Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Polední bouře píše:
No, tak já si ho primárně porizovala proto, že jsem ho prostě chtěla. Ale netvrdi mi, že bys nebyla ráda za vnoučata a můžeš mít zájmu kolik chceš.
To že chce člověk vnuky přece vůbec nemusí znamenat, že nežije vlastní život.
Je to prostě další kamínek v mozaice a troufám si tvrdit, že celkem podstatně. To že uvítám možnost se vídat s vnuky přeci neznamená, že nemám vlastní život.
Já třeba doufám, že po mě nikdo moc chtít hlídat vnoučata nebude
Těším se, že až tak za dva, tři roky mi nastane klid, kdy mě moje dítě bude už potřebovat míň a já budu mít konečně zpět svou svobodu. Jako „babička“ si představuju hlídání maximálně jako dvě hodiny s kočárkem jednou za tisíc let.
No, beztak budu ještě v 70 chodit do práce, tak nebude ani jindy čas a víkendy si s takovým režimem nechám pro sebe, rozhodně ne na hlídání mimina přes noc.
@Prosimklid píše:
Já třeba doufám, že po mě nikdo moc chtít hlídat vnoučata nebudeTěším se, že až tak za dva, tři roky mi nastane klid, kdy mě moje dítě bude už potřebovat míň a já budu mít konečně zpět svou svobodu. Jako „babička“ si představuju hlídání maximálně jako dvě hodiny s kočárkem jednou za tisíc let.
No, beztak budu ještě v 70 chodit do práce, tak nebude ani jindy čas a víkendy si s takovým režimem nechám pro sebe, rozhodně ne na hlídání mimina přes noc.
No, já právě s prvním dítětem byla mladá maminka, tak ta svoboda přišla celkem brzo a omrzela se. Tak jsem si dala repete ![]()
Co si rozhodně nepředstavuju je, že budu v 70 chodit do práce.