Vánoce = setkání s tchýní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3451
25.11.13 11:31
@Anonymní píše:
@Verunecka289 Jede na city, to znám :? to je ještě horší než kdyby byla naštvaná a nemluvila s váma. Podle mě tohle jsou prostě psychicky nevyrovnaný lidi a pak to dopadá jak to dopadá :-/

A nejhorší je, že si hraje na milující a tolerantní babičku, ale přitom to tak není… Jedna její vnučka začla chodit s klukem, kterej už má děti no a před nima je to ťuťu ňuňu a jen sem s ní zůstala v místnosti sama, tak spustila-měli by se rozejít… no hloky já to málem obrečela, jak může být tak zlá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.13 11:35

@Verunecka289 A nebo pokud si to myslí, tak má držet pusu. Já si všimla, že často těmto typům lidí chybí i slušný vychování a nějaký takt. Myslet si může co chce, ale ventilovat to, je věc druhá. Lidi co to nezažili tak nepochopí a můžou si myslet jak to přeháníme, ale pokud člověk vyrůstal celý život v úplně jiném typu rodiny, rozhodně v tom lepším a normálnějším, tak je pro něj tahle jungle docela šok :lol: a ještě když v tom nějaký čas bydlí, tak to je úplně na mrtvici.

• Citovat
  • Upravit
3451
25.11.13 11:53
@Anonymní píše:
@Verunecka289 A nebo pokud si to myslí, tak má držet pusu. Já si všimla, že často těmto typům lidí chybí i slušný vychování a nějaký takt. Myslet si může co chce, ale ventilovat to, je věc druhá. Lidi co to nezažili tak nepochopí a můžou si myslet jak to přeháníme, ale pokud člověk vyrůstal celý život v úplně jiném typu rodiny, rozhodně v tom lepším a normálnějším, tak je pro něj tahle jungle docela šok :lol: a ještě když v tom nějaký čas bydlí, tak to je úplně na mrtvici.

Mě osobně víc vadí to její přetvařování, já jednám s lidma na rovinu a tak každej ví co a jak-jasný né všechno co si myslím řeknu nahlas-ale tohle je mi tak moc proti srsti, že když to dělal můj kamarád, tak velice rychle přestal být mým kamarádem :nevim: vím, vím taky sme tam chvilku bydleli :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
25.11.13 13:05

já to právě taky beru, že je to máma. Podstatný je, že přítel stojí při tobě. Kdy stál při mámě, bylo by to horší. Před Vánocema by jí přítel mohl zavolat, že prostě nepřijedete. Nevím, jestli máte prcka, ale řekla bych prostě milosrdnou lež. Dítě je nemocný, přítel musí být v práci. Něco takovýho. Vypnout zvonek a vypnout zvuk na telefonu a je. Proč si kazit Vánoce. Já k tchýni teda jedu, nahodím úsměv, přikyvuju, těch pár hodin to vydržím a je. Jestli nás teda pozve, protože je rozvedená už roky a děti se nesmí stýkat s tátou, no ale to by nebyl můj chlap, aby se s ním kvůli tomu přestal bavit. Takže máme průser, že jsme u táty byli na návštěvě.

@Anonymní píše:
@lucky.girl Stýkáme se sporadicky, o to víc otravuje a dělá komedie, ale když to řeknu ve zkratce, tak nás v podstatě vyhodila z bytu kvůli frajerovi a pak si myslela, že to bude fungovat jak si ona bude představovat a dělala jakoby se nic nestalo :-D nejhorší bylo, že my jsme se chtěli odstěhovat už dááááávno předtím a pokaždý když jsme to nastínili, nebo jí to oznámili, tak to byly potoky slz, že nechce co ona chudák sama v tom bytě, tyjátry, omdlívání atd… tak jsme to vždycky bojkotovali a ve finále to dopadlo tak, že si našla posledního zoufalce od nás z města a hezky nás vylifrovala pryč… je prostě zvláštní holky :-/ nikdy jsem takovou ženskou nepotkala, nemá ráda děti, nemá ráda zvířata, přátelé nemá, s rodinou se nestýká, je úplně jiná než já třeba. O to víc mě štvě, že jí musíme obětovat vůbec nějaký čas na ty Vánoce :-/, ale pořád to beru, že to je máma no :-/
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
25.11.13 13:14

@lucky.girl To jako zakazuje dospělým lidem scházet se s jejich tátou? 8o Masakr :roll:

• Citovat
  • Upravit
2363
25.11.13 13:25

@RadkaCh masakr, ale co nadělám. Příjde mi to jako největší hnus, ona svýho bývalýho manžela pomlouvá, jak může a on o ní neřekne jedno špatný slovo. Nechce do problému který mezi nimi byl tahat děti. Což chápu. Ona dělá spoustu věcí, který nikdy nepochopím. Třeba manžel jako dítě musel chodit na brigády, aby si mohl zaplatit vlak a knížky a vše do školy, ostatní sourozenci to dostali. Sourozenec skončil na vozíku a starali se o něj sourozenci a ne rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
25.11.13 13:50

Tak jde o ani ne den, ne? Upřímně bych se kvůli tomu nenervovala, halvní je, že si je nemusíte zvát ke stromečku. :roll:
Ale nejsem ve vaší situaci, neznám důvody, jasně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.13 14:04

@rejžička Snažím se nenervovat a snažím se to brát sportovně, jak říkáš, 1den, vydržet se to dá. Jenže znám přesný scénář návštěvy :lol: to mě děsí víc :lol: Ještě u stromečku :lol: vím, jsou na tom holky hůře, ale pokud bych jí měla mít u stromečku, tak bych se snad radši 23.12 nějak brutálně vožrala a chtěla bych se probudit až 2.ledna :lol: mimo řeč, máš strašně krásnou holčičku, děti nemáme zatím, ale přesně takovou chci taky :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.11.13 14:07

@lucky.girl Nemáme prcka, myslíš hrát mrtvý brouky??? Taky mě to napadlo a zvážím všechny možnosti, jinak tvoje tchýně to je teda taky adeptka :palec: Zajímalo by mě jestli se takhle člověk rodí, nebo takhle zblbne časem :lol:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
25.11.13 14:10
@Anonymní píše:
@lucky.girl Nemáme prcka, myslíš hrát mrtvý brouky??? Taky mě to napadlo a zvážím všechny možnosti, jinak tvoje tchýně to je teda taky adeptka :palec: Zajímalo by mě jestli se takhle člověk rodí, nebo takhle zblbne časem :lol:
Žádný člověk se jako takový magor nenarodí :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
7240
25.11.13 14:15
@Anonymní píše:
@rejžička Snažím se nenervovat a snažím se to brát sportovně, jak říkáš, 1den, vydržet se to dá. Jenže znám přesný scénář návštěvy :lol: to mě děsí víc :lol: Ještě u stromečku :lol: vím, jsou na tom holky hůře, ale pokud bych jí měla mít u stromečku, tak bych se snad radši 23.12 nějak brutálně vožrala a chtěla bych se probudit až 2.ledna :lol: mimo řeč, máš strašně krásnou holčičku, děti nemáme zatím, ale přesně takovou chci taky :lol:

Klidně prodám, nechceš? :mrgreen: Však ty bys ji rychle vrátila.. :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.13 14:18

@RadkaCh Asi ne no :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.11.13 14:21

@rejžička Neeeeeeeeeeee, tuhle bych nevrátila :lol: je úžasná, přesně to dítko, který ve mě vyvolává mateřský pudy a ten pocit, že chci miminko, což se zatím tak často nestává :lol:

• Citovat
  • Upravit
7240
25.11.13 14:28
@Anonymní píše:
@rejžička Neeeeeeeeeeee, tuhle bych nevrátila :lol: je úžasná, přesně to dítko, který ve mě vyvolává mateřský pudy a ten pocit, že chci miminko, což se zatím tak často nestává :lol:

No když myslíš.. Pak teda děkuju za pochvalu, určitě vyřídím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
25.11.13 16:05
@Anonymní píše:
@lucky.girl Nemáme prcka, myslíš hrát mrtvý brouky??? Taky mě to napadlo a zvážím všechny možnosti, jinak tvoje tchýně to je teda taky adeptka :palec: Zajímalo by mě jestli se takhle člověk rodí, nebo takhle zblbne časem :lol:

já nevím, jestli se taková už narodila. Mám obavy co bude časem, z toho jak my, jako rodiče malý něco řekneme a babička začne, „ale ten tvůj taťka…“ už to úplně vidím a nevím, jak to budeme řešit. A s tvojí tchýní, dělala bych mrtvýho brouka. Vypneš zvonek a na telefonu zvuk a nevím, jak by jinak chtěla dělat scény.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová