Váhám, zda mít druhé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2423
24.5.23 16:53
@Polední bouře píše:
No, tak já si ho primárně porizovala proto, že jsem ho prostě chtěla. Ale netvrdi mi, že bys nebyla ráda za vnoučata a můžeš mít zájmu kolik chceš.
To že chce člověk vnuky přece vůbec nemusí znamenat, že nežije vlastní život.
Je to prostě další kamínek v mozaice a troufám si tvrdit, že celkem podstatně. To že uvítám možnost se vídat s vnuky přeci neznamená, že nemám vlastní život.

Já třeba doufám, že po mě nikdo moc chtít hlídat vnoučata nebude :mrgreen: Těším se, že až tak za dva, tři roky mi nastane klid, kdy mě moje dítě bude už potřebovat míň a já budu mít konečně zpět svou svobodu. Jako „babička“ si představuju hlídání maximálně jako dvě hodiny s kočárkem jednou za tisíc let. :P No, beztak budu ještě v 70 chodit do práce, tak nebude ani jindy čas a víkendy si s takovým režimem nechám pro sebe, rozhodně ne na hlídání mimina přes noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
24.5.23 18:30
@Prosimklid píše:
Já třeba doufám, že po mě nikdo moc chtít hlídat vnoučata nebude :mrgreen: Těším se, že až tak za dva, tři roky mi nastane klid, kdy mě moje dítě bude už potřebovat míň a já budu mít konečně zpět svou svobodu. Jako „babička“ si představuju hlídání maximálně jako dvě hodiny s kočárkem jednou za tisíc let. :P No, beztak budu ještě v 70 chodit do práce, tak nebude ani jindy čas a víkendy si s takovým režimem nechám pro sebe, rozhodně ne na hlídání mimina přes noc.

No, já právě s prvním dítětem byla mladá maminka, tak ta svoboda přišla celkem brzo a omrzela se. Tak jsem si dala repete :D

Co si rozhodně nepředstavuju je, že budu v 70 chodit do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí