Vánoce = setkání s tchýní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.11.13 16:07

@lucky.girl To já taky nevím, ale vždycky mě dokáže překvapit. Pokaždé když jsem si řekla, že teď už od ní nic horšího nemůže přijít, tak vždycky překvapila a přišlo :lol:

• Citovat
  • Upravit
2363
25.11.13 16:09
@Anonymní píše:
@lucky.girl To já taky nevím, ale vždycky mě dokáže překvapit. Pokaždé když jsem si řekla, že teď už od ní nic horšího nemůže přijít, tak vždycky překvapila a přišlo :lol:
:-) no nevím uvidíš, ale hlavně se poraď s přítelem co on na to, nabo se zbalte a odjeďte někam pryč
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
25.11.13 16:18

A jaký peklo by zakladatelko nastalo, kdybys tam nepřijela? Prostě říct, že na stejný den tě pozvala tvoje babička nebo tak něco. Ať si tam jede partner s dítkem a ty si doma hoď nohy na stůl…
:nevim:
Pokud se nestýkáte, tak by mi bylo upřímně jedno, co si o mě kvůli tomu myslí…
pokud je to mrcha, tak tě pomluví tak jako tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
25.11.13 16:29

@Verunecka289 Nemuzu radit ale NEDEJ SE! Do boje proti tchynim! Hele ta moje co dela! (ale to je jinam nez k vanocum) Ona ti normalne sledovala jak kojim a pak potaji povidala tomu mymu jak to delam spatne a div ze ho tim nezabiju (pritom sama nekojila) a ten muj trdlos pak z prace jeste furt nenapadne kontroloval jak je malymu, no nez jsem prisla na to odkud vitr vane ze! A to je jen jedno z mnoha! Takze jeji premlouvani muze za mymi zady vubec neresim, ani jeji uplakany oci, delam ze nevidim a stojim na svym. Zadny takovy. Mama jsem ja a ja vim nejlip. Nazdar. I kdyby to byla uplna blbost. Holky nedejme se :D (a hura ozenit ty nase prtousky ze)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.13 16:39

@Mar__tanka1983 Psala jsem to v příspěvcích nahoře, děcko nemáme. Ještě mi chybí určitý nadhled, jsem mladý kuře oproti nějakým přispívatelkám. Pořád mám v sobě to, že to je přítelova máma a měla bych s ní vycházet na bázi slušnosti alespoň. Při takových to svátcích s tím dosti bojuju no. Mlátí se ve mě hodně myšlenek, spoustu křivd a neslušného chování vůči mé a přítelově osobě, hodně myšlenek a pocitů. I výchova, že máma je jen jedna a neměla by se takto bojkotovat a zase si říkám, že když tam půjde sám, ukážu tím, že já a on nejsme celiství, chci abysme fungovali jako rodina, i přestože zatím nemáme děti a chci ho podpořit, ptž vím, že on sám se tam moc nehrne a je to pro něj spíš taky taková nepříjemná povinnost. Dost zmatené, viď??? Vím to sama… časem se to třeba nějak vytříbí… :)

• Citovat
  • Upravit
2144
26.11.13 10:24
@Anonymní píše:
@rejžička Neeeeeeeeeeee, tuhle bych nevrátila :lol: je úžasná, přesně to dítko, který ve mě vyvolává mateřský pudy a ten pocit, že chci miminko, což se zatím tak často nestává :lol:

Tak jak jsi přišla na eMimino, když ani moc nechceš dítě? :lol: (to není rejpnutí, jen mě to fakt zajímá) Já třeba tady tu stránku našla až když jsem si hledala něco o dítěti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.13 14:31

@celipipka54 Nechci ještě dítko, jak jsem psala, jsem mladá a zatím se do toho nehrneme. Co je na tom divného??? :lol: Copak tato stránka je jen o dětech??? Na tyto stránky mě zavedla sestřenice a našla jsem tu a nacházím tu spoustu dobrých rad do domácnosti, ohledně vaření, oslav atd… a i se tu člověk pobaví :palec: a občas se svěřím, i když to se tak často nestává, spíš jsem v pasivní roli :) Dostatečná odpověď??? :)

• Citovat
  • Upravit
2144
26.11.13 18:25
@Anonymní píše:
@celipipka54 Nechci ještě dítko, jak jsem psala, jsem mladá a zatím se do toho nehrneme. Co je na tom divného??? :lol: Copak tato stránka je jen o dětech??? Na tyto stránky mě zavedla sestřenice a našla jsem tu a nacházím tu spoustu dobrých rad do domácnosti, ohledně vaření, oslav atd… a i se tu člověk pobaví :palec: a občas se svěřím, i když to se tak často nestává, spíš jsem v pasivní roli :) Dostatečná odpověď??? :)

Jo dostatečná, dík :lol: To mě právě zajímalo, jak jsi to našla, nebo jako že tě sem přivedla sestřenice, jsem hold ženská zvědavá :oops: Já vim, že to není jen o dětech, jen jsem se tak ptala, no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
27.11.13 11:21

Od té doby co znám mojí tchýni tak 25.12. je pro mě nejhorší den v roce :roll:, já a švagrovka nasraný, že tam vůbec musíme, umělá radost nad kuchařkou nebo zástěrou do kuchyně :roll: nucený rozhovor s tchýní, ale tento rok mám plán :potlesk: jsme po druhý těhotná a 25.12.mi bude špatně :lol: už od rána. Celkově od tý doby co jsem těhotná po druhý mám s tchýní daleko větší problém než u prvního těhotenství, mě se dělá tak špatně že z omdlívám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.13 16:19

@tetma Jak větší problém??? Ona ti dělá větší problémy nebo ty jsi na ní víc háklivá??? :lol:

• Citovat
  • Upravit
5173
28.11.13 10:47
@Anonymní píše:
@tetma Jak větší problém??? Ona ti dělá větší problémy nebo ty jsi na ní víc háklivá??? :lol:

prostě jak se ke mě tchýně přiblíží je mi špatně, ale doopravdy špatně, těžko napsatkdo jí nezná nepochopí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
5.12.13 08:38

@tetma já to znám.. bohužel.. momentálně jsem ji rok neviděla (2× z povzdálí a vždycky mě začalo být zle) a je relativní klid, hrozně mě to mrzí, probírala jsem to i s psycholožkou ale ta mi řekla že takhle je to nejlepší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
5.12.13 20:05

No já bych jela ten den bych se pokusila překousnout. Buď ráda že to nemáš jako já, tenhle rok poprvé bydlíme s tchýní v domě (ona v patře)a někdy bych jí… :cert: dokonce se k nám vetřela na štědrý večer! Každou chvilku mám porodit a ona to vzala jako uplnou samozřejmost že bude prostě s náma a miminkem!!! :pocitac: to zase bude skandál až jí řeknu že NE. Zatím si připravuju řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová