V noci mě zbil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.11.10 15:28

Jsem první anonymní co sem přišpěla.

Tak třeba ANONONYMNÍ 05

Jsem stejná povaha jako ty :roll: Je to prokletí,ale naučila jsem se ovládat.Taky jsem jí takhle 2× kouila,když jsem řvala a řvala a on mi jí prostě natáhl :cry: Měli jsme oba na tom stejný díl,on se neudržel a já provokovala tak dlouho :think:

S narozením dítěte máme dohodu,kterou oba dodržujeme.Musíte si promluvit a ty ubrat plyn.Chápu,bude to těžké.Taky občas zatínám ruce v pěst :roll:

Uvidíš,že to bude v pohodě.Jste spolu už dlouho a není třeba dělat ukvapené závěry.Hlavně ne žádné msty,provokace,neschvály.To povede akorát k dalším hádkám 8-)

• Citovat
  • Upravit
13114
22.11.10 15:28

No Anonymní, pokud by se to opakovalo, tak to už bych radila radikální řešení-odchod. Těžko se radí, nikdy jsem to nezažila, ale mlátit bych se nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
22.11.10 15:31
Anonymní píše:
Vim že jsem ho trochu vyprovokovala ale stejně mám pocit že s ohledem na mojí tělesnou kontrukci a jeho nemusel bejt takovej.Nedokážu si představit že by někdo někoho uhodil ze vzteku tak že by ho mohl zabít.Zavrávorala jsem těsně nad rohem skříně.Měla sem nateklou pusu a on ani neměl zájem mi pomoci a když jsem si šla do lednice pro zmražené maso tak po mě hodil ještě botu (šla jsem kolem naší ložnice).
Ráno jsem čekala že se omluví a já mu to dám pěkně sežrat a nic.Řval a nezdálo by se že by plakal kvuli tomu co se stalo,ale spíš vzteky že já se s toho nehroutím a nedělám scény.
Jsem provokatér.Přesto se bojim co bude dál.Nechci ho opustit ale bojim se že uvidí to že sem se nebránila a co když se to zvopákne.Co když mi udělá ještě něco horšího.Jak se mám chovat aby ho to mrzelo?
Omlouvám se pořád zvracim a i špatně mluvim a mám mžitky a to co chci napsat rázem zapomenu

Já bych to sama za sebe nechala chvíli vystydnout…uvidíš, jak se bude chovat dál. Ale rozhodně bych to s ním probrala ale V KLIDU s tím, že si uvědomuješ to, že si trošku za to můžeš sama, ale že i tak by to měl zvládnout ustát. No a ty by ses měla nad svým chováním hodně zamyslet a snažit se, aby se to už neopakovalo…
Papiňák prostě buď sundáš z ohně, nebo bouchne…to je jednoduchý zákon fyziky… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
22.11.10 15:47

Tak já bych především šla k doktorovi. Otřes mozku není žádná sranda. Asi jste oba trochu prudší povahy a pro slovo nejdete daleko, ono to chce občas ubrat plyn a zkusit to probrat až oba vychladnete. Není to jednoduché, ale konflikty se řevem a mlácením nikdy nevyřeší, rozhodně ne k spokojenosti všech. Možná opravdu jen vypěnil, ale pokud by to udělal znovu, asi bych se sebrala a vzala nohy na ramena i když po 10ti letech to půjde těžko. S přeraženou čelistí by se šlo hůř. :think:

• Citovat
  • Upravit
1853
22.11.10 15:49
Anonymní píše:
Vim že jsem ho trochu vyprovokovala ale stejně mám pocit že s ohledem na mojí tělesnou kontrukci a jeho nemusel bejt takovej.Nedokážu si představit že by někdo někoho uhodil ze vzteku tak že by ho mohl zabít.Zavrávorala jsem těsně nad rohem skříně.Měla sem nateklou pusu a on ani neměl zájem mi pomoci a když jsem si šla do lednice pro zmražené maso tak po mě hodil ještě botu (šla jsem kolem naší ložnice).
Ráno jsem čekala že se omluví a já mu to dám pěkně sežrat a nic.Řval a nezdálo by se že by plakal kvuli tomu co se stalo,ale spíš vzteky že já se s toho nehroutím a nedělám scény.
Jsem provokatér.Přesto se bojim co bude dál.Nechci ho opustit ale bojim se že uvidí to že sem se nebránila a co když se to zvopákne.Co když mi udělá ještě něco horšího.Jak se mám chovat aby ho to mrzelo?
Omlouvám se pořád zvracim a i špatně mluvim a mám mžitky a to co chci napsat rázem zapomenu

jestli zvracíš a špatně mluvíš běž si k doktorovi at tě vyšetří .
A myslím ,že omluvit by jsi se měla ty .Manžela jsi pravděpodobně zatlačila tam ,kde se nikdy nechtěl ocitnout a podle mě bude vážně uvažovat o rozchodu ,protože si je určitě vědom ,že by ti mohl ublížit a to nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
22.11.10 15:57
pavlak5 píše:
Anonymní píše:
jestli zvracíš a špatně mluvíš běž si k doktorovi at tě vyšetří .
A myslím ,že omluvit by jsi se měla ty .Manžela jsi pravděpodobně zatlačila tam ,kde se nikdy nechtěl ocitnout a podle mě bude vážně uvažovat o rozchodu ,protože si je určitě vědom ,že by ti mohl ublížit a to nechce.
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
22.11.10 16:00

Ne, že by se mi tvá situace zamlouvala, ale myslím si, že tohle by udělal snad každej druhej chlap… Pokud někdo chlapa dokáže takhle vyprovokovat, tak si facku asi zaslouží.
Ten můj mi facku nikdy nedal, ale jednou mně vytočil tak, že jsem jí dalá já jemu :oops:
Pak se mi ještě omluvil… Já tě chápu, máš v hlavě zmatek, ale řešit to tak, že půjdeš honem rychle balit taky asi není to nejlepší.
Prostě vychladni a je to. Pak uvidíš, že přijdeš na víc pro i proti a nakonec, že to bylo vyrovnaný. Upřímně, já taky někdy hooooooooooooooooodně provokuju a obdivuju svýho přítele, že to vydržel :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
22.11.10 16:05

hlavně teď běž k doktorovi. a nezahrávej si s tím, protože úrazy hlavy opravdu nejsou legrace!!!! Navíc pokud máš mžitky a zvracíš, měla by si být pod kontrolou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
22.11.10 16:09

vidim to tak ako ostatne kocky, a jednu vyprovokovanu facku by som urcite nenazvala bitkou :roll:

tiez by som nechala situaciu vychladnut a potom to predebatovala.

bolo by ine, keby Ta udrel pastou, alebo opakovanie udieral, ale podla mna Ta chcel len proste umlcat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
22.11.10 16:14

Mělas jít k lékaři - otřes mozku máš více než pravděpodobně - potom na policii podat trestní oznámení.
S fyzickým násilím neradno si zahrávat. Je potřeba jednoznačně nekompromisně vytyčit hranici: toto ne. Potom je čas na diskuse a následné řešení situace, ale tvůj manžel by měl jasně vědět, že tohle se už nikdy v životě, za žádné situace nesmí zopakovat. A pokud ano, že to je konec vašeho vztahu.

Tak a teď si jdu dočíst diskusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
22.11.10 16:22

Koukám, že se tu sešlo pár potenciálních obětí domácího násilí :-)

pavlak5 píše:
no tipla bych že manžel se hodně dlouho držel a tvůj výstup byl poslední kapka kdy vybuchl.
Rozhodně to nevypadá ,že by ses stala obětí domácího násilí .Manžel sebe neomlouvá naopak se obvinuje a je mu ze sebe zle.(…)

Nevšimla jsem si v úvodním příspěvku, že by manžel litoval. Naopak ráno říkal, že by ji nejraději zbil znovu. Promiň, tohle není reakce někoho, kdo lituje svého činu. Dobře, i když uznám, že mu v noci ruply nervy, tak minimálně ráno by si měl být vědom toho, co udělal a sypat si popel na hlavu, ne brečet a vykřikovat, že by ji nejraději zbil znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
22.11.10 16:26
Aghata píše:
Koukám, že se tu sešlo pár potenciálních obětí domácího násilí :-)
pavlak5 píše:
no tipla bych že manžel se hodně dlouho držel a tvůj výstup byl poslední kapka kdy vybuchl.
Rozhodně to nevypadá ,že by ses stala obětí domácího násilí .Manžel sebe neomlouvá naopak se obvinuje a je mu ze sebe zle.(…)
Nevšimla jsem si v úvodním příspěvku, že by manžel litoval. Naopak ráno říkal, že by ji nejraději zbil znovu. Promiň, tohle není reakce někoho, kdo lituje svého činu. Dobře, i když uznám, že mu v noci ruply nervy, tak minimálně ráno by si měl být vědom toho, co udělal a sypat si popel na hlavu, ne brečet a vykřikovat, že by ji nejraději zbil znova.

Jojo, souhlasím…já taky dokážu provokovat, znám několik lidí, co mě taky dokáží vyprovokovat naprosto příšerně, ale že bych někomu rozdávala facky?? Proč bych je měla tedy přijímat?
Prostě se neovládl, ale to je jeho problém!!
A ještě řekl, že by tě zbil znova? Trapák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
22.11.10 16:27

Souhlasím s tím, že jsi ho vyprovokovala.
Ale už si nemyslím, že chování manžela je OK.
Těžko radit, nebyla jsem u toho, ale jestli je pravda, co vše po oné události říkal, v pořádku to není :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
22.11.10 16:36

Mě by jednou uhodil a byl by konec, odešla bych od něho. Protože jak uhodí jednou, tak si to určitě brzy zopakuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
22.11.10 16:39

Nečetla jsem odpovědi a zamyslím se až večer.
Možná to byl od manžela zkrat ............. no ale aby ráno brečel a říkal, že tě chce zmlátit znovu??? Se měl spíš omlouvat, ne?

Jasně, možná jsi to vyvolala................ ale stejně Tě neměl mlátit .............. nebo ráno hodně litovat svýh činu a ne se na tebe ještě vztekat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí