Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Tak překvapení jsou, to se zeptaji, zda nejdou brzo… Já řeknu, že jdou a to je tak všechno
Bych jim řekla, že příště ať přijedou odpoledne.
@Netopirek píše:
Bych jim řekla, že příště ať přijedou odpoledne.
Jo, to tady navrhovalo více lidí, a když jsem se nad tím zamyslela, tak odpoledne je to takové normální, taky nikam nechodím na návštěvu dopoledne, to jedině, když jsem byla na rodičovské a měly jsme třeba sraz s jinými maminkami, ale k běžným lidem vždy až odpoledne, tak to tak teď taky navrhnu..
@Anonymní píše:
Chápu, že je těch příspěvku hodně, tak není problém zopakovat.. Jsou to rodiče od bývalého partnera a jezdí dvakrát měsíčně
Děkuji. Máš pravdu, je to fakt brzy a šlo by mi to na nervy i u vlastních rodičů.
@Anonymní píše:
Jo, to tady navrhovalo více lidí, a když jsem se nad tím zamyslela, tak odpoledne je to takové normální, taky nikam nechodím na návštěvu dopoledne, to jedině, když jsem byla na rodičovské a měly jsme třeba sraz s jinými maminkami, ale k běžným lidem vždy až odpoledne, tak to tak teď taky navrhnu..
Nenavrhuj a řekni to jako hotovou věc - přijeďte až ve 14 hod, dříve nemáme čas. Když budou smlouvat a chtít přijet dopoledne, tak jim rovnou řekni, že ne, protože si nedají říct a jezdí moc brzy, kdy chcete ještě spát.
@Věčně naštvaná píše:
Nenavrhuj a řekni to jako hotovou věc - přijeďte až ve 14 hod, dříve nemáme čas. Když budou smlouvat a chtít přijet dopoledne, tak jim rovnou řekni, že ne, protože si nedají říct a jezdí moc brzy, kdy chcete ještě spát.
Raději řeknu v 16, protoze když řeknu ve 14 a přijedou zase dřív, tak akorát budu chystat oběd a nebudu toho mít pro všechny dost..
@Anonymní píše:
Ahoj, jak byste vnímali návštěvu vzdálenější rodiny, např. v sobotu v 8 hodin ráno?
My si chceme většinou přes víkend přispat, takze v 8 jsme ještě v posteli, ještě bychom i spali, v pyzamech, bez ranní hygieny či snídaně a najednou je návštěva tady..
Domluva je vždy mezi 9 a 10..
Tak když řeknu návštěvě at přijdou třeba na 10hod tak čekám že to budou akceptovat!!pokud ne budu naštvaná. Coz se mi tedy už několikrát stalo! ![]()
Tak já to chápu tak, že se chtějí věnovat dětem místo syna, který se ně vykašlal. Možná to berou i jako nějakou formu pomoci tobě.
Asi bych jim řekla, že příště ať se naobědvají a teprve vyrazí, že už na dopoledne něco máš…
@vendulaaa píše:
Tak já to chápu tak, že se chtějí věnovat dětem místo syna, který se ně vykašlal. Možná to berou i jako nějakou formu pomoci tobě.
Asi bych jim řekla, že příště ať se naobědvají a teprve vyrazí, že už na dopoledne něco máš…
Ne až se naobedvaji, ale přesný čas. Oni se taky můžou naobědvat v 11 a ve 12 tam být.
asi by se nedozvonili
O víkendu návštěva až odpoledne. Celkově jsem nikdy nebyla na návštěvě dopoledne. Buď je víkend a návštěvu zveme odpoledne kvůli přípravě (tj. dopolko upéct, připravit pohoštění) nebo je pracovní den, takže to ani dřív nejde ![]()
@ZustanSeMnou píše:
Podle mě se to tady zbytečně hroti.Tak jezdí v 8 no.
Byla bych ráda za zájem o vnoučata.
A neřešila to, že musím vstát v sobotu v 7:30
tak jsi asi skrivan, většina lidi si chce o víkendu přispat, pokud nedělají na směny.
Skřivan nejsem, do práce musím vstávat v 6..šílený.. /
Ale tohle řešení zda přijdou místo místo 9 v 8 mi prostě přijde hodně divné a zbytečné, přijet v 8 už není extrémně brzy..a.jde přece o vnoučata…
@ZustanSeMnou píše:
@VenetiaSkřivan nejsem, do práce musím vstávat v 6..šílený.. /
Ale tohle řešení zda přijdou místo místo 9 v 8 mi prostě přijde hodně divné a zbytečné, přijet v 8 už není extrémně brzy..a.jde přece o vnoučata…
Jenze tohle ma kazdy jinak.
Nam se treba sem tam povede protahnout spani cca do 10, takze vsechny babicky maji zakaz volat driv (obecne, preventivne). Nastesti to dodrzujou
.
@ZustanSeMnou píše:
tak pokud si to paní domu z jakéhokoliv důvodu nepřeje, je to hodně odrzlý se k někomu nutit brzo ráno.
V 6 šílený jo? To snad vstává většina národa dřív, když od 6 pracují. A je spousta profesí, kde jsou vzhůru od 3 - to je pro mě šílený.
@ZustanSeMnou píše:
Každou druhou sobotu vstávat brzy, když paní píše, že dělá do noci? To by se mi nelíbilo. Jinak já skrivan jsem a později než v 7 nevstavam ani o víkendu, ale stejně by se mi nezamlouvala návštěva v 8.