V 18ti letech zaracha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
17.11.16 20:10
@arinecka píše:
Ne, to si nemyslím, z jakého důvodu si myslíš že ano? Chápu že je toho na ní moc, jenže ta holka neudělala nic zas tak strašného, dala si pár panáků a bylo jí blbě, bude si to pamatovat a příště si dá pozor, tak proč ten trest? Není lepší si promluvit? Držet spolu?

mamka zůstala na vše sama bez muže to snad stačí jako důvod proč reaguje přehnaně.. si to představ..prostě to nezvládla a ano smrt manžela je pro mě sakra důvod a omlůuvenka k tomu smět zareagovat neadekvátně - ta paní není stroj a dcera, která by jí měla ulehčit a nedělat starosti navíc se picne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.16 20:11
@arinecka píše:
Ne, to si nemyslím, z jakého důvodu si myslíš že ano? Chápu že je toho na ní moc, jenže ta holka neudělala nic zas tak strašného, dala si pár panáků a bylo jí blbě, bude si to pamatovat a příště si dá pozor, tak proč ten trest? Není lepší si promluvit? Držet spolu?

Ja jsem i primo výslovně rekla, ze uz bych tam stejne nesla aspon v blizke dobe, jsem vylecena :) no ja si prave myslim ze to tak hrozne nebylo, ublizila jsem nejvic sobe. Promluvit si nechce, porad nechape ze nejsem jako ona :roll: no nejsem a myslim ze dneska nikdo nejde na diskotéku nebo do klubu a byl uplne střízlivý. A ja to nechtela udelat proto, abych se lip bavila - to se umim i bez alkoholu. Spis jsem hledala východisko z toho, ze mi bylo strasne smutno. Vubec totiz nevim co mam delat, porad jen brečím :(

• Citovat
  • Upravit
17.11.16 20:12

Poznam pani, co dostala zaracha od maminky ked jej bolo cez 60… vratila sa pozde domov z dochodcovskeho mecheche :jazyk:

Inak odomna by si tiez zaracha dostala. Len vypadnes z domu a hned sa opijes. Neradno pustat Ta z oci, hned sa mi vratis tehotna :nevim:

Ked chces po nociach chlastat, tak si byvaj sama, aby si rodicov zbytocne nedrazdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
17.11.16 20:12
@arinecka píše:
Promluv si s mamkou, vysvětli jí situaci, určitě to pochopí, chápu že je toho na ní moc ale i na tebe, nemá smysl se hádat. :kytka:

at tu mamku nechá hlavně tak týden vychladnout.. to je základ.. ta paní je taky jen člověk s emocemi a dělá chyby tak at má čas si na to přijít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.16 20:17
@Anonymní píše:
No prave, me se tam treba uz priste ani nechce, predstavovala jsem si to trochu jinak.. :( mamka si to nechce nechat vysvetlit, nekolikrat jsem to dneska zkoušela, myslela jsem ze ji reknu ze mi je proste psychicky dost spatne… A ze jsem vylecena na hodne dlouho, jenze ona me nenechá ani domluvit, furt mi nadává ze vubec nejsem po ni, ale spis do rodiny od tatky, protoze oni pili dost kdyz byla prilezitost. Tedy aby to nevyznělo spatne - zadni alkoholici, to ne, vubec. Ale proste kdyz byla oslava tak toho vyuzili. A mamka mi vyčítá ze nejsem zdrženlivá jako ona. No tak asi nejsem, ve vsem jsem po taťkovi :( ale jsem za to ráda. Prijde mi ze ona uz zapoměla, ze 18 let byli manzele… Nevím, me by nenapadlo svemu dítěti vyčítat ze je po druhem rodici, jeste kdyz on uz nezije.

A to je tak tazke dodrzat ten mesiac zaracha? 8o Dokazat mamke, ze uznavas ze si chybovala, prijat trest, spravat sa naozaj ako dospela? Fakt musis ako male decko vyjednavat, aby si sa vyhla trestu, ked sama vies, ze si nejednala spravne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.16 20:18
@jdukolem píše:
mamka zůstala na vše sama bez muže to snad stačí jako důvod proč reaguje přehnaně.. si to představ..prostě to nezvládla a ano smrt manžela je pro mě sakra důvod a omlůuvenka k tomu smět zareagovat neadekvátně - ta paní není stroj a dcera, která by jí měla ulehčit a nedělat starosti navíc se picne..

Kdybych vedela ze to na me tak zapůsobí, tak to nepiju, jsem to neodhadla. Nebylo to planovane a chtěné, jsem byla v soku jak jsem zjistila ze se moc neovládám :D pritom nekdy jsem treba i s mamkou vypila taky tri panáky a az tak hrozne to nebylo, to ta únava :( je toho ted na me fakt hodne, tatka, konec vztahu (nebo složitý vztah, furt se v tom motame), nedavno jsem byla na operaci, dohánění ve skole po dlouhe absenci… Proste jen jsem to nezvládla, ale to obcas kazdy :( ublížila jsem nejvic stejne jen sobe…

• Citovat
  • Upravit
49159
17.11.16 20:21
@Anonymní píše:
Kdybych vedela ze to na me tak zapůsobí, tak to nepiju, jsem to neodhadla. Nebylo to planovane a chtěné, jsem byla v soku jak jsem zjistila ze se moc neovládám :D pritom nekdy jsem treba i s mamkou vypila taky tri panáky a az tak hrozne to nebylo, to ta únava :( je toho ted na me fakt hodne, tatka, konec vztahu (nebo složitý vztah, furt se v tom motame), nedavno jsem byla na operaci, dohánění ve skole po dlouhe absenci… Proste jen jsem to nezvládla, ale to obcas kazdy :( ublížila jsem nejvic stejne jen sobe…

ted už to od tebe zní ale zcela jinak než ten ukřivděný příspěvek v úvodu.. jen tak dál :palec:
a znovu opakuju!!! nepij, když máš trable, pít se má na radost, ne na žal pak to blbě končí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.16 20:22
@Bábi Zlopočasná píše:
Poznam pani, co dostala zaracha od maminky ked jej bolo cez 60… vratila sa pozde domov z dochodcovskeho mecheche :jazyk:

Inak odomna by si tiez zaracha dostala. Len vypadnes z domu a hned sa opijes. Neradno pustat Ta z oci, hned sa mi vratis tehotna :nevim:

Ked chces po nociach chlastat, tak si byvaj sama, aby si rodicov zbytocne nedrazdila.
  1. těhotná bych urcite neprisla - beru antikoncepci a nikdy bych se nevyspala s nekym koho neznam, proto jsem prave odesla domu driv, at nedelam blbosti.
  2. Nechci po nocich chlastat, odesla jsem o půl devate a vrátila se o pul dvanácté. A nebyl to úmysl, chtela jsem si jit zatančit. Kdybych vedela ze to na me tak zapůsobí, nedelam to!!!
  • Citovat
  • Upravit
9880
17.11.16 20:24

Můj názor je takový, že je sice doma, ale myslím si jednu věc, že je dosta stará na to, aby si uvědomila co je ok a co ne..
myslím, že v 18 letech by neměla dostávat tresty jako 10 leté děvče..
Já tak kolem 18, taky někdy tak přišla, asi dvakrát, máma mi vynadala, že se spíš bála, že mám dodržovat, kdy slíbím, že přijdu a spíš byla naštvaná, kdy jsem se jí omluvila a jelo se dál..
Trest - zaracha v 18 letech mi přijde docela kuriozní.. i na větu- je doma musí poslouchat..
Myslím, že kdyby přišel manžel pozdě taky nedostane zaracha..
Bu´d tě berou jako už dospělou-a budou s tebou tak jednat, a nebo jako dítě, a prostě zaracha, asi tak to vidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.16 20:25
@Anonymní píše:
Kdybych vedela ze to na me tak zapůsobí, tak to nepiju, jsem to neodhadla. Nebylo to planovane a chtěné, jsem byla v soku jak jsem zjistila ze se moc neovládám :D pritom nekdy jsem treba i s mamkou vypila taky tri panáky a az tak hrozne to nebylo, to ta únava :( je toho ted na me fakt hodne, tatka, konec vztahu (nebo složitý vztah, furt se v tom motame), nedavno jsem byla na operaci, dohánění ve skole po dlouhe absenci… Proste jen jsem to nezvládla, ale to obcas kazdy :( ublížila jsem nejvic stejne jen sobe…

Prestan sa prosim lutovat, a skus polutovat aj mamku, ano? Skus porozmyslat nad tym, preco sa s mamkou neda rozpravat.

A cim si sama sebe ublizila? A je ta Tvoja ujma naozaj tak obrovska, ze je vacsia nez mamkina?

Ja viem, mat 18 znamena mysliet v kategoriach ‚ja ja ja‘… ale napadlo Ta, ze keby si skusila porozmyslat o mamke, o braskovi, ze by si mozno vyriesila aj svoje vlastne trable?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.16 20:25
@Bábi Zlopočasná píše:
A to je tak tazke dodrzat ten mesiac zaracha? 8o Dokazat mamke, ze uznavas ze si chybovala, prijat trest, spravat sa naozaj ako dospela? Fakt musis ako male decko vyjednavat, aby si sa vyhla trestu, ked sama vies, ze si nejednala spravne?

Me nejde o to ze bych musela byt opravdu doma, stejne většinou jsem, nemam moc s kym chodit ven… A kdyz mi to rekla, tak jsem mlčela, jde mi o princip. Porad jen jsem plnoletá.. A jelikoz mamka vi, jal jsem porad smutna z toho, ze nemam s kym jit ven tak mi prijde prehnane zbytecne to delat schvalne.

• Citovat
  • Upravit
34391
17.11.16 20:26
@jdukolem píše:

Chápu že po smrti manžela zůstala na vše sama, musí to být hodně těžké o tom žádná, dcera si dala pár panáků půl roku po tom co se to stalo, přišla o hodinu dřív domů právě z toho důvodu aby mamce nepřidělala další starost. V tu chvíli to nezvládla ok, ona ani ta dcera není stroj ale budiž, každý má svůj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.16 20:27
@Anonymní píše:
  1. těhotná bych urcite neprisla - beru antikoncepci a nikdy bych se nevyspala s nekym koho neznam, proto jsem prave odesla domu driv, at nedelam blbosti.
  2. Nechci po nocich chlastat, odesla jsem o půl devate a vrátila se o pul dvanácté. A nebyl to úmysl, chtela jsem si jit zatančit. Kdybych vedela ze to na me tak zapůsobí, nedelam to!!!

Precitaj si emimino. Najistejsi sposob ako otehotniet je brat antikoncepci :jazyk:

Odhliadnuc od toho, ze brat antiko v 18 je pekna blbost, este nemas vyladene telo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
17.11.16 20:28

Hlavně ses ji měla hned omluvit, protože myslím, že tam šlo o ten strach celkově.. co kdyby něco atd..
Já mám 35 let, mamánek jsem nikdy nebyla, ale nedovolila bych se opít před mámou..kdybych např. byla uni na návštěvě atd..

Příspěvek upraven 17.11.16 v 20:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.16 20:29
@Janasas píše:
Můj názor je takový, že je sice doma, ale myslím si jednu věc, že je dosta stará na to, aby si uvědomila co je ok a co ne..
myslím, že v 18 letech by neměla dostávat tresty jako 10 leté děvče..
Já tak kolem 18, taky někdy tak přišla, asi dvakrát, máma mi vynadala, že se spíš bála, že mám dodržovat, kdy slíbím, že přijdu a spíš byla naštvaná, kdy jsem se jí omluvila a jelo se dál..
Trest - zaracha v 18 letech mi přijde docela kuriozní.. i na větu- je doma musí poslouchat..
Myslím, že kdyby přišel manžel pozdě taky nedostane zaracha..
Bu´d tě berou jako už dospělou-a budou s tebou tak jednat, a nebo jako dítě, a prostě zaracha, asi tak to vidím :nevim:

18 je ale doba, ked decko dokazuje rodicom, ze je dospele. Dospelym sa nestavas (a duplom nie v ociach rodicov) odbitim hodiny v ktoru si sa pred 18-timi rokmi narodila.

No a zakladatelka dokazala, ze este funguje ako dieta, tudiz sa k nej mamka zachovala ako k dietatu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí