V bytě 30 stupňů a miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
28.7.13 22:38

@sara1000 no já v mikině nechodím, ale spím v pyžamu, ponožkách, a přikrytá dekou, a v noci zavřený okna..já mít otevřeno tak mám knedlík v krku ráno :pocitac: zimu snáším, sice nadávám, hlavně toho oblíkání..ale lyžuju třeba ráda. a mým největším snem je Antarktida a severní pól(nesplnitelný sen :? ) ale prostě teplo je teplo, moje teplota je kolem 35 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.7.13 22:51

@slavuska1
stejně je to zajímavé u nás je to přesně naopak, mi je furt horko v létě v zimě doma chodím v kalhotkách a triku nebo kraťasy, když jsem kdysi letěla z UK 6.12. sem do ČR tak jsem letěla v žabkách, že tam mi bylo akorát u nich, akorát tady už mi bylo chladněji pravda, ale i v Česku klidně do listopadu v žabkách chodím, teď ty horka mě ničí, sice jsem vylepená na slunku, abych se opálila, ale ničí mě to, v noci než usnu jdu několikrát pod sprchu, že se straně potím a když je nejhůř, tak se musím přikrýt mokrým ručníkem, abych usla.
No a moje děti to je to samé, nemají rády ponožky, být nabalení, teď spávají jen tak v tričku na peřině, i malý 3 měs. kdybych ho oblékla zachvilku je mokrý, když jdeme dopoledne na procházku, tak už kolem 9-10 jde jen v plence, že to jinak s ním nejde. Máme raději chladněji, dokud je míň oblékám tak je vše ok. Jak se nějak víc oblečou, hned se zapotí, dostanou rýmu a už to jede.
Starší holka se vrátila od moře a chce se sprchovat jen studenou vodou, né vlažnou jen studenou 8o jak je trošku vlažná už řve, že je to na ni horké :roll: 8) u vás by jsme se asi upekli :lol:

Edit a moje segra je to samé, oni téměř v bytě v zimě netopí a chodí celou zimu doma jen v kraťasích a nátělníku a i spí v zimě při otevřeném okně :mrgreen: my aspoň topíme a v zimě v noci nevětráme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
28.7.13 23:01

@Kelsey tak já žabky vůbec, já jak je pod 28 ve stínu, tak chodím v ponožkách :lol: no a sprchuju se úplně horkou vodou, kolikrát jsem úplně celá červená. my se s přítelem ani nemůžeme sprchovat spolu, když je voda po jeho, tak já se klepu zimou, a když po mým, tak on ječí, že to pálí :lol: a jednou se mi podařlo na bazénu v Radlicích usnout v sauně, na horní lavici, chrpala jsme tam asi 20 minut, a pak se mi pěkně motala hlava když jsme se probudila a vylezla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.7.13 23:05

@slavuska1
já se zas v sauně dusila, že tam nemůžu dýchat, že se tam upeču, byla jsem tam jednou a víckrát nikdy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
28.7.13 23:18

@Kelsey já nesnáším akorát páru, tam se dusím, ale saunu miluju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
29.7.13 07:05

Nevycházet ven, rozvěsit mokrý ručníky po bytě, miminko nechat třeba jen v plníce a osvěžovat, hodně pít nebo častěji přikládat k prsu, tak to děláme my, vždycky na noc otevřeme okna dokořán a ráno se zabedníme a zatáhnem závěsy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová