Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Brala jsem HA nějakých 14 let, po vysazení jsem nechala naskočit skutečný cyklus a podařilo se na první dobrou. porodila jsem těsně před 30.
Brala jsem HA 5 let, povedlo se ihned po vysazení, ve 20 letech, poté už jsem HA nikdy nebrala, druhé dítě se zadařilo do 4m od začátku snažení a třetí nám asi fakt donesla vrána, o té vůbec nevíme, jak jsme k ní přišli, jelikož jsme se chránili jinak a další dítě momentálně neplánovali ![]()
HA jsem brala 15 let v kuse. Otěhotněla jsem dva měsíce po vysazení ve 32 letech.
HA jsem brala 15 let, otěhotněla jsem v 34 letech po půl roce snažení. Po šestinedělí jsem zase najela na HA, tu jsem brala 2 roky, pak jsem přestala brát, protože jsem doufala v otěhotnění i přes přerušovanou soulož. Po půl roce nebraní jsem byla ze zdravotních důvodů na kyretáži a otěhotněla jsem asi měsíc po ní. Bohužel toto těhu skončilo spontáním potratem. 4 měsíce po SP jsem otěhotněla v 38 letech, momentálně jsem v 29tt.
Brala jsem HA cca 7 let, po vysazení ve 25 letech jsem měla hodně rozházený cyklus, a otěhotněla jsem tak po roce a půl.
Antikoncepci jsem brala 14 let v kuse, po vysazeni jsem pockala 2-3 mesice, otehotnela jsem na první pokus ve 32 letech.
Ha jsem brala 10let v kuse kvůli endometrioze. Škola, byt, rekonstrukce a svatba na vše jsme si vydělali a platíme hypotéku. Po vysazení jsme tomu nechali volný průběh a povedlo se po 7 měsících ale bylo z toho zt. Budeme se snažit dál a ta měsíc mi bude 30.