Vadí mi můj přítel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7478
8.1.18 23:06
@Anonymní píše:
Dneska po práci šel za kámošem. Prisel v 8,sklízel nádobí, u toho mlátil jak šílený, tak sem mu řekla, co tříska. Hned byl dotčeny, že mi pomahal.No chvilku mluvil o kámošovi, :mrgreen:,něco snědl a sel spát. No asi 30minut jsme byly spolu a už mě to deprimovalo. Koukala sem na něj a hlavou mi bezelo, jak my dva jsme se vůbec mohly dát dohromady, milovat se a ještě mít spolu dítě. Jenze to co sem na něm milovala, teď nesnáším +ty jeho řeči do toho.Ja sem věčně unavena z kolotoče práce, domácnost, péče o syna.Syn je často nemocný, takže to mi též nepřidá, je to vyčerpávající řešit furt kašel, zvracení, průjmy. Sem mu kolikrát říkala ať si to zkusí být jednou s ním doma.

To nechapu, chodis do prace a on hodnoti, jak stihnes uklidit, nez z ni prijde on, ze mas cca hodinu naskok? A nestoji zato, venovat se i diteti, ktere cely den nevidis, nez se vrhat na uklid? :think: Takze je tvoje povinost udrzovat poradek, pouze tvoje? A dalsi vec - je nejaky duvod, proc by si to tedy v dobe nemoci ditete nemohl zkusit, byt s nim? Mas zamestnani, potrebujes tam, beres si paragraf ty a nazdar…a po prichodu uz vis, co mas delat. Dostatecne hodnotit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.18 23:09
@růžový achát píše:
Ahoj,, co přesně jsi na tom člověku milovala, když se zamyslíš pár let zpět?

Milovala sem na něm to jak byl komunikativní, společenský, uměl lidí zaujmout. Milovala sem jeho charakter, upřímnost, to že sem věděla co od něj čekat. Vedela sem že, by kvůli mě bojoval s celým světem, kdyby bylo potřeba. Vse bylo perfektní. Ted třeba ta je komunikativnost zůstala jen co se týče banalit.Ale aby se rozpovídal co mu na mě vadí atd.To nemá slov.Pry je spokojený. Ted už mi nelichotivé, že je známý ve městě. Spíš mě vytáčí když za 10minut na náměstí pozdraví 5lidi :mrgreen:.Vše se přeji prostě. Jsou to hlouposti, kolikrát se tomu i zasměju, když mi dojde že penim nad něčím, co sem na něm dřív zrala.Driv mi přišel zábavný, lidi ho rádi poslouchají jak on něco vypráví a prožívá to.Me se to líbilo, teď mě to vytáčí. Kolikrat mu řeknu, ať to tak neprožívá. Zkratka kyselo je moc kyselé.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.1.18 23:12

@anupati Takhle on má ty řeči o úklidu většinou, když sem doma s malým na OCR.To mu ale řeknu, že sem doma kvůli malému, ne kvůli leštění stolu.To zas já se nedám :mrgreen:.Ale pak máme tichou domácnost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.1.18 23:15

@anupati Jednou byl s malým, když sem byla v nemocnici.Mel uklizeno, uvařeno zvládnul to.Ale už se těšil do práce :mrgreen:.Ale nepřizná, že měl co delat.On právě je názoru, že malý potřebuje mámu, když je marod a že on víc vydělává, tak sem doma já.

• Citovat
  • Upravit
7478
8.1.18 23:18
@Anonymní píše:
@anupati Takhle on má ty řeči o úklidu většinou, když sem doma s malým na OCR.To mu ale řeknu, že sem doma kvůli malému, ne kvůli leštění stolu.To zas já se nedám :mrgreen:.Ale pak máme tichou domácnost.

Ja tohle fakt nechapu a pritom vim, ze to existuje :lol: Ale drzet nonstop naklizeny prostor, kde se celodenne pohybujes, je boj s vetrnymi mlyny :nevim: Ja to ted na materske mam porad, dve deti a do tohomi jezdi jeste dve deti z manzelova prvniho manzelstvi, na pomerne maly prostor. Obcas si rikam, jestli vubec ma cenu vysavat, kdyz to odpoledne nepujde poznat, hracky jdou uklidit jen kdyz nejmensi spi po obede a vydrzi to do doby, nez se probudi atd.atd.Cely.den dokola, plny marne prace, ale zkus to nedelat, bych neprosla z bytu ven :roll: A kdyby do toho prisel manzel a jeste mel.reci,no to nevim nevim, jak by dopadlo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
8.1.18 23:24

Jo a jeste 4 lete dite uz to zvladne i s tatou, kdyby me to financne nepolozilo, tak bych jednou mensi vydelek ozelela, pripadne to resila dovolenou, nahradnim volnem apod.,dle vasich moznosti. Presne proto, aby si to zkusil. A i bych to tak rekla.
Edit:Jsem to nejak spatne precetla poprve, ted docitam, ze uz to probehlo a neuznal.Tak bych asi trvala na tom, ze nejsem sluzka, brz dalsiho rozebirani a urcite bych se nenechala dotlacit do toho, co ty.Zr piglujes, protoze ma prijit.

Příspěvek upraven 08.01.18 v 23:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.18 23:27

@anupati Právě,začnu na jedné straně uklízet a můžu jet hned z druhé. Vecne malý něco vylije, zapatla, vysype..Furt se může uklízet. Ja většinou vše sklizim nezbude malý spát. To mi vyhovuje. Pak už to vydrží až do rána uklizené. Na to bylo ideální když měl chlap odpolední. Ted dela jen raní a je to na nic.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.1.18 23:30

Divné je že na mateřské mi pomáhal, kolikrát řekl, že ví že toho mám moc.Ja šla s kočárem na procházku, on o víkendu vysaval, utirala prach, uvařil. Ted mám práci a vše co na mateřské na starost a pomůže minimálně, ještě remcá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.1.18 23:32

To by chtěl ještě další dítě. Ja též chtěla, ale momentálně mě to akorát děsí.

• Citovat
  • Upravit
Phenomene
8.1.18 23:32
@Anonymní píše:
Divné je že na mateřské mi pomáhal, kolikrát řekl, že ví že toho mám moc.Ja šla s kočárem na procházku, on o víkendu vysaval, utirala prach, uvařil. Ted mám práci a vše co na mateřské na starost a pomůže minimálně, ještě remcá.

Hele miris k rozchodu. Takze zkus jeden krok. Udelejte si stridavou peci tyden/tyden. Proste mu to nech na krku, sbal se a zmiz. A on at zmizi kdyz bude tvuj tyden.

Po 2 mesicich vyhodnotite.

• Citovat
  • Upravit
53518
8.1.18 23:33
@Anonymní píše:
Milovala sem na něm to jak byl komunikativní, společenský, uměl lidí zaujmout. Milovala sem jeho charakter, upřímnost, to že sem věděla co od něj čekat. Vedela sem že, by kvůli mě bojoval s celým světem, kdyby bylo potřeba. Vse bylo perfektní. Ted třeba ta je komunikativnost zůstala jen co se týče banalit.Ale aby se rozpovídal co mu na mě vadí atd.To nemá slov.Pry je spokojený. Ted už mi nelichotivé, že je známý ve městě. Spíš mě vytáčí když za 10minut na náměstí pozdraví 5lidi :mrgreen:.Vše se přeji prostě. Jsou to hlouposti, kolikrát se tomu i zasměju, když mi dojde že penim nad něčím, co sem na něm dřív zrala.Driv mi přišel zábavný, lidi ho rádi poslouchají jak on něco vypráví a prožívá to.Me se to líbilo, teď mě to vytáčí. Kolikrat mu řeknu, ať to tak neprožívá. Zkratka kyselo je moc kyselé.

Máš ponorku. Nemůžeš odjet s kámoškou na wellness? Aby párkrát poleštil stůl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
8.1.18 23:33
@Anonymní píše:
@anupati Právě,začnu na jedné straně uklízet a můžu jet hned z druhé. Vecne malý něco vylije, zapatla, vysype..Furt se může uklízet. Ja většinou vše sklizim nezbude malý spát. To mi vyhovuje. Pak už to vydrží až do rána uklizené. Na to bylo ideální když měl chlap odpolední. Ted dela jen raní a je to na nic.

No hele, ty musis zmenit totalne svuj pristup. Ja bych na to proste nepristoupila, i za cenu toho, ze pujdeme od sebe :nevim: Ty jsi opravdu v roli sluzky, mentalne, kdyz uklizis jen proto, aby nebyly reci.Ja se nedivim, ze z toho pak. graduje averze.Ja.bych se ani nehadala, proste bych rekla treba na Neni vylesteny stul - Neni.Proc ma maly vsude hracky? Protoze je. pouziva. A vubec bych se nehnala do okamzite napravy. A rozhodne doporucuju poradnu. Nejdriv treba pro tebe a pak prizves partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
8.1.18 23:38
@Anonymní píše:
To by chtěl ještě další dítě. Ja též chtěla, ale momentálně mě to akorát děsí.

V tvem rozpolozeni a jak to popisujes doma…nedoporucuji. A ze na materske pomahal…to je zvlastni.Ze by se bal starosti o mimino, tak radej pomohl…Nebo se zmenilo neco u nej vuci tobe, citove :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.18 23:49
@anupati píše:
V tvem rozpolozeni a jak to popisujes doma…nedoporucuji. A ze na materske pomahal…to je zvlastni.Ze by se bal starosti o mimino, tak radej pomohl…Nebo se zmenilo neco u nej vuci tobe, citove :think:

Sem si jistá, že něco se u něj změnilo, co se citu ke mě tyce, přesně jak píšeš. Na to sem se ho několikrát ptala.Neni schopný mi říct, proč a co se v něm zlomilo, změnilo. Prave to též nechápu, že mi na mateřské dost pomáhal a měl i radost z toho, že mi pomáhal. Ted když ke všemu mám ještě práci, tak nepomáhá a ještě kritizuje. Pochopila bych kdyby na materskeel výhrady, že nestíhám atd.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.1.18 23:51

No dítě nepřipadá v úvahu. To sem mu též řekla a zase sem ta nejhorší.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky