Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@lucky.girl To já taky nevím, ale vždycky mě dokáže překvapit. Pokaždé když jsem si řekla, že teď už od ní nic horšího nemůže přijít, tak vždycky překvapila a přišlo
A jaký peklo by zakladatelko nastalo, kdybys tam nepřijela? Prostě říct, že na stejný den tě pozvala tvoje babička nebo tak něco. Ať si tam jede partner s dítkem a ty si doma hoď nohy na stůl…
![]()
Pokud se nestýkáte, tak by mi bylo upřímně jedno, co si o mě kvůli tomu myslí…
pokud je to mrcha, tak tě pomluví tak jako tak.
@Verunecka289 Nemuzu radit ale NEDEJ SE! Do boje proti tchynim! Hele ta moje co dela! (ale to je jinam nez k vanocum) Ona ti normalne sledovala jak kojim a pak potaji povidala tomu mymu jak to delam spatne a div ze ho tim nezabiju (pritom sama nekojila) a ten muj trdlos pak z prace jeste furt nenapadne kontroloval jak je malymu, no nez jsem prisla na to odkud vitr vane ze! A to je jen jedno z mnoha! Takze jeji premlouvani muze za mymi zady vubec neresim, ani jeji uplakany oci, delam ze nevidim a stojim na svym. Zadny takovy. Mama jsem ja a ja vim nejlip. Nazdar. I kdyby to byla uplna blbost. Holky nedejme se
(a hura ozenit ty nase prtousky ze)
@Mar__tanka1983 Psala jsem to v příspěvcích nahoře, děcko nemáme. Ještě mi chybí určitý nadhled, jsem mladý kuře oproti nějakým přispívatelkám. Pořád mám v sobě to, že to je přítelova máma a měla bych s ní vycházet na bázi slušnosti alespoň. Při takových to svátcích s tím dosti bojuju no. Mlátí se ve mě hodně myšlenek, spoustu křivd a neslušného chování vůči mé a přítelově osobě, hodně myšlenek a pocitů. I výchova, že máma je jen jedna a neměla by se takto bojkotovat a zase si říkám, že když tam půjde sám, ukážu tím, že já a on nejsme celiství, chci abysme fungovali jako rodina, i přestože zatím nemáme děti a chci ho podpořit, ptž vím, že on sám se tam moc nehrne a je to pro něj spíš taky taková nepříjemná povinnost. Dost zmatené, viď??? Vím to sama… časem se to třeba nějak vytříbí… ![]()
@Anonymní píše:
@rejžička Neeeeeeeeeeee, tuhle bych nevrátilaje úžasná, přesně to dítko, který ve mě vyvolává mateřský pudy a ten pocit, že chci miminko, což se zatím tak často nestává
Tak jak jsi přišla na eMimino, když ani moc nechceš dítě?
(to není rejpnutí, jen mě to fakt zajímá) Já třeba tady tu stránku našla až když jsem si hledala něco o dítěti ![]()
@celipipka54 Nechci ještě dítko, jak jsem psala, jsem mladá a zatím se do toho nehrneme. Co je na tom divného???
Copak tato stránka je jen o dětech??? Na tyto stránky mě zavedla sestřenice a našla jsem tu a nacházím tu spoustu dobrých rad do domácnosti, ohledně vaření, oslav atd… a i se tu člověk pobaví
a občas se svěřím, i když to se tak často nestává, spíš jsem v pasivní roli
Dostatečná odpověď??? ![]()
@Anonymní píše:
@celipipka54 Nechci ještě dítko, jak jsem psala, jsem mladá a zatím se do toho nehrneme. Co je na tom divného???Copak tato stránka je jen o dětech??? Na tyto stránky mě zavedla sestřenice a našla jsem tu a nacházím tu spoustu dobrých rad do domácnosti, ohledně vaření, oslav atd… a i se tu člověk pobaví
a občas se svěřím, i když to se tak často nestává, spíš jsem v pasivní roli
Dostatečná odpověď???
Jo dostatečná, dík
To mě právě zajímalo, jak jsi to našla, nebo jako že tě sem přivedla sestřenice, jsem hold ženská zvědavá
Já vim, že to není jen o dětech, jen jsem se tak ptala, no ![]()
Od té doby co znám mojí tchýni tak 25.12. je pro mě nejhorší den v roce
, já a švagrovka nasraný, že tam vůbec musíme, umělá radost nad kuchařkou nebo zástěrou do kuchyně
nucený rozhovor s tchýní, ale tento rok mám plán
jsme po druhý těhotná a 25.12.mi bude špatně
už od rána. Celkově od tý doby co jsem těhotná po druhý mám s tchýní daleko větší problém než u prvního těhotenství, mě se dělá tak špatně že z omdlívám…
@tetma Jak větší problém??? Ona ti dělá větší problémy nebo ty jsi na ní víc háklivá??? ![]()
@Anonymní píše:
@tetma Jak větší problém??? Ona ti dělá větší problémy nebo ty jsi na ní víc háklivá???
prostě jak se ke mě tchýně přiblíží je mi špatně, ale doopravdy špatně, těžko napsatkdo jí nezná nepochopí…
@tetma já to znám.. bohužel.. momentálně jsem ji rok neviděla (2× z povzdálí a vždycky mě začalo být zle) a je relativní klid, hrozně mě to mrzí, probírala jsem to i s psycholožkou ale ta mi řekla že takhle je to nejlepší ![]()
No já bych jela ten den bych se pokusila překousnout. Buď ráda že to nemáš jako já, tenhle rok poprvé bydlíme s tchýní v domě (ona v patře)a někdy bych jí…
dokonce se k nám vetřela na štědrý večer! Každou chvilku mám porodit a ona to vzala jako uplnou samozřejmost že bude prostě s náma a miminkem!!!
to zase bude skandál až jí řeknu že NE. Zatím si připravuju řeč.
@lucky.girl To já taky nevím, ale vždycky mě dokáže překvapit. Pokaždé když jsem si řekla, že teď už od ní nic horšího nemůže přijít, tak vždycky překvapila a přišlo