Vánoce bez dárků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1600
11.11.13 16:00
@Ve-ru píše: :zed: Všichni se přetvařujete, každý má rád dárečky :pocitac: :mrgreen:

Dárečky ano, ale ne megadárky, já už jsem si „objednala“ teplé rukavice, moc se na ně těším, a stačí mi to :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
11.11.13 16:02

@VílaZvonilka Já mám ráda i megadárky, nejsem vybíravá, beru všechno :cert: :D

• Citovat
  • Upravit
smurfka
11.11.13 16:03
@Ve-ru píše: :zed: Všichni se přetvařujete, každý má rád dárečky :pocitac: :mrgreen:

ale tady přece nejde o to že nemáme rádi DOSTÁVAT dárky, tady jde o to že nemáme rádi vymýšlet dárky pro jiné..a já se klidně toho svého dárku vzdám když nebudu muset vymýšlet dárek pro jiného.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
23847
11.11.13 16:04

@Mistessa no vidíš, mě strašně s.re, když dostanu obyč sprcháč, co si můžu koupit sama a ještě mě ten dárce ochudí o tu možnost vybírat si o vočuchat celou drogošku :mrgreen:. Extra drahý sprcháč, řekněme tak nad 200 za 250ml bych si sama nekoupila, tak zas ocením, že mi to někdo dal, byť by to byl tester :mrgreen: Se prostě člověk nezavděčí. :think: :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.11.13 16:06
@Ve-ru píše:
@VílaZvonilka Já mám ráda i megadárky, nejsem vybíravá, beru všechno :cert: :D

Fakt všechno??? I toto :?: http://www.darujhovno.cz/
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
11.11.13 16:06

U nás už se to taky protřídilo, kupuji jen mým synům, dceři a mým rodičům a fakt jen drobnosti. Dcera dostane bundu, malířský stojan a paletu, klukům jsem vloni nadělila cedulku se jménem a textem „Tady je moje výsostné území“ :mrgreen:, takže něco v tom duchu. Mamce uháčkuju čepici a otci upletu nákrčník, přáli si to. K tomu dobrý čaj a kafe a je to.
Dcera teda dostane něco od kluků, je přece jen malá, tak asi nějakou hračku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
11.11.13 16:07
@Myrha píše:
@vrtulka78 v šesti a půl měsících se jí bude líbit ten rozsvícený stromeček. Já řeším, zda ho v roce a půl bude ochoten nechat na zemi a neoškubat ho :think: nebo zda by bylo bezpečnější bez stromečku, jen s větvemi.

Jeste me napadlo ji zabalit nejakou jednu blbost, aby si uzila to trhani baliciho papiru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
11.11.13 16:07

Četla jsem jen úvodní příspěvek… Já si Vánoce bez dárků představit nedovedu. Dárky ráda vymýšlím a dávám. Pokud vím, že ten člověk všechno má, tak koupím jen třeba něco dobrého k jídlu, něco co si normálně nekoupí (jako koupit si může kdokoli cokoli ale ne každý to tak dělá). A u dětí teda dvojnásob. Sice co potřebuje, tak dostane samozřejmě. Ale velké hračky necháváme na narozeniny, svátek a Vánoce. Taky nemám ráda horu zbytečných krámů doma, proto si dárky vybírám dopředu… i pro sebe i pro syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
11.11.13 16:09

To ano. Ale mě vadí, že se to „musí“. Pro mě je to jen přesouvání peněz formou dárků. Nikdo kolem mě nemá na rozhazování, často to zklouzlo k takovým těm praktickým dárkům. Jakože matka si přála kulmofén. Kurník, ten si snad může koupit sama. :zed:
Nebo se mi příčí ten přístup - já vám pošlu peníze na účet a vy si koupíte, co potřebujete. Sakra, radši dostanu kilo čokolády hezky zabalené od Ježíška, kdy dárce vidí, že mám fakt radost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
11.11.13 16:09

Me vanoce nejak celkove s..ou :mrgreen:, cast pribuznych uz prisla s tim genialnim napadem, ze Vanoce zrusili a z Francie na ne ani neprijedou (tzn. darky minus 3 lidi :dance: ), ale doma tak nejak musime - deti, nasi… i manzel to tak chce, ten se proste drzi tradice. Takze jsem rada, ze je to jednou za rok a nejak to proste preklepu.
Nejradsi bych si koupila zajezd do Thajska a vypadla, to se mi ovsem asi nikdy nepodari.
Jo a kdyby sem chtel prijit nekdo z tech nadsenejch a pronest neco ve smyslu „jaky si to udelas, takovy to mas“, tak prosim opravdu NE. Jdete se z Vanoc rozjuchavat zpet do k tomu ucelu zalozenych diskusi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
11.11.13 16:11
@Ali-Ali píše:
tak z toho bych mela vetsi nervy nez z klasickeho nakupovani darku 8o
ja nebyla v papirnictvi asi tak 5 let…

Papírnictví je můj nejoblíbenější obchod :mrgreen:, do marketů skoro nechodím, kdyby doma nechtěli jíst, vůbec nelezu do potravin 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
11.11.13 16:11
@smurfka píše:
stejné jako s dušičkama..ted je svátek, vyražme všichni na hrob, je jedno že tam chodíme i během roku, ted se prostě musí ) možnáí nemám ráda když musím dělat něco jen proto že se to musí.. :think:

mluvíš mi z duše :palec: když vidím něco, co se mi líbí, tak to koupím (hlavně teda neteřince, nebo našemu prckovi) a dám kdykoli během roku :nevim: pro mě jsou Vánoce hlavně o tom, že se člověk trochu zastaví a má čas se sejít s rodinou v takové sváteční atmosféře :) to s těma dušičkama jsem říkala taky, já na dědu myslím celej rok, tak proč by měl být jeden den jako něco „extra“ :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1600
11.11.13 16:15
@Ve-ru píše:
@VílaZvonilka Já mám ráda i megadárky, nejsem vybíravá, beru všechno :cert: :D

Tak to jo, to jsi hodná, že to neodmítneš :jazyk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
11.11.13 16:16
@Verunecka289 píše:
mluvíš mi z duše :palec: když vidím něco, co se mi líbí, tak to koupím (hlavně teda neteřince, nebo našemu prckovi) a dám kdykoli během roku :nevim: pro mě jsou Vánoce hlavně o tom, že se člověk trochu zastaví a má čas se sejít s rodinou v takové sváteční atmosféře :) to s těma dušičkama jsem říkala taky, já na dědu myslím celej rok, tak proč by měl být jeden den jako něco „extra“ :jazyk:

no asi tak :nevim: :palec: máma nemohla rozdýchat že nechci jít na hřbitov..nevím proč bych měla " povinně" :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1600
11.11.13 16:16
@Gina108 píše:
Fakt všechno??? I toto :?: http://www.darujhovno.cz/ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:
No teda :poblion:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová