Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahojky holky, tady v Brně je taky trocha sněhu, zítra jdeme na Mikulášskou besídku do mé práce a v neděli samo přijde celá družina k nám. HOlky se zatím těší, ale jak to bude vypadat, až nastane ta chvíle, to vůbec netuším
Jinak dnes v noci přinesli holkám andělíčci adventní kalendáře, tak přikládám fotečku ![]()
Evi, ty jsou krásný! To je windowcolorkama?
Trošku sněhu, taky bych chtěla trošku sněhu… My tu máme hodně sněhu a -10 stupnů.
Ano, je to windowcolorkama. A teď tady krásně chumelí, sněhu přibylo a 5 pod nulou. Barunka má trochu rýmu, ale nevadí, odpo půjdeme na chvíli ven, aspoň se jí bude líp dýchat ![]()
Tak počítám, že už máte všichni sněhu taky dost, u nás dneska dalších cca 20 cm, předtím snad 15. Mráz hroznej taky. Já z toho mám radost, jen doufám, že dlouhodobá předpověď se nesplní, že by byly Vánoce na blátě.
Dneska jsem upekla 3 druhy a na čtvrtý zaděláno! ![]()
No já bych té předpovědi celkem věřila, vzhledem k tomu, jak to u nás na Vánoce vypadalo v posledních letech. Teď jsem dopekla perníky na Mikuláše, máme napečeno 5 druhů (teda samo ještě neslepený, nenazdobený), zítra další 2. Já raději takto pomalu než pak třeba v jeden den vše
Sněhu fůra, jsme byly 2 hodiny venku a přišly jsme promrzlý, ale holky spokojený ![]()
Ahoj holky! Moc se teď do diskuze nezapojuji, protože jsem od rána do večera v práci, dělají se výplaty. Ale pravidelně čtu, co píšete a koukám jaké nádherné výrobky na vánoce máte udělané. Vždycky mě u srdíčka zahřeje, když si přečtu, že se máte dobře.
Já mám zatím upečené jenom medové perníčky a mám je i na zdobené a o víkendu se pustím do cukroví. Včera večer jsem byla koupit dobrůtky do mikulašských balíčků. Přesto, že mám dospělé syny, pořád jim dávám mikuláš. balíček a manželovi taky, aby mu nebylo líto. Už ale nedávám sladkosti, teď jim nabalím různé druhy sušeného ovoce a ořechů - to oni rádi a k tomu nějakou čokoládovou figurku mikuláše. Prostě jenom tak pro radost.
Jdu pracovat, tak se mějte nádherně. A kdyby jste potřebovaly poradit něco ohledně práce, tak se klidně ptejte, pracuji jako mzdová účetní a personalistka.
Tak pa, pa…
Jarko, ahoj, taky dělám účto a mzdy
. Mně to teprve začne, vždyť je 2. Podklady mi teda chystají.
A na Mikuláše taky dávám sušené ořechy a ovoce
, už mám pro holky a chlapečka kamaráda nachystané kornouty.
Všem přeji krásnou a klidnou 2. neděli adventní
A jen samé hodné Čertíky, laskavé Mikuláše a krásné Andílky. ![]()
A my dnes celý den strávili na Mikulášské besídce, domů jsem dojela utahaná, takže zapálíme druhou svíčku až zítra ![]()
Dobré ránko, tak holky, jak jste na tom s přípravama? Už se nám to blíží? Co dárečky? Já si jejich balení nechávám až na poslední chvíli (21. - 22.12) a pak určitě zjistím, že mám málo papíru a budu ho shánět ![]()
Evulo - tak já už mám všechny dárky nakoupený, kromě jednoho pro dědu - dostane směs francouzských sýrů, tak to ani nejde kupovat moc předem ![]()
Balit musím tenhle víkend, protože na svátky jsme u tchýně a v neděli se tu staví švagrová, tak aby to odvezla a my se s tím nemuseli tahat autobusem. Druhou půlku dárečků musím mít zabalenou před odjezdem, abych to mohla porozdávat pod stromečky a nebo abych měla nachystáno k předání hned jak se vrátíme
Papíru mám myslim dost, ale radši jednu roli ještě přikoupim
pro jistotu
Ahoj, já mám skoro všechny dárky už 14 dní doma, ted už jen drobnosti, balit to nemůžu, to by mi holky vyčmuchaly, balíváme až 23. večer, až holky usnou a ony natěšené na ježíška usínají hrozně špatně, tak se nám to obvykle protáhne přes půlnoc. Zásobu balícího papíru mám, pouštím si u toho obvykle Griswaldovy
.
Konečně jsem sehnala vyhovující vánoční ubrousky
, to byl pro mě fakt problém ![]()
O víkendu si holky ozdobily stromeček, napsaly dopis pro ježíška a vyrobily vizitky na dárky, dneska v noci si je ježíšek konečně z balkonu vyzvednul ![]()
Ta světýlka v oknech jsou tak krásná. Strašně ráda v tuto dobu chodím po ulicích a koukám do oken… ![]()
Dneska pracuji jenom do osmé a pak budeme s manželem rozvážet dárečky pro rodiče a staršímu synovi chci ještě někde zajet koupit pod stromeček zrdcadlo na chodbu. Včera jsme už koupili stromeček. Každým rokem kupujeme borovici, ale neměli, tak jsme koupili pichlavý smrk. Dala jsem ho na balkón do vody a jelikož máme balkón zasklený, tak ta vůně toho stromečku se tam drží. Říkám, že chodím na balkón fetovat jehličí, nádherně to voní. Cukroví mám 5 druhů a přes víkend doufám něco přibude.