V čem jste se našli?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31899
1.1.19 21:06

@Evulina :palec: naprostý souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
1.1.19 21:51
@Lathi píše:
@Tiger-lily mě by stačil koníček:) chci do budoucna dělat administrativu kterou jsem 6 let pře dětmi i dělala.. ono je problém že se do toho hodně investuje a třeba na ten dort kde je více barev potřebuji věci cca za 800+ pošta, což prostě nemohu po někom chtít, a ani nechci:(. Kdyby to nic nestálo tak to udělám ráda, ale v 90% je potřeba základní investice- formy, hladítka, barvy…

Tedy koníčků máš ale fůry, ne? 800 za nějaké formičky a barvy snad není moc, formy máš téměř napořád a barvy ti taky vydrží dlouho. V podstatě mi přijde to pečení jako velmi levný koníček. :nevim: Stejně tak ten pes, prostě ho máte doma asi jako součást rodiny, tak už chození s ním na nějaké agility není tak nákladná záležitost. Co se týká chovu, tak to taky není tak jednoduché, investice do zvířat, na veterinární péči, na prestižní výstavy lezou do statisíců :nevim: . Takže je potřeba se vůbec rozmyslet, všechno něco stojí i jako koníček a když se tím chceš nějak živit, tak ještě mnohem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
2.1.19 09:28

Já jsem se našla ve svým životě, poskládala jsem si ho tak, že mě baví. Nemám žádnej zázračnej koníček co by mě najednou začal živit, normálně chodím do práce, kterou mám ráda a baví mě, ve volným čase běhám, lezu po stěně, hraju deskovky, čtu, chodím na koncerty… ale to ty máš taky. Jenom v tom hledáš něco víc, což aby se stalo, musela bys mít štěstí a vášeň. Ty přitom jen hledáš důvody, proč něco nejde. Měj ráda svůj život, buď každý ráno spokojená že ses probudila do života se kterým jsi spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
2.1.19 10:54

@Lathi a je nutné mít to na tak „vysoké úrovni“. Já rada siju, od 5 let. Vystudovala jsem textilku. Pracuji ale v automobilovém průmyslu a siju pro radost. Sem tam mam nějakou „zakázku“ a jsem tak moc spokojená. Mně to stačí. Plus fotím, v tom bych se teda chtěla zlepšit, to jo. Ale ani jeden koníček mi nevydelava, možná to siti tak 500 ročně. Kdybych to dělala víc, tak mě to asi ani nebaví - při třech dětech, práci a dalších odpoledních aktivitách by to ani nešlo.
Nehledej „silou“, ono tě to trkne samo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
2.1.19 20:52

Ahoj,ja ti rozumím. V mém okolí taky hodně kamarádek začalo podnikat při rodičovské. Mně baví výroba přírodní kosmetiky a celkově bylinky. Takže sbírám co kde roste, suším a v zimě míchám mastičky, krémy a balzámy. A chodím na semináře a kurzy. Bavilo by mě to prodávat třeba jen na Fleru,ale zrovna výroba kosmetiky je tak silene regulovana,že jako koníček s mírným přivýdělkem se prostě dělat nedá. Takže vyrábím a prodávám kamarádkám a v práci,před Vánoci toho bylo opravdu dost. Baví mě to, naplňuje a těší,když dělám někomu radost. A to mi zatím stačí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
2.1.19 20:58

Podle mě je chyba řešit u koníčků peníze. Aspoň tím stylem, že chci aby to vydělávalo.
Koníčky vždy něco stojí. Chtít dělat něco co mě baví a zároveň si tím vydělávat se nepoštěstí každému.
A je důležité být spokojený sám se sebou. Né vyhrávat nějaké soutěže nebo se díky tomu stát podnikatelkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
3.1.19 23:47

Ja myslim,ze podnikani a zaroven konicek se vyplni malokomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová