Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KacziinaZ jéé to taky zkusím… malé se naštěstí líbí i ve vlažné vodě, tak aspoň tak
Tak dnes hruza
máme tu 31 bože
malej ted usíná s mokrou plenou na nožičkách ![]()
Prcek taky zboznuje „vodni mlhu“ z rozprasovace, ale uz je vetsi teda.
jinak ja bych byla opatrna s tema vetrakama, mam pocit, ze to pro uplne male miminka taky neni zrovna idealni ![]()
my mame v byte 29-30 uz vic jak mesic (spanelsko) a malokdy poustim i klimu. ja jsem z klimy (i rozumne nastavene) nachcipana hned a prcka jsem pozorovala stejny nabeh, takze ji proste nepoustim.
Ahojky, taky jsme mívali 31 a dávala jsem mokrou plenu k postýlce (i 3), ale i tak semu nedařilo usnout a usínal na 3× a klidně ve 22hod
My měli doma dneska 33 stupňů. Ale celý den jsme byli venku na zahradě ve stínu na houpačce. Docela příjemně to tam profukovalo. Doma se vzduch nehnul ani o milimetr. Máme podkrovní byt, takže fakt příšernost. Pro nás venku lepší jak doma. Ještě teď je tu 31 stupňů.
@Lindsay15 píše:
@sara1000 No ale fuj, že se nestydíš!![]()
![]()
Vsak ksem kojila, takze stejne bakterie atd…
.Znas to.
Ale jinak ta LATKOVA plena byla vazne super.
Ted tu take lezime vsichni 3 natazeny, jak kralici.
Ale uz nam jde chladek od potoka, takze supeeer
Mi máme ještě ted u malého v pokojíčku 33 stupnů, nastesti usnul ma oblozenou postylku mokrejma plenama.
@ja_Lena Vážně se mu to moc líbí a klidně má chvilku i mokrý vlásky, bříško/zádíčka, než oschne a aspoň není „uvařený“.Když rozprašuji, tak se směje a chytá tu mlhu ručičkama. Když jsem na něj dala mokrou plenu, tak jí hned sundal, ani se nestihl zchladit. Tohle funguje mnohem lépe.
@sara1000 Je fakt, že dát mu do pusy kozu a nebo mu načůrat do plínky-to je úplně stejný
![]()
Tak holky muzu vam rict ze 30 stupnu, je jeste krasnejch. My ted prisli z koupaliste a doma mame 35,5 stupne a to je hukot, ani pes uz se nehejbe
ale mala uz chrni, odpadla hnedka teplo neteplo a jeste se prikryla perinou:D