Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lindsay15 píše:
@sara1000 Je fakt, že dát mu do pusy kozu a nebo mu načůrat do plínky-to je úplně stejný![]()
@werca002
35stupňů, tak to už je vážně maras
nám to kleslo na 29 a furt tu funím…tak snad to půjde rychle dolů, hlavně kvůli malé!!!
Máme takové vedro v podkroví v pokojích, koupili jsme větrák, všechny střešní okna máme v noci otevřené, je tu otravné horko.
Dole v kuchyni a obýváku je příjemně kolem 24 st. to je lepší, ale tam se všichni nevlezeme a naše skoro 2 leté batole je už komplet bez plenek, takže nemůžu z miminkem jít spát dolu a nahoře v pokojíčku nechat batole, kdyby náhodou v noci chtěla čurat. Čekáme až začne pršet konečně a trošku se osvěží vzduch
![]()
@Raduskaa
jo a zapomněla jsem napsat, že malý je pořád přes den jen v plence a v noci v body nebo taky v plence a přehodím přes něj bavlněnou, když spí nahý
A osvěžení ho v těch vedrech několikrát denně sprchuji (ted má 3 měs.)
My máme celý den zabedníno a žaluzie stažený dole. Rosím záclony, to je pak doma příjemnějc.
@Kelsey malou mám celý den jen v plence, ale na noc ji dam asi body
i když je tu pořád vedro…ale co když se najednou ochladí
božee nikdy nevím jak ji obléct aby ji nebylo horko ani zima
když přes ni přehodim latkovou plenu tak to hned skopne ![]()
Nějak to neřeším, mám druhé mimi, teď to menší 3 měsíce a včera jsme přijeli z Chorvatska. Je jen nahulatej. U tebe v břichu měl okolo 37 st ![]()
Holky, opytam sa hlupo, ale tie mokre plenky vesiate na postylku, alebo vkladate dovnitr..nejak to nechapem..mam 5denne mimco a neviem ci ho mam takto chladit.. ![]()
@miisenka
kolem postýlky přehozené, ale třeba, když jsme venku v tom horku, tak klidně na malého položím vlhkou látkovou plenku, aby se trošku osvěžil, jak jsou ty vedra a dám na něj tu plenku tak zachvilku klidně usne, že asi mu to dělá dobře, ale už je taky starší né čerstvé miminko
Já už mám větší děti, ale tohle jsme nikdy neřešila..já mám tyhle horka ráda, a kluci jsou naštěstí po mě
vloni na Kypru, to bylo mladšímu 7m, jsme chytli obrovský pařáky, 37-39 ve stínu, asi týden, a ani jsme klimošku nezapínali, a jak kluci krásně spali, a přes den byli spokojení
já jsem totiž fakt teplomil, mě bylo super i na přelomu červenec/srpen v Egyptě na poledním slunku ![]()
@slavuska1 píše:
Já už mám větší děti, ale tohle jsme nikdy neřešila..já mám tyhle horka ráda, a kluci jsou naštěstí po měvloni na Kypru, to bylo mladšímu 7m, jsme chytli obrovský pařáky, 37-39 ve stínu, asi týden, a ani jsme klimošku nezapínali, a jak kluci krásně spali, a přes den byli spokojení
já jsem totiž fakt teplomil, mě bylo super i na přelomu červenec/srpen v Egyptě na poledním slunku
Ty jsi, jaka tchynka.To nikdy nepochopim:-D.
Jak neni 40'C ve stinu, tak chodi v mikine
.Mne staci 25'C a mam uzeh a jsem na umreni:-)
@slavuska1
A jak snasis zimu? Tu ja zas miluji…I s omrzlinama ![]()