Vadí mi můj přítel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80186
9.1.18 17:11
@růžový achát píše:
@inkakřivák konkrétně i v tom, že muži více chlastají.

No tak na tohle bych krk nevsadila. Mám takový pocit, že momentálně už je dotáhly a tlačí se na první pozici. Zejména v utajeném chlastání pěkně samy doma, a to je ještě víc nebezpečné. Tvrdí to odborníci a ti asi nemelou nesmysly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80186
9.1.18 17:13
@Venetia píše:
to ano, jenže komentáře, že jednou jsou brambory moc malé a měkké a příšte zase moc velké a tvrdé… to je buzerace

Anebo je to pravda, třeba je má fakt blbě uvařené. Má říci manželovi, že je bude vařit on, aby viděla, jak mají být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
9.1.18 17:17
@inkakřivák píše:
Anebo je to pravda, třeba je má fakt blbě uvařené. Má říci manželovi, že je bude vařit on, aby viděla, jak mají být.

Jsem toho názoru, že i kdyby měla, tak tohle ne. Navíc on neříkal že byly rozvařené nebo nedovařené, mluvil o velikosti kusů.

Kritizovat umí každý. Když se mu to nelíbí, měl vařit sám. Já partnerovi plody jeho práce nekritizuju, a to samé očekávám od něj.

On si evidentně hledá záminky, čím ji protentokrát potrápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80186
9.1.18 17:20

NO však - má mu říct, že bude vařit on. Ale kdoví - jednou jsou malé a měkké, jednou velké a tvrdé - tedy jasně blbě uvařené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
9.1.18 19:59
@WontTell píše:
Směšný je hlavně dělat ciráty s pivem a ještě se tím chlubit, jak máš jako vychovanýho manžela. :potlesk:

Hele, mysli si, co chces, na to samozrejme pravo mas a to ti neodepiram, ale proste si me prispevky bral moc utazene za vlasy. Ja kdyz ty prispevky psala, tak jsem to myslela i lehce s nadsazkou, ale je pravda, ze jsem uz jako mlada holka proste byla zvykla si problemy a nedorozumeni resit hned a na rovinu a to byl i zaklad toho, vubec uvazovat o manzelstvi. Partneri si proste musi sednout a brat na potreby druheho urcite ohledy. Pokud si nebudem rozumet, nema cenu, aby zustaval a pak tedy ano, at jde. Jo a s tim pivem, to se vubec nerozciluj. Podle me proste pivo doma nema co delat, kdyz mam doma deti, neni to zrovna dobry zaklad pro jejich vychovu a z toho ja vychazela. (silvestr a narozeniny nepocitam). Za to na zahrade treba ani nepipnu, kdyz si ho nekdo da, ale ja ho proste domu manzelovi tahat nebudu no. A na tom se nezmenilo ani dnes nic, i kdyz take hodne slavime atd.. Pravda je ale, ze kazdy zije jinak, ma o zivote jine predstavy a podle toho se zarizuje.
Jinak, nic ve zlem, proste mame jine priority a urcite se me nebude libit, jak treba zijes ty a nebo zase opačně se tobe nebude libit, jak ziju ja. O tom to ale je. Kazdy podle sveho gusta. Ja byt zakladatelkou, opravdu bych si to chovani jejiho partnera nenechala libit. Jsem zenska, co se ozve, ale muj muz take. Nemysli si, ze je to uslapla backora. Proste se doplnujem a po tolika letech clovek i toho druheho zna jak hodinky. Vychazim samozrejme z toho, ze jsem jeji psany text pochopila tak, jak byl myšlen, jelikoz to nekdy dost zavádí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106666
9.1.18 20:12
@inkakřivák píše:
Anebo je to pravda, třeba je má fakt blbě uvařené. Má říci manželovi, že je bude vařit on, aby viděla, jak mají být.

to muze…ale pochybuju, ze by neco uvaril

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
9.1.18 22:16
@berďana píše:
Hele, mysli si, co chces, na to samozrejme pravo mas a to ti neodepiram, ale proste si me prispevky bral moc utazene za vlasy. Ja kdyz ty prispevky psala, tak jsem to myslela i lehce s nadsazkou, ale je pravda, ze jsem uz jako mlada holka proste byla zvykla si problemy a nedorozumeni resit hned a na rovinu a to byl i zaklad toho, vubec uvazovat o manzelstvi. Partneri si proste musi sednout a brat na potreby druheho urcite ohledy. Pokud si nebudem rozumet, nema cenu, aby zustaval a pak tedy ano, at jde. Jo a s tim pivem, to se vubec nerozciluj. Podle me proste pivo doma nema co delat, kdyz mam doma deti, neni to zrovna dobry zaklad pro jejich vychovu a z toho ja vychazela. (silvestr a narozeniny nepocitam). Za to na zahrade treba ani nepipnu, kdyz si ho nekdo da, ale ja ho proste domu manzelovi tahat nebudu no. A na tom se nezmenilo ani dnes nic, i kdyz take hodne slavime atd.. Pravda je ale, ze kazdy zije jinak, ma o zivote jine predstavy a podle toho se zarizuje.
Jinak, nic ve zlem, proste mame jine priority a urcite se me nebude libit, jak treba zijes ty a nebo zase opačně se tobe nebude libit, jak ziju ja. O tom to ale je. Kazdy podle sveho gusta. Ja byt zakladatelkou, opravdu bych si to chovani jejiho partnera nenechala libit. Jsem zenska, co se ozve, ale muj muz take. Nemysli si, ze je to uslapla backora. Proste se doplnujem a po tolika letech clovek i toho druheho zna jak hodinky. Vychazim samozrejme z toho, ze jsem jeji psany text pochopila tak, jak byl myšlen, jelikoz to nekdy dost zavádí. :mavam:

No vidíš, to už zní rozumněji… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80186
10.1.18 09:38

Pokud jsem pochopila, tak zakladatelka taky není žádný ušlápnutý chudák a umí se ozvat.
Já jenom nepobírám to, jak píše, že přítel pomáhal a pak najednou přestal. To se mi prostě nezdá. Asi začal přestávat postupně a prošlo to. takové vaření žáby, jo? měla se jednoduše ozvat včas. Anebo jinak - jsou věci, které si lidé mají vyjasnit včas. Tohle jo a tohle ne. A taky se dívat, jak to chodí u partnerových rodičů. At chceme nebo ne, tak jsme otisky svých rodin. Tak to prostě je. Takže pokud on má otce lemru línou, dalo se čekat, že to tak dopadne u něj též, bez ohledu na to, co slibuje. A pak už je jen na té ženě, zda se s tím popere a bude bojovat, anebo se na to vykašle a odejde. A abych se vrátila na začátek, tak si myslím, že zakladatelka prostě odejít chce. A možná, možná, ted ty chyby u partnera vidí hodně, protože v zaměstnání vidí někoho, kde je jiný. I to může být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.18 11:31

@inkakřivák Jeho otec byl prý starostlivý a o své syny se staral hlavně on, matka jeho je nepořádná a taková ta typická putka zakriknuta. Coz já nejsem ani omylem. Jinak vím jen z vyprávění jaký byl jeho otec. Umřel, když jsme spolu chodily 14dni, takže sem jej ani nepoznala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky