Váš názor na nenalíčenou ženu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
13.5.21 08:59
@Eliška píše:
Lucenka měla na EM fotky víckrát, myslím. Co jsem viděla nějakou z poslední doby, tak jí to slušelo.
Jinak mi přijde zajímavý, jak si člověk představuje podle psaní a přezdívky, jak tu kdo asi vypadá. Osobně jsem poznala asi dvě uživatelky EM a obě jsem si představovala hodně jinak.

Díky :kytka:
Je pravda, že hodně lidí si člověk představuje nějak podle stylu psaní, jak jaou mu názory blízké a přitom realita může být úplně jiná.

• Citovat
  • Upravit
19874
13.5.21 09:13
@Claire00 píše:
Já vím, cena je vysoká :,( Na druhou stranu, je to kvalitní anti-aging kosmetika. Začala jsem používat před pár lety a i když jsem přešla z kvalitní kosmetiky, tak tohle je obrovský rozdíl.

projela jsem si složení. Je tam oxid zinečnatý v nano formě, což někdo tvrdí, že může vadit, někdo ne. Pak je tam jedna složka, která má hodnocení „nebezpečnosti“ 5 z 10, ale uvádí se, že kvůli možným alergickým reakcím, což si člověk snadno ověří, jestli hrozí. Za mě dobrý složení a asi se bude dobře vstřebávat, jen by bylo blbý, kdyby to někomu tu alergii způsobilo, ta cena není úplně vhodná na nákup pokus - omyl. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8303
13.5.21 10:58
@Konys píše:
Me vzdycky nejvic prasti do oci, kdyz je zenska namalovana, a treba i celkem pekne… a pak se usmeje, a v puse misto zubu vyrazeny pojistky…a nebo primo hrbituvek… 8) To pak malovani ztraci podle me uplne smysl… Nesoudim nikoho, ale proste zaklad jsou podle me zuby… a ze olamany oharky maji v puse cim dal mladsi holky nebo celkove proste mlady lidi, je pro me desivy…

kdyz se to zivi jen hamburgery a pizzou,
tak neni divu,
ze telu chybi spousta zakladnich latek a hlavne vitaminu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5120
13.5.21 11:05
@Pesimistaa píše:
kdyz se to zivi jen hamburgery a pizzou,
tak neni divu,
ze telu chybi spousta zakladnich latek a hlavne vitaminu

Ona i zubni hygiena… a navstevy zubare…mlady na to vetsinou prdi. Ja bych si osobne nemohla zacit s nekym, kdo ma zkazeny zuby…i chlap mi rikal, ze by nemohl mit zenskou s hnusnyma zubama…
Ale ze jich je… namalovany xicht jak panenky… a pak to prijde…usmev 8o :poblion: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8303
13.5.21 11:07
@Konys píše:
Ona i zubni hygiena… a navstevy zubare…mlady na to vetsinou prdi. Ja bych si osobne nemohla zacit s nekym, kdo ma zkazeny zuby…i chlap mi rikal, ze by nemohl mit zenskou s hnusnyma zubama…
Ale ze jich je… namalovany xicht jak panenky… a pak to prijde…usmev 8o :poblion: :lol:

tak samozrejme, kdo z lenosti zere v McDonaldu a pizzeriich,
tezko lze od nej ocekavat i jine, kulturni chovani k vlastni telesne schrance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
13.5.21 13:48

Nemyslím si nic. Ani o těch namalovaných, ani o těch nenamalovaných :nevim: Je to každého věc… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
13.5.21 19:57
@Mango_Lassi píše:
@Liberalissima máš pravdu, máme právo se líčit nebo se dokonce nelíčit. Obávám se ale, že nemůžeme druhým nařídit, aby nás neposuzovali dle svých měřítek. Klidně se přiznám, že taky soudím, parametry jsou jiné - třeba dle intelektu.

Tak nařídit a vymezit se proti něčemu jsou dvě různé věci. Nikdo mi nemůže nařídit se nevymezovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
14.5.21 18:51

Zastávám takový ten no make up-look (korektor, řasenka, nude rtěnka, bronzer nebo tvářenka), s tím každá žena vypadá o level líp. Moc se mi nelíbí ty instagramové přemalované vajíčka s vybaveným obočím a smetáky místo řas… Ale proti gustu. :D Mně už vlastně pár let vadí i klasický make up na celý xicht, přestože s ním pracuji. :D :lol: Ve většině případech stejně není potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
14.5.21 19:08

@ontarova.stara @cecetka Tak po pár dnech šrotování v hlavě jsem si dnes ve slevě koupila na vaše doporučení ABH paletku (Soft Glam). Chtělo to teda hodně mentální gymnastiky, ale přesvědčila jsem svého vnitřního skrblíka, ale zítra si pro ní jedu. :oops: Příští týden se vdávám, tak jí budu zkoušet ve vší parádě. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31195
15.5.21 02:03
@Konys píše:
Ale ze jich je… namalovany xicht jak panenky… a pak to prijde…usmev 8o :poblion: :lol:

No musim souhlasit. Doted sem tomu nedaval nejakou vahu, ale po jiste zkusenosti sem zjistil, ze zuby delaji vazne hodne na krase :-).
Odted vyzaduji po zenach nejdrive fotku zubu, pote az zbytku :mrgreen:. Kdyby me nejaka chtela sbalit, tak soukromku se zubama ze dvou uhlu! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26876
15.5.21 05:16

@Parninas Budes se licit sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
15.5.21 08:14
@cecetka píše:
@Parninas Budes se licit sama?

Buď já nebo známá, co mi dojede dělat vlasy. Ještě nevím. :think: Asi bych to za jiných okolností hrotila víc, ale kvůli covidu máme jen malý obřad pro 20 lidí. Takže nějaká profi mi přijde zbytečná.

• Citovat
  • Upravit
26876
15.5.21 10:11

@Parninas Tak at se zadari a preji hodne stesti a spokojene manzelstvi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat