Vánoce přicházejí a já jsem k.o.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80472
15.12.21 13:16

@Fiducia Obcas ano, ale ten styl? I pravda se dá říkat slušně. Ale ta její neskutečná opozice. V některých diskuzích jela stylem - když vy tvrdite, že moře je slané, tak já se budu hádat, že moře je kyselé. A kopretiny nekvetou bílé, protože já znám červené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35420
15.12.21 13:56
@inkakřivák píše:
@Fiducia Obcas ano, ale ten styl? I pravda se dá říkat slušně. Ale ta její neskutečná opozice. V některých diskuzích jela stylem - když vy tvrdite, že moře je slané, tak já se budu hádat, že moře je kyselé. A kopretiny nekvetou bílé, protože já znám červené.

S tím souhlasím. Ale Lucenka už tu s námi není. Jak to souvisí se @Snorlaxik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22295
15.12.21 14:08

@Fiducia že by nový nick staré Lucenky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35420
15.12.21 14:14
@mado píše:
@Fiducia že by nový nick staré Lucenky?

To mi došlo :roll: Proč zrovna ona?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22295
15.12.21 14:21

@Fiducia už to tady před pár týdny prošlo u několika jiných diskusi, že je to ona. A úplně jiné nicky, co tu ani teď v diskusi nejsou to psali i formou soukromých zpráv. Tobě ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35420
15.12.21 14:28
@mado píše:
@Fiducia už to tady před pár týdny prošlo u několika jiných diskusi, že je to ona. A úplně jiné nicky, co tu ani teď v diskusi nejsou to psali i formou soukromých zpráv. Tobě ne?

Vím, že tu pořád ti samí křičí chyťte Lucenku. To je v každý druhý diskuzi. Ptám se, mají/máte důkaz? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
15.12.21 14:35
@Fiducia píše:
Vím, že tu pořád ti samí křičí chyťte Lucenku. To je v každý druhý diskuzi. Ptám se, mají/máte důkaz? :nevim:

Dobrá vánoční hra, ne? :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35420
15.12.21 14:57
@PaníBovaryová píše:
Dobrá vánoční hra, ne? :pankac: :lol:

Já raději vánoční kolotoč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
15.12.21 15:35
@inkakřivák píše:
Neblokli, odešla sama s krásnými urážkami všech kolem. Vydržela asi tři dny a teď je tu coby snorlaxik.

ja v tom threadu byla, vsechny urazela a vykrikovala, at ji bloknou, az ji blokli :mrgreen:

Se Snorlaxikem je to pro me novinka, ale sedelo by to :D

Edit: ted si vzpominam, ze mozna kecam, ze admin psal ne ze ji blokli, ale ze pozadala o vymaz…kazdopadne urazela tam vsechny fakt priserne

Příspěvek upraven 15.12.21 v 15:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22295
15.12.21 15:47

Já ji nehonim, jen to info kolem mě už párkrát prošlo. Tu diskusi s Mattem jsem nedočetla, ale hnusně se tam navažela do něj i jeho rodiny. Ženská, relativně v letech a otira si hubu o mladého kluka a kvůli ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
15.12.21 15:54

V té diskuzí jsem byla, myslím právě, že se nechala smaznout.
Ja třeba nemám pocit že bych jí někde objevila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
15.12.21 16:15

Mne ji prostě hodně, ale opravdu hodně připomíná a myslím si, přes veškeré popírání, že je to ona. A myslet si to budu, i kdyby byla prihlasena z jiné adresy. To není žádný problém, ani pro mne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
15.12.21 16:16
@Anonymní píše:
To byste museli znát naší familii. Taková normální rodinka je proti tomu slabej cajicek. Naši rozvedení moc let a nechci je nechat na Štědrý den samotné, mamka mi navíc aspon pomůže. Jsem jedenácek, takže možnost uklidit je jinam není. Nemuzu teda „zakazovat“ manželovi, aby si pozval svoji rodinu. A propos, tenhle nápad nebyl nás. Před lety nás požádal tchán, že u nich se Vánoce nijak neřeší, tak jestli by mohli být s nama. A už to tak zůstalo. I s jeho před 3 lety ovdovelou sestrou, má skoro 84, ale je zlatá. Prostě sešlost gerontu, když to řeknu hnusně. Jedné se nic nechce - tchyně, druhý neumí uvařit ani čaj - tchán, třetí nemůže - teta. Jsem blbe vychovaná. Když na ne zbytek s… a chtějí si udělat „svoje“ Vánoce, nemám srdce je tak nechat. Ale fakt bych si předtím neuměla představit, do jak pohodlné rodiny se vdam, tohle jsem nikdy nevidela, co jsem zažila s nimi.

Ted to vyzní blbě, ale proč si neudělají,, důchodcovský Štědrý den a vy je nepozvete na další dny.. Nevím, jako ješrě pochopím tchýni a mámu, to ej snad samozřejmost, ostatní si myslím, je už určitá vyčůranost… I když rodinná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
15.12.21 16:22
@Janasas píše:
Ted to vyzní blbě, ale proč si neudělají,, důchodcovský Štědrý den a vy je nepozvete na další dny.. Nevím, jako ješrě pochopím tchýni a mámu, to ej snad samozřejmost, ostatní si myslím, je už určitá vyčůranost… I když rodinná..

Tak tři důchodce bych pochopila, a celkem vzala. Na Štědrý večer, a druhý den ráno ahoj. A i bych navařily, tam nevidím moc rozdílu v práci. Salátu se stejně dělá vždycky víc, a usmažit tři kousky ryby a přidat trochu vody na polívku, to by mi nevadilo. Úklid neřeším, takže houby zle. Zbytek rodiny ovšem pouze stylem něco za něco. Takže dovézt třeba ten salát, chlebíčky, polívku, a pris5i rok se sejdeme jinde. Jinak ne, odmítla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
15.12.21 16:22

Jinak pokud bych zvala příbuzné až z nějaé xx kolena, tak bych se kvůli tomu fakt nehonila.. Příští rok asi nechej od září zamluvit krabici oc cukrářky, upeč nějakou buchtu, koláč..
Jako chápu tě, obalit, řízků a udělat salát pro takový zástup…
Já mám taky rodiče rozvedené a když byl táta sám, tak jsem dělala jídlo mu a pak i pro babičku, protože už nemohla, každý jedl něco jíného do toho naše 4 členná rodina, vím, že to dá zabrat, a le tam se to vrátilo, že to ocenili, ne že by mi někdo ještě mrčel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová