Vadí mi můj přítel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1163
9.1.18 08:48
@WontTell píše:
Prostě ho dostrkala a domanipulovala do pozice, kde jí to vyhovuje a ted se to snaží rádoby inteligentně podat. Prej „Bud ja a deti, nebo odejdeme. A bylo to.“ :poblion:

No jiste. A co jsi cekal? Ze se budeme spolu trapit a stekat se? Muj muz je svobodnej clovek. Ja mu neprikazuju. Ale hned na zacatku jsme si ujasnili, s cim dokazu zit a s cim ne. Stejne jako muj muz to rekl me. Tobe pouze vadi, ze jsem sebevedoma zena, ktera si rekne, co chce. Tod vse. Ja bych treba manzelovi ani pivo domu nenesla. No a co? Jsem kvuli tomu spatna? Neee! Jen jsem toho nazoru ze pokud chces treba pit, dones si to sam :jazyk:. To jen tak z kraje jako priklad. Ja si s manzelem bajecne rozumim, doplnujeme se na vzajem, ale nesnesla bych, aby mi nekde nechaval hozeny treba ponozky a ja je po nem musela uklizet. Ja jsem jeho zena a ne sluzka, tudiz vse hezky na pul a to ti asi nevoni. Ale delej si to v tvem zivote jak chces, me je to preci fuk :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
9.1.18 08:48
@anupati píše:
Jo, to mas pravdu.Ale ona by musela umet nebrat to osobne, nenechat se deptat. Nemit to jen jako pozu :nevim:

Jo, dobře se to radí, ale hůř se to udělá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
9.1.18 08:56

@Myssicka A ty jsi s ním před svatbou nebydlela? Protože tam se docela pozná, jestli je pro chlapa pod úroveň vytírat podlahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
9.1.18 08:59

@anupati
Me toto sl8vni spojeni tedy nedela problem protoze ho neberu tak poručnicky. Z urcite stranky je mysleno i jako legrace, z urcite stranky zase ne. Ja jsem dost komplikovanej clovek a mam na zivot sve pozadavky, bez kterych to proste u me nejde. Asi tim to bude. r Respektuji ale meho manzela, jsme strasne dobry pár, ale jsem presvedcena opravdu o tom, ze toho jde docilit pouze kdyz se partneri ve vsem domluvi a podpori. Vymluvy neberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
@berďana píše:
No jiste. A co jsi cekal? Ze se budeme spolu trapit a stekat se? Muj muz je svobodnej clovek. Ja mu neprikazuju. Ale hned na zacatku jsme si ujasnili, s cim dokazu zit a s cim ne. Stejne jako muj muz to rekl me. Tobe pouze vadi, ze jsem sebevedoma zena, ktera si rekne, co chce. Tod vse. Ja bych treba manzelovi ani pivo domu nenesla. No a co? Jsem kvuli tomu spatna? Neee! Jen jsem toho nazoru ze pokud chces treba pit, dones si to sam :jazyk:. To jen tak z kraje jako priklad. Ja si s manzelem bajecne rozumim, doplnujeme se na vzajem, ale nesnesla bych, aby mi nekde nechaval hozeny treba ponozky a ja je po nem musela uklizet. Ja jsem jeho zena a ne sluzka, tudiz vse hezky na pul a to ti asi nevoni. Ale delej si to v tvem zivote jak chces, me je to preci fuk :jazyk:

Od člověka, co se prezentuje jako ty, přesně tohle. To s tím pivem je stejná blbost, jako kdybych odmítal manželce koupit vložky nebo třeba její oblíbený časopis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
@Anonymní píše:
On pro ten vztah nic neudělá. Tvrdi ze chodí do práce, stará se a prý co chci víc, když jiní ani nemají. On se chová jak ignorant, on ať se mění. Uz sem zkoušela jít do útoku a nic nedělat, nebo mu říct vem si hadr a jet, když se ti nelíbí to a to.Me pokaždé akorát bolí žaludek, jelikož j pak protivný a nakonec hadr veme a ještě mě, řekne že sem neschopná a lina.Vse otočí proti mě.

Já teda nečetla celou diskuzi, ale chápu to dobře, že celá domácnosti více méně visí na tobě včetně péče o syna a on jen kritizuje? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
9.1.18 09:03
@WontTell píše:
Od člověka, co se prezentuje jako ty, přesně tohle. To s tím pivem je stejná blbost, jako kdybych odmítal manželce koupit vložky nebo třeba její oblíbený časopis.

Ale prosimte. To je mi tedy divnej poměr. Ja tu o alkoholu a ty prijdes s vlozkama nebo časakem. Nebud směšnej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
9.1.18 09:04
@EmmaAnna píše:
Já teda nečetla celou diskuzi, ale chápu to dobře, že celá domácnosti více méně visí na tobě včetně péče o syna a on jen kritizuje? 8o

Presne tak to je. Vsechno dela ona. Strasnej zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
9.1.18 09:10

@berďana Čtu zpětně, že dřív se o domácnost podělili. Takže jsou asi oba někde jinde. To pak leda poradna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
9.1.18 09:12

@EmmaAnna
Jo kdyz meli to mimčo. Myslim psala neco ze do 3 let ditete a pak skoncil. Takovyho ja bych hnala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
9.1.18 09:12
@anupati píše:
Tak zrovna ty prikady, co uvadis…zrovna nevyznivaji jako peklo. Treb koreni resime taky, nekdy se primo navzajem zeptame, co jeste pridat..A bramory..tak nevim, strasne zalezi JAK to rekl.Ja jsem treb manzela pripominky brala jako rady a dost jsem jich prejala. Kazdopadne, kdyz mam nekdy pocit, ze me poucuje a nelibi se mi to, tak se ozvu.

No jenomže je dost rozdíl radit se v průběhu vaření, nebo když chlap nevařil, ale při jídle ex post jídlo jen zkritizuje..
Mně by teda taky vadilo, že tohle a támhleto se mělo udělat radši jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
9.1.18 09:13

@berďana Takže to umí a prudit začal až teď :nevim: Když mají dítě, stojí za to na tom ještě zamakat. Já teda tipuju milenku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
9.1.18 09:15

Já půjdu asi proti proudu, ale tím stylem jaký o něm mluvíš, to že ho nemužeš ani cítit, to že ho ty napomínáš, když dělá, to co dělal dřív a teď jsi na to alergická.. Taky bych se k tobě nechovala hezky. :nevim: Už jenom jak o něm píšeš, tak úplně vidím, jak hůř se k němu ještě chováš, a myslím, že ten výsledek pramení z Vás obou, ale bůh ví, kdo to začal (možná oba zároveň). Ono je to dost na člověku poznat, když mu ten druhý leze na nervy, a tak moc jak on leze tobě to je cítit i před ten monitor..pak si nedokážu představit jak to bere on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
9.1.18 09:17

@EmmaAnna
Tak to nevim, to s tou molenkou. Ja si spis myslim ze panicek si to zaridil pohodlně a nechava se rad obskakovat od ženský. asi si hraje na ten typ : ja tarzan a ty skakej :lol:. I takove jsem zazila. U kamaradek. A pak brecely jak maji tezkej zivot. Taky měly. Proto radim, hezky narovinu mu vysvetlit, jak daleko smi on zajit, jinak at jde a stara se sam o sebe. Ona neni jeho sluzka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sturnus_vulgaris
9.1.18 09:20

@Barbucha3 To je určitě pravda, že to (přinejmenším v této fázi) bude oboustranné. Těžko ale říct, kdo si začal, my to tady na fóru nevyřešíme, když neslyšíme druhou stranu (a konec konců, píše sem ona, ne on). Ideální řešení by proto bylo, kdyby si oba vyslechl někdo nestranný, třeba ten poradce. Otázka ovšem je, zda by chlap byl ochotný do nějaké poradny vůbec jít; mám zkušenost, že obvykle chlapi nikam chodit nechtějí, ledaže je už právě moc pozdě a není fakticky co zachraňovat. Každopádně, zakladatelka diskuze to může zkusit aspoň navrhnout, aby teda měla čisté svědomí, že udělala maximum.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky