bytě, kde se mu vůbec nelíbí. Stavíme svépomocí dům, ale bude to ještě dlouho trvat.
Ale teď k tomu, co mě ničí. Mám velké uzkosti kvůli uklidu, vaření, domácích prací. Nevím vůbec proč. Musím brát Neurol kvůli tomu, mám z toho stres už několik dní předem.
Co to může způsobovat?