V bytě 30 stupňů a miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5635
28.7.13 21:00
@Lindsay15 píše:
@sara1000 Je fakt, že dát mu do pusy kozu a nebo mu načůrat do plínky-to je úplně stejný :lol: :lol:
:-D.To asi rozdil je, to uznavam…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
28.7.13 21:03
  • Citovat
  • Upravit
306
28.7.13 21:06

@werca002 8o 35stupňů, tak to už je vážně maras :zed: nám to kleslo na 29 a furt tu funím…tak snad to půjde rychle dolů, hlavně kvůli malé!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.7.13 21:07

Máme takové vedro v podkroví v pokojích, koupili jsme větrák, všechny střešní okna máme v noci otevřené, je tu otravné horko.
Dole v kuchyni a obýváku je příjemně kolem 24 st. to je lepší, ale tam se všichni nevlezeme a naše skoro 2 leté batole je už komplet bez plenek, takže nemůžu z miminkem jít spát dolu a nahoře v pokojíčku nechat batole, kdyby náhodou v noci chtěla čurat. Čekáme až začne pršet konečně a trošku se osvěží vzduch :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.7.13 21:08

@Raduskaa
jo a zapomněla jsem napsat, že malý je pořád přes den jen v plence a v noci v body nebo taky v plence a přehodím přes něj bavlněnou, když spí nahý
A osvěžení ho v těch vedrech několikrát denně sprchuji (ted má 3 měs.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.13 21:17

My máme celý den zabedníno a žaluzie stažený dole. Rosím záclony, to je pak doma příjemnějc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
28.7.13 21:23

@Kelsey malou mám celý den jen v plence, ale na noc ji dam asi body :think: i když je tu pořád vedro…ale co když se najednou ochladí :lol: božee nikdy nevím jak ji obléct aby ji nebylo horko ani zima :zed: když přes ni přehodim latkovou plenu tak to hned skopne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
28.7.13 21:43

Zejtra jdu akorat koupit rozprasovac pliny nepomahaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
28.7.13 21:49

Nějak to neřeším, mám druhé mimi, teď to menší 3 měsíce a včera jsme přijeli z Chorvatska. Je jen nahulatej. U tebe v břichu měl okolo 37 st ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
28.7.13 21:57

Holky, opytam sa hlupo, ale tie mokre plenky vesiate na postylku, alebo vkladate dovnitr..nejak to nechapem..mam 5denne mimco a neviem ci ho mam takto chladit.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
28.7.13 22:02

@miisenka já je mám kolem dokala postýlky přehozené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.7.13 22:09

@miisenka
kolem postýlky přehozené, ale třeba, když jsme venku v tom horku, tak klidně na malého položím vlhkou látkovou plenku, aby se trošku osvěžil, jak jsou ty vedra a dám na něj tu plenku tak zachvilku klidně usne, že asi mu to dělá dobře, ale už je taky starší né čerstvé miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
28.7.13 22:17

Já už mám větší děti, ale tohle jsme nikdy neřešila..já mám tyhle horka ráda, a kluci jsou naštěstí po mě :lol: vloni na Kypru, to bylo mladšímu 7m, jsme chytli obrovský pařáky, 37-39 ve stínu, asi týden, a ani jsme klimošku nezapínali, a jak kluci krásně spali, a přes den byli spokojení :pankac: já jsem totiž fakt teplomil, mě bylo super i na přelomu červenec/srpen v Egyptě na poledním slunku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
28.7.13 22:20
@slavuska1 píše:
Já už mám větší děti, ale tohle jsme nikdy neřešila..já mám tyhle horka ráda, a kluci jsou naštěstí po mě :lol: vloni na Kypru, to bylo mladšímu 7m, jsme chytli obrovský pařáky, 37-39 ve stínu, asi týden, a ani jsme klimošku nezapínali, a jak kluci krásně spali, a přes den byli spokojení :pankac: já jsem totiž fakt teplomil, mě bylo super i na přelomu červenec/srpen v Egyptě na poledním slunku :lol:

Ty jsi, jaka tchynka.To nikdy nepochopim:-D.
Jak neni 40'C ve stinu, tak chodi v mikine :-).Mne staci 25'C a mam uzeh a jsem na umreni:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
28.7.13 22:21

@slavuska1
A jak snasis zimu? Tu ja zas miluji…I s omrzlinama :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...