V noci mě zbil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
22.11.10 19:58

Martyk- naprosto souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.10 20:15

Ja se teda nestacim divit, kolik z vas se na zakladatelku vrha s tim, ze si to v podstate zaslouzi, protoze manzela provokovala…To myslite vazne ????
Ikdyby ho vytocila sebevic, tak nema absolutne pravo na ni vztahnout ruku! Porad jen aby se uklidnila a vychladla! No to by taky jednou nakrasne mohla vychladnout navzdy!
Zakladatelko, mela bys jit okamzite k dr. I ta hybnost a mravenceni muze souviset s tim otresem. Tohle neni sranda.

• Citovat
  • Upravit
22.11.10 20:27

Chlap nemá žádné právo na ženskou vstáhnout ruku. Kdyby to udělal můj muž už by mě doma neviděl. Já se bít nikdy nenechám. Zakladatelce přeju aby se to už nikdy neopakovalo, ale k doktorovi by jsi přece jen měla zajít, už pro jistotu a kvůli dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
22.11.10 20:29
Anonymní píše:
Ja se teda nestacim divit, kolik z vas se na zakladatelku vrha s tim, ze si to v podstate zaslouzi, protoze manzela provokovala…To myslite vazne ????
Ikdyby ho vytocila sebevic, tak nema absolutne pravo na ni vztahnout ruku! Porad jen aby se uklidnila a vychladla! No to by taky jednou nakrasne mohla vychladnout navzdy!
Zakladatelko, mela bys jit okamzite k dr. I ta hybnost a mravenceni muze souviset s tim otresem. Tohle neni sranda.

Já jsem taky docela v šoku, kolika tady maminám to připadá naprosto normální, že chlap, i když ho ženská sebevíc vyprovokuje, ji uhodí. Chudáček, on za to nemůže, že ji uhodil, vždyt ona ho vyprovokovala, že? I kdyby ženská tisíkrát provokovala, tak prostě se ten chlap musí umět ovládnout a nejlépe třeba odejít, ale nikdy uhodit. Začínám si myslet, že takové facky, jsou ve většině rodinách naprosto normální, podle vašich reakcí. Holky, vy to myslíte skutečně vážně, že je v pořádku, když se chlap neovládne a uhodí ženskou? Teda , teď už věřím tomu, že pro ženské jsou nejatraktivnější chlapi z vězení, kteří ve většině případech nejdou pro ránu daleko. Fakt nechápu, ale asi většina ženských touží po zlobivých chlapech, jak tvrdí ten náš známý sexuolog. No, má pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
22.11.10 20:35

Podle mýho facky ani násilí do vztahu nepatří. A jestli chce někdo takovou Itálii, kde lítají talíře i facky, tak teda nevím… já bych na to neměla a hlavně bych nechtěla, aby si moje děti myslely, že tohle je OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
22.11.10 20:39
karinka píše:
Anonymní píše:
Já jsem taky docela v šoku, kolika tady maminám to připadá naprosto normální, že chlap, i když ho ženská sebevíc vyprovokuje, ji uhodí. Chudáček, on za to nemůže, že ji uhodil, vždyt ona ho vyprovokovala, že? I kdyby ženská tisíkrát provokovala, tak prostě se ten chlap musí umět ovládnout a nejlépe třeba odejít, ale nikdy uhodit. Začínám si myslet, že takové facky, jsou ve většině rodinách naprosto normální, podle vašich reakcí. Holky, vy to myslíte skutečně vážně, že je v pořádku, když se chlap neovládne a uhodí ženskou? Teda , teď už věřím tomu, že pro ženské jsou nejatraktivnější chlapi z vězení, kteří ve většině případech nejdou pro ránu daleko. Fakt nechápu, ale asi většina ženských touží po zlobivých chlapech, jak tvrdí ten náš známý sexuolog. No, má pravdu

Já si nemyslím, že je to normální. Stát by se to nemělo, leč může. Proto taky nechápu rady typu, odejdi od něj. Zakladatelka psala, že měli 10 let vztah v pohodě, takže si myslím, že má třeba i pracovní problémy a ruply mu nervy.
Rozhodně se neztotožnuji s názorem, že si za to zakladatelka mohla sama. Ikdyby ho vyprovokovala sebevíc, chlap nemá právo ženu uhodit. Proto bych si s ním o tom promluvila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
22.11.10 20:41

pisem za seba- u nas nasilie nevladne, ked vidim, ze ma chlap nervy, otocim sa a odidem. ked sa ukludni, tak si to vyrozpravame.

ale chlap nie je ziadna vyssia bytost. ked niekto provokuje a provokuje, tak proste niekedy tie nervy rupnu.
niekedy je tazke odhadnut silu uderu.
keby jej chcel ublizit, tak da pastou, nie dlanou.

z mojho pohladu islo o vypatu situaciu. keby zena vrazila chlapovi, tak je to ok? len kvoli tomu, ze je slabsia?

to je kravina. kazdy robime chyby.

facka sa dava, ked je druhy v afekte, aj detom (aspon poniektori to presadzuju), takze ja skutocne nechapem, co tolko riesite.

keby na mna niekto jacal, tak mi jednu vraz, tak by som teda musela nabrat velmi vela sebaovladania, aby som to skutocne neurobila, vola sa to, ze hecovanie. :wink:
kto chce kam, pomozme mu tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
22.11.10 20:45

Nedovedu si představit fackovat chlapa, tak ani nechápu, proč by mi facku měl dát. I když je fakt, že my se v tomhle nehecujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
22.11.10 20:48
soldi píše:
pisem za seba- u nas nasilie nevladne, ked vidim, ze ma chlap nervy, otocim sa a odidem. ked sa ukludni, tak si to vyrozpravame.

ale chlap nie je ziadna vyssia bytost. ked niekto provokuje a provokuje, tak proste niekedy tie nervy rupnu.

z mojho pohladu islo o vypatu situaciu. keby zena vrazila chlapovi, tak je to ok? len kvoli tomu, ze je slabsia?

facka sa dava, ked je druhy v afekte, aj detom (aspon poniektori to presadzuju), takze ja skutocne nechapem, co tolko riesite.

keby na mna niekto jacal, tak mi jednu vraz, tak by som teda musela nabrat velmi vela sebaovladania, aby som to skutocne neurobila, vola sa to, ze hecovanie. :wink:
kto chce kam, pomozme mu tam.

Soldi, já bych třeba manželovi nikdy nevrazila, tak jako on by nevrazil mně. Aspon si to teda myslím, za 12 let, co jsme spolu, jsme zatím žádnou velkou hádku neměli. Hodně si sebe vážíme a nejsme ani jeden horká hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
22.11.10 20:52
soldi píše:

kto chce kam, pomozme mu tam.

Soldi, tady dal ale facku ženě chlap, nikoliv naopak, takže ted tady řešíme konkrétní situaci. Je naprostý nesmysl porovnávat to, když facku dá žena chlapovi. Je minimum chlapů. kteří se (pokud jim žena dá facku) této ženy pak bojí. Já nevím, jak to napsat, aby jste mě pochopili, ale já si myslím, že silnější by neměl ubližovat slabším, at ho sebevíc provokuje. Soldi, kolik chlapů se nechá mlátit? Já si myslím, že je to minimum. Pár ojedinělých případů, kdy se jedná o velmi slabé povahy.Zkrátka, pokud se něco řeší fackami, tak to rozhodně není normální, jak tady většina tvrdíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
22.11.10 20:55

Soldi - ty pořád píšeš: „A co ta ženská, ta může chlapovi vrazit?“ To tu ale nikdo neprobírá a ani neschvaluje. Manžela nebiju a nechápu, proč by měl on mě.

Byla bych ochotná tuto věc vyřešit a s manželem zůstat. Právě pro ty dobré roky, co byly. Ale stala se dost vážná věc. A ano hecovat ho neměla, ale manžel dal sakra šlupku, když jí bolí hlava, brní prsty. To si děláš legraci, že když nedal pěst, ublížít nechtěl. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
22.11.10 21:00

aladina, derida, karinka,

ja to pisem ako priklad, ze aj zena vrazi chlapovi, ze to proste nebolo robene s umyslom ublizit, ale v afekte.

nemyslim si, ze to bolo spravne, ani ze je to normalne, ani ze to treba tolerovat, ale jednoducho je chyba na oboch stranach.

ked vidim, ze ma niekto nervy, tak ho nebudem predsa dalej hecovat.
a na strane druhej, dospely clovek, by sa mal vediet ovladat.

ja neviem, co je za tym. mozno mal fakt zly den, mozno ho nieco trapilo, urcite tam zohralo rolu viac faktorov, ktore my a mozno ani sama zakladatelka nepozna.
a pre toto, by som si nikdy v zivote nedovolila jej napisat, chod od neho prec, udaj ho, a podobne.

nikto z nas nevie, ako by sa zachoval v skratovej situacii, pokial v nej skutocne nie je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
22.11.10 21:02
soldi píše:
aladina, derida, karinka,

ja to pisem ako priklad, ze aj zena vrazi chlapovi, ze to proste nebolo robene s umyslom ublizit, ale v afekte.

nemyslim si, ze to bolo spravne, ani ze je to normalne, ani ze to treba tolerovat, ale jednoducho je chyba na oboch stranach.

ked vidim, ze ma niekto nervy, tak ho nebudem predsa dalej hecovat.
a na strane druhej, dospely clovek, by sa mal vediet ovladat.

ja neviem, co je za tym. mozno mal fakt zly den, mozno ho nieco trapilo, urcite tam zohralo rolu viac faktorov, ktore my a mozno ani sama zakladatelka nepozna.
a pre toto, by som si nikdy v zivote nedovolila jej napisat, chod od neho prec, udaj ho, a podobne.

nikto z nas nevie, ako by sa zachoval v skratovej situacii, pokial v nej skutocne nie je.
:palec: souhlas
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
22.11.10 21:11

Nikdy to není OK dát facku, ani ženská chlapovi. Emancipace je emancipace a jestliže automaticky je nepřípustné, že chlap si to nesmí dovolit, tak jasně že né i žena.

Občas jsem měla pocit, že zakladatelka má hysterické sklony a je dost dominantní na to, že ryla, ryla až jí dostala..
Jak je to doopravdy samozřejmě nevím.
Jen některé hlášky mě docela pobavily - mi příjde že si to docela užívá, že dostala, páč mu to může dát sežrat ( její slova, prosím)..Takže může mít opět navrh, opět může být dominantní z pozice oběti, z pozice mě bylo ublíženo, ty jsi ten zlý…
Manžel je možná dost naštvaný kam se to vlastně dostal. Jistě né do pozice, v které se našel..A je pochopitelné, že je naštavaný na ní, protože cítí, že je to i její vinna. Udělal něco co může mít na dosmrti na talíři, nadosmrti může poslouchat jak je špatný a nadosmrti to na něj může kdykoli vytáhnout.
Neobhajuji nikoho. Násilí není dobré.
Ale tento vztah mi připadá jako klasické soutěžení o to, kdo velí, kdo má navrh - a to nikdy nefunguje.Nikdy.

Ještě jsem nepochopila - zakladatelka psala, že dostala poprvé a byla z toho vykulená, ale dále pak psala, že jí několikrát ublížil - myslí tím fyzicky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.10 21:12

Dfgsdfgsdfbvb

Příspěvek upraven 11.07.25 v 18:54

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie